تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1601 از 1746 اولاول ... 6011101150115511591159715981599160016011602160316041605161116511701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,001 به 16,010 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

پینگ 4.2.2.4 -تی بگیر
    برای من 92 ام اس هستش
    تو بازی هم 130 زیر 150 هستش
    شاتل پینگش تو بازی احتمالا 200 خواهد بود یا 220
    به نظرم همین صبا بگیر. ولی اگر پینگ بالای 200 هستش
    من یک بار برای مستاجر یکی از مغازه هامون این بازی رو ریختم با شاتل پینگش 220 اینا بود تقریبا. برای من مثلا 170 بود. الان پینگه بهتر هم شده باری من.
    به سایت خود صبادز برو و یک قسمتی داره ثبت شکایت
    اونجا شکایت ثبت کن. شلوغش کن. بگو بابا این چه وضعشه پینگ اینقدر بالاس. رفیق من تو شهرهای دیگه مثلا قم که من هستم 128 از شما میگیره پینگش هم زیر 100 هستش تو بازی هم 130
    خلاصه چند بار شکایت کن. یک اقایی هستش به اسم اقای شمس بهت زنگ میزنه پیگیر میشه درست میشه بعد از یک مدت اگر زیاد پیله بشی

صبا از نظر پینگ بهتر از بقیه هستش. حالا ممکنه یک موقع دزد میشه ولی فعلا من راضیم

گرافیک بازی رو هم اگر روی وری های بزاری هر بازی که 1 ساعت هستش 25 مگ این حدودا استفاده می کنه. ولی اگر روی وری لا بزاری 15 مگ هر بازی

در مورد بازی لول و دوتا 2 باید بگم
    بازی لول مثلا 23% انلاین بازی می کنند.
    بازی دوتا 4 5 % هستش
    شما تو گوگل بزن مثلا
    most online game played or players
    اولین و معتبرترین سایت که میاد میبینی
    statista.com/statistics/251222/most-played-pc-games
    حالا اختلاف رو ببین. هم از نظر گرافیکی و هم از نظر نو آوری و خلاقیت و .... خوب کار کرده. ( ریوت از اونجات خوردم. بازی کن خوب بده . فن استاد میم شماره رو اجرا کردم )
    البته اولش بازیش خوشت نمیاد. ولی بعد از 1 2 هفته بدجور معتاد میشی. سعی کن از اونجای ریوت بخوری. اگر شاکی بشی از ریوت بازی کن بد بهت میده حالت جا میاد. خلاصه باید مثل میم شماره دستمال پشمی دست بگیری که راحت گلد بشی

راستی . بازی کردی پولت رو بابت اسکین حروم نکن. ویت ا مینت ؟ w8 a mintue ? نه نه اسکین زیاد بخر. ( اینطوری از اونحای ریوت میخورم که بازی کن خوب بده ) اسکین بخر. بخر بخر. ریوت میبینی منو ؟ بازی کن خوب بده
    ممنون دوست عزیز شما الان پینگتون از 4.2.2.4 92 هست؟ این که خیلی عالی هست شما الان سرویس گیمینگ صبا را فعال کردین که پینگتون اینه؟
    در باره شاتل باید بگم که من از چند نفر از دوستام که در اصفهان هستند پرسیدم گفتن شاتل برای گیم خوبه و بهتر از صبا هست شما در چه شهری هستین؟
    من الان یه سرویس 6 مگ از شاتل گرفتم و تا هفته دیگه برام وصل میشه ولی صبا واقعا دزده درست میگید
    پینگ من با 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=235ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=233ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=232ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=242ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=234ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=236ms TTL=50

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

داداش شما هزار سال دوتا 800 مگ بازی میکردی
    حالا دوتا 2 اومده رفتی دنبال گرافیک ؟!!!!
    چه ربطی داره!!!!
    dota ماله 10 سال پیشه 10 سال پیش بازی ها گرافیکه خودشونا داشتن الانم بازی ها گرافیک خودشونا دارن
    شما الان حاضری یه بازی با گرافیک 10 ساله پیشا بازی کنی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

درضمن اولین نسخه league of legends که چند سال پس از دوتا امد 1 گیگ بیشتر نبود بعد شما بازی دوتا که در زمان خودش گرافیک خوبی داشته را مسخره میکنی؟

در آغاز فعالیت CarryPotter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام بچه ها میخواستم بدونم تهران از کجا نت بگیرم ؟
    میخوام پینگش بین 150 تا 200 باشه سرعت دانلودشم خوب باشه شاتل شنیدم ولی میگن خیلی طول میکشه تا نوبتت بشه
    مخابرات دارم الان که راضی نیستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

پست های دعوای اخیر هم پاک شدن .
    مدت زیادیه که این تاپیک موضوعش بیشتر شده یه سری دعوای بی معنی و تکراری . مرتب یه سری از دوستان یه حرف رو میزنن و بقیه هم به صورتی که همیشه ثابته پاسخ میدنو دعوا به وجود میاد .
    تا امروز خیلی زیاد با این موضوعات کنار اومدم و همیشه فقط یه تذکر تو تاپیک بوده و یه پاک شدن پست ها .

ولی این پست یه اتمام حجتی باشه . روش کار فرق میکنه . بحث و گفتگو جای خود داره ، ولی وقتی توش بی احترامی بیاد و جو خراب بشه و به دعوا تبدیل بشه ، عکس العمل خیلی سخت تر از سابق میشه .

امیدوارم یه بار هم که شده مراعات کنید .

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام
    سلام دوستان
    من میخوام یه بازی انلاین انجام بدم قبلا wow و dota2 بازی میکردم بازی هم خوب هست میخواستم ببینم این بازی league of legends از طریق استیم اجرل میشه یا نه؟
    و ایا از dota2 بهر هست من چون بازی نکردم نمیتونم نظر بدم ولی dota2را که بازی میکردم خیلی بازی خوبی بود این بازی در حد او هست؟ حجمش که خیلی کمتر از دوتا 2 هست فکر کنم محدودیت های بیشتری داره
    اگه کسی بازی انلاین دیگه ای هم سراغ داره که ممنون میشم بگه.
    توی این سبک این دو بازی حرف اول رو میزنن .
    نمیشه ساده گفت این از اون بهتره . هر کدوم در مقایسه خوبی و بدی خودشو داره و مهم تر از اون سلیقه ی شما حرف اول رو میزنه . برای مثال من خودم با وجود اینکه LoL رو یه بازی عالی میدونم ، به شدت Dota2 رو بیشتر میپسندم .
    داش شک نداشته باش که این بازی از dota 2 بهتره بازی خودش client داره و از استیم اجرا نمی شه حجم بازی فکر کنم 4 گیگ باشه region هایی که توشون ایرانی زیاده هم eune & euw هستند
    این که یه بازی از استیم اجرا میشه هیچ دلیلی بر ضعف نیست . درضمن لازم به ذکره که Dota2 ساخته ی خود تیم استیم و دراصل Valve هست و استیم علاوه بر میزبانی بازی ، سرورهاش رو هم خودش تامین میکنه . بازی ای مثل Counter Strike : Global Offensive هم وضعیت مشابه داره .
    داداش گرافیک بازی نسبت به doa2 خوب هست؟
    4 گیگ کجا 16 گیگ کجا!!
    سبک گرافیک ها فرق دارن خیلی . بهتره عکس(ترجیحا ویدئو) ببینید از گیم پلی دو بازی و مقایسه کنید و ببینید کدوم طبق سلیقتونه . بسته به فرد نظر هم متفاوته . حجم بازی نمیتونه ملاک برای مقایسه گرافیک باشه اصلن .
    سلام بچه ها میخواستم بدونم تهران از کجا نت بگیرم ؟
    میخوام پینگش بین 150 تا 200 باشه سرعت دانلودشم خوب باشه شاتل شنیدم ولی میگن خیلی طول میکشه تا نوبتت بشه
    مخابرات دارم الان که راضی نیستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    به شدت وابسته هست به منطقه ی محل سکونتتون .
    من خودم کرج هستم و نت مخابرات دارم و خیلی راضیم ازش ، در حالی که دوستای دیگم تو مناطق دیگه ی شهر نتشون خیلی ضعیفه . میتونید برید بخش اینترنت انجمن و تاپیک ها رو بخونید و بپرسید از کسایی که از اون شرکتا نت گرفتن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام

توی این سبک این دو بازی حرف اول رو میزنن .
    نمیشه ساده گفت این از اون بهتره . هر کدوم در مقایسه خوبی و بدی خودشو داره و مهم تر از اون سلیقه ی شما حرف اول رو میزنه . برای مثال من خودم با وجود اینکه LoL رو یه بازی عالی میدونم ، به شدت Dota2 رو بیشتر میپسندم .

این که یه بازی از استیم اجرا میشه هیچ دلیلی بر ضعف نیست . درضمن لازم به ذکره که Dota2 ساخته ی خود تیم استیم و دراصل Valve هست و استیم علاوه بر میزبانی بازی ، سرورهاش رو هم خودش تامین میکنه . بازی ای مثل Counter Strike : Global Offensive هم وضعیت مشابه داره .

سبک گرافیک ها فرق دارن خیلی . بهتره عکس(ترجیحا ویدئو) ببینید از گیم پلی دو بازی و مقایسه کنید و ببینید کدوم طبق سلیقتونه . بسته به فرد نظر هم متفاوته . حجم بازی نمیتونه ملاک برای مقایسه گرافیک باشه اصلن .

به شدت وابسته هست به منطقه ی محل سکونتتون .
    من خودم کرج هستم و نت مخابرات دارم و خیلی راضیم ازش ، در حالی که دوستای دیگم تو مناطق دیگه ی شهر نتشون خیلی ضعیفه . میتونید برید بخش اینترنت انجمن و تاپیک ها رو بخونید و بپرسید از کسایی که از اون شرکتا نت گرفتن .
    اره داداش حرفتا قبول دارم منم الام که دانلود کردم دیدم زیاد به دلم نچسبید همون dota2 را بیشتر ترجیح میدم البته نمیگم که lol بده ولی همون جور که گفتی سلیقه ای هست.
    درباره اینترنتم که گفتی من قبل از صبانت که الان دارم اینترنت مخابرات داشتم که برای دانلود عالی بود ولی برای بازی نه! پینگش زیاد جالب نبود الانم که صبا دارم نه پینگ خوبه نه سرعت یعنی خیلی بد تر از مخابرات شد حالا هم که درخواست شاتل دادم و تا هفته ی اینده وصل میشه
    میخواستم ازت بپرسم این منطقه محل سکونت که گفتی ممکن یه شرکت تو اون منطقه اینترنتش خوب نباشه ولی یه شرکت دیگه خوب باشه؟
    یعنی ممکن صبا تو منطقه سکونت من بد سرویس بده ولی شاتل خوب باشه؟
    ممنون میشم جواب بدی

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اره داداش حرفتا قبول دارم منم الام که دانلود کردم دیدم زیاد به دلم نچسبید همون dota2 را بیشتر ترجیح میدم البته نمیگم که lol بده ولی همون جور که گفتی سلیقه ای هست.
    درباره اینترنتم که گفتی من قبل از صبانت که الان دارم اینترنت مخابرات داشتم که برای دانلود عالی بود ولی برای بازی نه! پینگش زیاد جالب نبود الانم که صبا دارم نه پینگ خوبه نه سرعت یعنی خیلی بد تر از مخابرات شد حالا هم که درخواست شاتل دادم و تا هفته ی اینده وصل میشه
    میخواستم ازت بپرسم این منطقه محل سکونت که گفتی ممکن یه شرکت تو اون منطقه اینترنتش خوب نباشه ولی یه شرکت دیگه خوب باشه؟
    یعنی ممکن صبا تو منطقه سکونت من بد سرویس بده ولی شاتل خوب باشه؟
    ممنون میشم جواب بدی
    باز اگه توانایی دانلودشو دارید تست کردنش خالی از لطف نیست .
    درباره سوالت هم آره همینطوره . مخابرات گوهردشت کرج خیلی کیفیت خوبی داره . ولی تو عظیمیه شاتل از مخابرات بهتره . به مرکز مخابراتیتون ربط داره .

داره خودمونی میشه sauronn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

من کی گفتم چون بازی از استیم اجرا میشه ضعیفه خوبه والا حرف می ندازن تو دهن مردم درضمن تعداد پلیر 7-8 برابر lol نسبت به dota دلیلی بر برتر بودنشه همینطور پر بازدید ترین بازی تو twitch

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من کی گفتم چون بازی از استیم اجرا میشه ضعیفه خوبه والا حرف می ندازن تو دهن مردم درضمن تعداد پلیر 7-8 برابر lol نسبت به dota دلیلی بر برتر بودنشه همینطور پر بازدید ترین بازی تو twitch

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
    در ادامه ی همون حرفتون اینو گفته بودید و برداشت این طور بود .
    عرض شود که ، تعداد پلیر دلیل برتری هیچ وقت نبوده و نیست . یا بیننده ی Twitch . همونطوری که مقدار جوایز مسابقات International دوتا2 بر خلاف گفته بسیاری از طرفداراش دلیلی بر بهتر بودنش از LoL نیست .
    به نظر من نمیشه این 2 بازی رو به همین راحتی مقایسه کرد و گفت این از اون بهتره . چون از لحاظ فنی و ساختاری چنین برتری وجود نداره(حرفم دو طرفه هستش) و در کل همون بحث سلیقه هست که تعیین کننده ی نهایی میشه . برای همینم هست که من همیشه پیشنهادم برای کسایی که میخوان یکیو انتخاب کنن ، دیدن ویدئو و در صورت امکان تست کردن هر دو بازی بوده و هست .

12. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •