در صورتی که بفرسته به مخابرات واسه جمع اوری 72 ساعت طول میکشه تا از رانژه در بیاد. و دوباره یه چند روز بعد رانژه شرکت جدید میشه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
در صورتی که بفرسته به مخابرات واسه جمع اوری 72 ساعت طول میکشه تا از رانژه در بیاد. و دوباره یه چند روز بعد رانژه شرکت جدید میشه.
من الان 4 روزه درخواستم رفته مرکز مخابراتی اما هنوز جمع آوری نشده و شرکت جدید که تو سیستم شماره من را
واسه رانژه میفرسته سیستم قبول نمیکنه و میگه این خط رانژه آسیاتک هست ...
کلا این مخابرات با این شرکت های PAP خیلی سر لج داره و تا میتونه کارشون را دیر انجام میده تا بریم سرویس های آشغال و چرت
خودش را بگیریم ...
Last edited by masoudboy; 10-09-2013 at 22:37.
سلام!
بنده از آسیاتک 256 نقره ای گرفتم!
سرعت دانلودش چطوریاست؟؟
زنگ زدم گفت تبادل 14 گیگ یعنی بعد دانلود 14 گیگ سرعت افت میکنه!!!
چقدر افت میکنه؟
احتمالا با آسیا خداحافظی کنم!هم خعلی گرون شده هم خعلی افتضاح!
پیشنهاد عزیزان کجاست؟
تهران شرق.
سلام دوستان
من یه ادم خیلی صبوریم تو بحث اینترنت
لایزر داشتم که پس از تعطیل شدنش منتقل شدم اسیاتک
قطعی های زیادی داشت اوایل که در جواب میگفتند به خاطر منتقل شدن مشتری های لایزره و به زودی درست میشه
حدودا یه ماه بعد ، من 20 روز اینترنتم قطغ شد و در جواب هر روز میگفتند از دو روز دیگه وصل میشی! نحوه برخورد با ادم مثل گوسفند بود.
وقتی هم وصل شد گفتند سرویس ها رو بهتر کردم .برای خودتون بود.
ولی هیچ فرقی نکرد با قبل.(نه بدتر نه بهتر)
بعدش تحمل کردم تا اینکه نامحدودا اضافه شد و خیلی راضیم کرد
ولی یک ماهه که سرعت خرابه.
گفتند که پهنای باند رو نصف قبل کردیم برای نامحدودا ، در ضمن بین 8 نفر هم share میکنیم در صورتی که قبلا کمتر بود. لذا سرعتتون پایین تر اومده
گفتم حل میشه؟ گفت نه.دیگه همینه
مشکل اساسی من اینه که نمیتونم یه روز بدون اینترنت باشم.چون کارم با اینترنته ولی ببینید دیگه به چه وضعی افتادم که حاضرم تغییر سرویس بدم.
اینا رو گفتم که کسایی که میخواند بیاند اسیا تک یه تحقیق بیشتری بکنند
دوست عزیز باید قبل خرید میرفتی! شما که دیدی ملت ناراضی خودتم ناراضی! دیگه چرا باز نامحدود گرفتی؟!
از رایتل استفاده کن! بعد درخواست جمع آوری بده
یه ترفندی برای افزایش سرعت شبانه این آسیا تر نیست؟
256 محدود 10 گیگ - شبانه 1 تا 8 رایگان
پس فردای تمدید، برادرم انتخاب واحد داشت.نزاشت که درخواست جمع اوری بدم.
اخه مصرف کم نیست خونه. نامحدود نمیگرفتم باید حجم 6 گیگ چلچله میخریدم که هم قیمت میشد با همین که دارم (نامحدود برنزی دارم من)
در ضمن گفتم این بار هم بگریم که حجت رو بر خودم تمام کنم.
آخه اصلا حال و حوصله جمع آوری و بی اینترنتی رو ندارم!من 4ساله آسیاتک هستم و همیشه یکساله میگرفتم!60% هم راضی کننده بوده تو این چند ساله!
چند ماه دیگه هم میخواییم از این خونه اسباب کشی کنیم!میخواستم چند تا سرویس رو امتحان کنم بعدش اگر خوب بود تو خونه جدید آسیاتک بگیرم وگرنه برم جای دیگه!
اینطوری که بوش میاد یه سال ما طرف آسیاتک آفتابی نشدیم خراب کرده!یا افتضاح به بار آورده!
خخخخخخخخخخخخخخخخ عزیز با من بود اینو![]()
میشه حداقل با پیغام خصوصی بگی از کدوم شرکت گرفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)