من بتازگي adsl eco128 ' گرفتم من كه راضيم هم شبانه ترافيكش رايگانه هم زود براي نصبش اومدن (يك هفته ) در ضمن سرعت دانلود در ابتداي روز حدود 30 ولي در طول روز حدود 60 ميرسه گاهي اوقات شبها به 130 هم ميرسه كه خيلي تعجب كردم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من بتازگي adsl eco128 ' گرفتم من كه راضيم هم شبانه ترافيكش رايگانه هم زود براي نصبش اومدن (يك هفته ) در ضمن سرعت دانلود در ابتداي روز حدود 30 ولي در طول روز حدود 60 ميرسه گاهي اوقات شبها به 130 هم ميرسه كه خيلي تعجب كردم
یه سوال داشتم کارت دانشجویی برای سرعت بالای 128 شاتل کافیه یا باید بری از دانشگاه نامه بگیری ؟
دوست عزیز باید نامه داشته باشی .ببین اینا فقط میخوان اسم خانگی روش نباشه .
من دوستم از ساندویچی سر کوچشون نامه برده بهش 512 دادن . وای ی ی تو پنلش مینویسه مشترک گرامی ، ساندویچ .... به پنل کاربری خوش آمدید
شیراز من برای یکی از دوستان پرسیدم خیلی سخت نمیگیرن . یعنی فقط یک نامه حتی از یک واکسی هم بگیرید فکر کنم بهتون بدن
به یارو واکسی بگم یه نامه برا ADSL بنویس بیزحمت؟یه پرنده فروشی آشنا هم دارم فکر کنم اون کارم و راه بندازه
![]()
حق با شماست .ببینم چطوری می تونم بپیچونمشون یه پرنده فروش آشنا دارم می رم ازش نامه میگیرم![]()
قبلا بعضی جاها هم کارت دانشجویی هم قبول می کردن....
میتونی نامه از شرکت یا مغازه هم ببری...
فایده نداره
اون رو هم میان محدود میکنن
من خودم سرور دارم با سرعت 100Mb ولی بالاتر از 10K دانلود نمیتونم بکنم چه روز چه شب
در صورتی که لینکش رو تو همین فاروم قرار دادم بقیه تونستن با 60 ازش دانلود کنن
هر منطقه ای با یک سرور خوب کار میکنه![]()
اینی رو که میگم یه تست کنید شاید برای شما هم جواب داد
من دیشب مودم رو ساعت 12 روشن کردم تا ساعت 2:12 با سرعت 60KB دانلود میکردم
ساعت 2:12 دیسکانکت شد بعد از وصل شدن مجدد سرعت بالای 10KB نرفت پشتیبانی هم گفت مرکز شلوغ هست برای همین افت سرعت داریم در این لحظه هم از چند تا سایت با سرعت 60 دانلود میشد ولی بعضی از سرور ها مثل مگاآپلود حداکثر به 10 میرسید
چند بار دیسکانکت کردم تا دوباره با سرعت 60 از همه ای سرور ها شروع به دانلود کرد ( پشتیبانی باز هم گفت شبکه شلوغه)
ساعت 4:12 دوباره قطع شدم و سرعت دوباره رفت روی 10KB
باز هم مودم رو چند بار دیسکانکت تا سرعت درست شد
با این کار دیشب و 3 شب قبل هر شب 1 گیگ دانلود کردم
بعضی از آی پی های شاتل خیلی خب کار میکن ولی بعضی دیگه افتضاح هستن
روز و شب هم نداره
آیپی که روز کار خوب کار میکنه مطمئن باشید شب هم خیلی خب جواب داده
آی پی هایی مثل این 94.182.21.103 افتضاح هستن ولی اونهای که 11 یا 8 هستن به جایه 21 خیلی خوب کار میکنن
شاید هم در منطقه ما اینجوری باشه
امتحانش ضرر نداره
دوستان فکر کوچ به سمت مخابرات رو هم نداشته باشن که اونجا حداکثر سرعت 128 هست
من امروز پیگیرش بودم میگن حداکثر 128 اصلا 512 نمیدن حتی اگه استاد دانشگاه هم باشی بهت نمیدن![]()
سلام مسعود جان خوبی
آقا این روش خوبه ولی پسر خوب باید صبح تا شب بیدار میوند
من یه چیزی فهمیدم!
سرو هایی که رو هلند هستن سرعت دانلود ازشون خوبن
امشب خودت یه تست بزن ببین چطوره
دوستان هم هر سایتی که دیدن سرعت دانلود تو شبانه ازش بالاست خواهشن اینجا معرف کنن
مثلا این دو سرعت دانلود شبانتون زیر 60 نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیشه هم یه کاری کرد مثلا 10 نفر بشیم نفری 2.5 تومان یه هاست از همین جایی که این سرور این سایت ها هست بگریم و لینک هامون را با رپید لچ تو چند ثانیه بکشیم رو این سرور و شب ها براحتی ازشون دانلود کنیم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوره؟!
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)