قراردادم را امروز تمدید کردم این جملات داخل فیش پرداختی بود گزینه دوم را من متوجه نمیشم
1-1 گیگ عیدی
2- 15 روز رایگان ویژه طرح عیدی .اس.ال
منظور از 15 روز رایگان چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و نوشته 15 روز رایگان از 31/1/91 اعمال میشه !
قراردادم را امروز تمدید کردم این جملات داخل فیش پرداختی بود گزینه دوم را من متوجه نمیشم
1-1 گیگ عیدی
2- 15 روز رایگان ویژه طرح عیدی .اس.ال
منظور از 15 روز رایگان چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و نوشته 15 روز رایگان از 31/1/91 اعمال میشه !
1 گیگ هدیه رو به من دادن و 15 رو اضافه هم نوشتن که 31 فروردین اضافه میکنن
اشتباه نکنید ترافیک هدیه که معادل ترافیک میدن فقط برای کاربرای جدید پارس هست
دوستان که عمریه پارس آنلاینی هستن مطمئن هستن که 1 گیگ هدیه رو اگه استفاده نکنیم به دوره بعد منتقل میشه؟؟ نپره از دستمون
سلام دوستان به همه همین 1 گیگ رو دادن یعنی هیچ تفاوتی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. به منم گیگ دادن!!!. دمشون گرم. اما یه چیز. نوشتن: 1 گبگا بایت نرافیک رایگان به مناسبت عید 90!!! اینا حتی نوشتن بلد نیستن! حالا نشستن اونجا گیگ تقسیم می کنن؟؟؟ 2: نوشته برای عید 90! یعنی اینو واسه عید پارسال دادن؟؟؟! پس واسه عید امسال که 91 هست رو کی میدن؟؟؟ 3: مگه نگفتن 1 تا 4 گیگ رایگان عیدی میدن؟؟؟ اینجا که همه نوشتن 1گیگ بهشون دادن. پس چرا گفتن 1 تا 4 گیگ؟؟؟ کسی هست که بیشتر از 1 گیگ عیدی گرفته باشه؟؟؟
اقا 1 گیگ مارو ندادن ها چی کار کنیم ؟
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
صبر داشته باش/گرفتنی هارو گرفتن دیگه وقته دادنشونه!
سلام دوستان. 1 گیگ به منم دادن. تو پنلم این جوری نوشته:
یک گبگابایت نرافیک هدیه به مناسبت عید نود
1390/12/23
1: اینا حتی نوشتنم بلد نیستن. اون وقت نشستن اونجا گیگ تقسیم می کنن؟؟؟
2: نوشتن عید 90.! یعنی این عیدی واسه عید پارساله؟؟؟ پس واسه امسال که 91 هست رو کی میدن؟؟؟
3: مگه اینا نگفتن 1 تا 4 گیگ ترافیک هدیه میدن؟؟ اینجا که نوشتن بچه ها همه 1 گیگ گرفتن. به چرا گفتن 1 تا 4 گیگ؟؟؟
کسی هست که بیشتر از 1 گیگ بهش داده باشن؟؟ البته نه اونایی که تمدید کردن. یا سرویس جدید گرفتن.
مرسی دوست عزیز
به اسپلیتر وصل کردم.اینجا که هستم اصلا تلفن هم وصل نکردم ولی طبقه پایین روی همین خط 2تا گوشی هست.
میتونه نویزش از این باشه؟
هورا هورا
به من یه گیگ دادن
برم هارد 3 ترا بگیرم و یه مادربرد که اونو به ساپورته چه عیدی زیادی
اینترنت با 1 گیگ حالتو می گیرم جاروت می کنم
هورا هورا
هورا هورا
هورا هورا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)