مشکل فنی یعنی چی؟ دیشب از ساعت 1 شب تا 4 صبح همه چیز عالی شده یود و با ماکسیمم باندم داشتم دانلود میکردم. فکر کردم دیگه درست شده ولی از 4 صبح دیشب قطع شده الانم با دای ل آپم. 1000 بار هم با پشتیبانی صحبت کردم میگه به خاطر اختلال در مرکز مخابراتی هست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکل فنی یعنی چی؟ دیشب از ساعت 1 شب تا 4 صبح همه چیز عالی شده یود و با ماکسیمم باندم داشتم دانلود میکردم. فکر کردم دیگه درست شده ولی از 4 صبح دیشب قطع شده الانم با دای ل آپم. 1000 بار هم با پشتیبانی صحبت کردم میگه به خاطر اختلال در مرکز مخابراتی هست![]()
سرعت دانلود نرم افزار اپرا از سایت اپرا =36
سرویس اکو 512
سلام به همگی .
میخواستم یه نکته یا شاید یه سوال رو مطرح کنم .
من همیشه نرم افزار IDM رو تنظیم کرده بودم روی تنها 1 فایل رو دانلود کنه ( یعنی دانلود همزمان نداشته باشه ) .
از ساعت 3 تا ساعت 4:30 سرعت از سرور رپیدشر بیشتر از 50 الی 60 نمیشد . و تو این مدت فقط تونستم 200 مگ رو دانلود کنم .
ساعت 4:30 اومدم IDM رو تنظیم کردم روی 3 فایل همزمان . دیدم در بدترین حالت سرعت دانلود من برای هر فایل اینطوری هستش :
از ساعات 4:30 تا ساعت 6:45 تونستم 1200 مگ رو از سرور رپیدشر دانلود کنم !
میخواستم بگم یعنی این ISP ها میان تعداد هر دانلود رو محدود میکنن بین یه سرعت خاص ؟ یعنی مثلا بیشتر از 50 نشه ؟
من صبانت دارم و تا ساعت 7:45 میتونم دانلود کنم ولی امروز یادم رفته بود 6:45 دیس کنم . وگرنه حداقل 1600 مگ رو دانلود داشتم .
حالا دوستان شاتلی هم تست کنن شاید واسشون جواب داد .
راستی من سرویس 1 مگ دارم و تو عکس بالا میبینین که سرعت واقعی رسیده .
مخلصیم .
چندتا فایل بزاری سرعت بینشون تقسیم میشه.من همین امشب هم امتحان کردم
ممنون دوست عزیز، منم امشب این موضوع رو تست میکنم ببینم نتیجه چی میشه.
واسه من ديشب خوب بود.
1350 مگ
با اکو 128
من تعداد کانکشن idm رو روي 1 گذاشتم چون از آدرايو دانلود ميکنم اگه بيشتر بذارم، resume واسه من کار نميکنه.
اگه سرعت خوب باشه ميذارم 5 تا فايل با هم دانلود شه، اگه سرعت بد باشه يا احتمال کم شدن سرعت باشه، ميذارم روي 3 تا وگرنه فايلام ارور ميدن و به هم ميريزه.
ديشب هم 3 تا با هم ميومدند.
Last edited by Hossein 12; 30-01-2010 at 07:58.
تایید می شه. فقط بعضی سایت های دانلود رو از ساعت 12 شب به بعد تا 7 صبح محدود می کنند. تکلیف چیه؟ چه جوری باید اعتراض اثر گذار داشته باشیم؟
این هم داستان این چند روز ما .... آرت 2 پهنای باند 1 مگ
![]()
دیشب من 2 گیگ رایگان گرفتم.
آرت 1.
اون 4 و 8 گیگ مال پنجشنبه و جمعس که کل روز رایگانه.
هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)