تبریک:|
صبانت هم قیمت حجم رو درست کرد
داخلی خارجیشو نمیدونم:|
سرویسو هم نمیدونم خودتون چک کنید
IP Static هم فکر کنم جدیده 3 ماهه 15 هزار تومانه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
تبریک:|
صبانت هم قیمت حجم رو درست کرد
داخلی خارجیشو نمیدونم:|
سرویسو هم نمیدونم خودتون چک کنید
IP Static هم فکر کنم جدیده 3 ماهه 15 هزار تومانه
Last edited by kraiof3; 26-07-2016 at 23:52.
با سلام شبانه رایگان رو 2 تا 7 صبح کرده صبانت؟؟ توی سایت صبانت زده 2تا 7
شما چه سرویسی دارین؟
اگه سرویس عادی دارین همون 2 تا 7 بود
سرویس جشنواره هاش 4 تا 10 رایگانه
ممنون شما درست فرمودید من اشتباه کردم من خودم جشنواره دارم که 4تا 10 هستش ساعت شبانه تغییری نکرده تشکر
سلام آیپی استاتیک پینگ رو پایین میاره؟!
بعد از 2.33 برابر حجم استفاده شده در تایم عادی، سرعت تایم رایگان محدود به 128 کیلوبایت میشود.
شما با پول سرویس یک ماهه سرویس یکساله میگیرید.
به احتمال زیاد پورت خالی دارند ولی بهتر است تلفنی هم سوال کنید.
همه شرکتها میگویند که نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست ولی مثلا آسیاتک درصورت خاموش روشن نکردن حجم کم میکند، صبانت را نمیدانم ولی راههایی برای خاموش روشن کردن مودم بصورت اتوماتیک وجود دارد.
طرح 60 گیگ، برای هرماه 5 گیگ بصورت جدا میدهد که در صورت عدم استفاده به ماه بعدی منتقل میشود و در صورت تمام شدن حجم میتوان حجم اضافی خریداری کرد.
من پیشنهاد میکنم سرویس صبحانت را برای 2 خط ثبت نام کنید و ماهانه 17 گیگ حجم روزانه و 40 گیگ از ساعت 4 تا 10 با سرعت بالا و دانلود نامحدود با سرعت 128 کیلوبایت (هر روز 2.6 گیگابایت برای هر خط) داشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 971971; 27-07-2016 at 02:37.
دوستانی که از جشنواره صبانت استفاده می کنند:
در سرویس های جشنواره هم میشه با خرید حجم اضافه محدودیت سرعت در ساعات رایگان رو برداشت؟ (مانند سرویس های معمولی)
سرعت محدود شده بین 20-90 کیلوبایت!
ممنون
الان سوال اصلیم سر سرعت محدود شده هست اینجا خیلیا میگن محدود بشیم سرعت میره رو 128 کیلو - تو خود سایتشون هم زده وقتی محدود بشه میره رو 1024 کیلوبیت ، ولی بعضیا مثل دوست قبلی گفتم محدود شدم سرعت رفته رو 20 ! این برام خیلی مهمه - چون من سرعت 100-120 کیلو کاملا برام کافیه ولی اگه سرعت بخواد بره رو 20 واقعا کاری نمیتونم کنم باهاش
درست اومدی منم سرعتم 125 محدوده
استفاده نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)