چرا اینقدر سرعتا اومده پایین و قطعی رفته بالا دو سه روزه؟
واسه شمام همینطوره؟
چرا اینقدر سرعتا اومده پایین و قطعی رفته بالا دو سه روزه؟
واسه شمام همینطوره؟
بله کاملا !
2 3 روزه بازی انلاین رو تعطیلش کردیم ! البته مجبورمون کردن بخاطر DC زیاد.
تست سرعت دانشگامه![]()
دوستان الآن 1 گیگ هم به من دادن و حدود 2 گیگ دارم و 9 روز هم بیشتر نمونده .می خوام بدونم اگر که نتونم این 2 گیگ رو تموم کنم وقتی که دوباره برای 1 ماه تمدیدش کنم ،این 2 گیگ به ماه بعد منتقل میشه یا اینکه میپره از دستم؟
شماها اگه به خودتون زحمت بدین 4 تا پیجو بخونید متوجه میشید
یک گیگی که به عنوان هدیه دادن به دوره بعد هم میتونه منتقل بشه.
با این حساب شما تو این 9 روز باید یک گیگ باقیمانده ی خودتونو مصرف کنید و نگران یک گیگ عید نباشید.چون به دوره ی بعد قابل انتقاله.![]()
اگر 1 گیگ باقی موندتون رو بعداز تمدید خریداری کرده باشین بله با 1 گیگ هدیه به تمدیدبعد اضافه میشه وگرنه همون 1گیگ هدیه می مونه واسه تمدید بعد.
کوتاه نیا. اجباری نیست . حرف الکی واسه پول گرفتن میزنن.
این شرکت ها فقط در حد بازاریاب هستن که برای پول گرفتن همه چیز رو میگن اجباریه. میگن مودم رو باید از خودشون بخری. میگن هزینه کانفیگ اجباریه. در حالی که هیچکدوم اجباری نیست.
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
اقایون. مگه تو قسمت عیدی ننوشتن :
شرکت پارس آنلاین هدیه نوروزی خود را در قالب روز اضافه یا ترافیک رایگان به مشترکین فعلیش تقدیم می دارد. برای اطلاعات بیشتر به صفحه مدیریت سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
پس چرا به همه 1 گیگ رو دادن ؟؟ شاید کسی میخواست از روز اضافه استفاده کنه.
------------------------------
واسه این عیدی من خدا رو شکر میکنم مثل پارسال ترافیک رو نامحدود نکردن. چون پارسال تو اون 13 روز اصلا پیج هم نمیتونستم باز کنم و کلا اینترنت نمیتونستم استفاده کنم چه برسه به دانلود کردن. در مقابل افرادی هم بودن که 100 گیگ هم تو اون 13 روز دانلود کردن.
بعضی شبها سرعت واقعی میشه بعضی شبها 70 درصد
نمودن مارو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)