8968 گرفتم همه چیش عالیه فقط از کجا بفهمم آنتنش 5db هست به نظر خودم آنتن دهیش با مودم قبلیم که 3 db بود فرق نداره
8968 گرفتم همه چیش عالیه فقط از کجا بفهمم آنتنش 5db هست به نظر خودم آنتن دهیش با مودم قبلیم که 3 db بود فرق نداره
Last edited by Le0nard0; 04-12-2013 at 22:23.
برای من این سایت با اینترنت مخابرات تهران بدون مشکل باز میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مدت محدود مجبورم برم یه جا دیگه زندگی کنم .
کدوم یکی از موارد زیرو برام پیشنهاد میدید ؟
1. خرید سرویس adsl در مقصد و استفاده اون
2. خرید مودم جیبی و سرویس Adsl در محل
مشکل بنده اینجاست که تا 1 ماه دیگه بنده یه تبلت مد نظرم هست. حالا نمیخوام با خریدن این مودم جیبی پولم رو دور بریزم . چون نمیدونم مزیت هر کدوم (اینترنت مودم جیبیی یا اینترنت تبلت) چیه ؟
بستگی به قابلیت مودمتون داره،مثلا اگه تی پی لینک داسته باشین میتونین وارد تنظیمات مودم بشین،بعد از قسمت Access Management ،گزینه Filter رو انتخاب و بعد از Filter Type Selection ،فیلتر آدرس(URL Filter) رو انتخاب و در نهایت سایتهایی رو که میخواین مسدود بشن رو اضافه کنین به لیست مد نظر ،Active رو بزنین و بعد Save و تمام.
البته زیاد جواب نمیده چون میشه با یه ریست و کانفیگ دوباره همه چیز رو برگردوند به حالت اول!
اما یه راه بهتر، مسدود کردن از طریق فایروال هست که راحت نشه دورش زد.
سلام....
من این راه رو میرم خودم، ولی بعد از اضافه کردن دو سایت خان وارز و سیو کردن و عوض کردن تب و بازگشت، دوباره نوع فیلتر عوض میشه و در حقیقت فیلتری که زدم اعمال نشده....
مسئله اینه که برا سیستم خودم نمیخوام و میخوام که مودم این کار رو بکنه که داداشم نه با لپتاپ و نه با موبایلش نتونه به این سایت دسترسی داشته باشه
دقیقا من چندین بار با چندین سایت مختلف تست کردم،حتی همین خان وارز رو و اصلا نتونستم وارد این سایتها بشم و فیلتر بخوبی اعمال شد.حتی بعد از ریستارت کردن مودم و مرورگر هم بخوبی کار کرد.
نمیدونم اگه Active رو میزنین و باز میشه،این بار از طریق آی پی اقدام کنین ببینین نتیجه چی میشه.
سلام
isp فعلی من برای مخابرات هستش که اینجا نامحدود نداره...
میخوام از یه isp أیگه نامحدود بگیرم...
الان باید چکار بکنم؟
ینی با اینکه مخابرات رو خونمون هست میتونم برم یه adsl دیگه بگیرم؟
ممنون
بستگی به این داره که چن تا خط تلفن داشته باشین تو خونه.
اگه فقط یکی باشه و رو همون هم adsl داشته باشین دیگه نمیتونین رو همون خط از آی اس پی دیگه ای adsl بگیرین.
مگر اینکه قبلی رو جمع اوری کنین.
در کل رو هر خط فقط یک ای دی اس ال میتونین داشته باشین.
سلام دوستان
من امروز خطم رانژه اسياتك شد ، زنگ زدم پشتيباني كه يوزر پسورد بگيرم ميگه شما مودمت تنظيم نيست، من نميفهمم چجوري بياد تنظيمش كنم؟؟
مودم من dlink هس در ضمن با اينكه رانژه شركت قبليم برداشته شده ولي هنوز rate دان استريم كه تو مودم زده همون rate شركت قبليه.... چرا اينجوريه؟؟؟
درسته...بستگی به این داره که چن تا خط تلفن داشته باشین تو خونه.
اگه فقط یکی باشه و رو همون هم adsl داشته باشین دیگه نمیتونین رو همون خط از آی اس پی دیگه ای adsl بگیرین.
مگر اینکه قبلی رو جمع اوری کنین.
در کل رو هر خط فقط یک ای دی اس ال میتونین داشته باشین.
ولی چطوری؟
برم خدمات مشترکین بگم ADSL منو قطع کنین؟
ارتباطی به مودم نداره,اگه مراحل جمع اوری خط از طرف شرکت قبلی درست انجام شده باشه و شرکت جدید هم خطتون رو رانژه کرده باشه,باید یوزر نیم و پسورد اتصال رو بهتون بدن تا خودتون مودم رو کانفیگ کنین.
طبیعیه که وقتی میخواین شرکت ارایه دهنده اینترنتتون رو تغییر بدین باید درخواست جمع اوری خطتون رو به اون شرکت بدین تا خط شما جمع اوری بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)