پینگ 4.2.2.4 -تی بگیر
برای من 92 ام اس هستش
تو بازی هم 130 زیر 150 هستش
شاتل پینگش تو بازی احتمالا 200 خواهد بود یا 220
به نظرم همین صبا بگیر. ولی اگر پینگ بالای 200 هستش
من یک بار برای مستاجر یکی از مغازه هامون این بازی رو ریختم با شاتل پینگش 220 اینا بود تقریبا. برای من مثلا 170 بود. الان پینگه بهتر هم شده باری من.
به سایت خود صبادز برو و یک قسمتی داره ثبت شکایت
اونجا شکایت ثبت کن. شلوغش کن. بگو بابا این چه وضعشه پینگ اینقدر بالاس. رفیق من تو شهرهای دیگه مثلا قم که من هستم 128 از شما میگیره پینگش هم زیر 100 هستش تو بازی هم 130
خلاصه چند بار شکایت کن. یک اقایی هستش به اسم اقای شمس بهت زنگ میزنه پیگیر میشه درست میشه بعد از یک مدت اگر زیاد پیله بشی
صبا از نظر پینگ بهتر از بقیه هستش. حالا ممکنه یک موقع دزد میشه ولی فعلا من راضیم
گرافیک بازی رو هم اگر روی وری های بزاری هر بازی که 1 ساعت هستش 25 مگ این حدودا استفاده می کنه. ولی اگر روی وری لا بزاری 15 مگ هر بازی
در مورد بازی لول و دوتا 2 باید بگم
بازی لول مثلا 23% انلاین بازی می کنند.
بازی دوتا 4 5 % هستش
شما تو گوگل بزن مثلا
most online game played or players
اولین و معتبرترین سایت که میاد میبینی
statista.com/statistics/251222/most-played-pc-games
حالا اختلاف رو ببین. هم از نظر گرافیکی و هم از نظر نو آوری و خلاقیت و .... خوب کار کرده. ( ریوت از اونجات خوردم. بازی کن خوب بده . فن استاد میم شماره رو اجرا کردم )
البته اولش بازیش خوشت نمیاد. ولی بعد از 1 2 هفته بدجور معتاد میشی. سعی کن از اونجای ریوت بخوری. اگر شاکی بشی از ریوت بازی کن بد بهت میده حالت جا میاد. خلاصه باید مثل میم شماره دستمال پشمی دست بگیری که راحت گلد بشی
راستی . بازی کردی پولت رو بابت اسکین حروم نکن. ویت ا مینت ؟ w8 a mintue ? نه نه اسکین زیاد بخر. ( اینطوری از اونحای ریوت میخورم که بازی کن خوب بده ) اسکین بخر. بخر بخر. ریوت میبینی منو ؟ بازی کن خوب بده