دوستان عزیز مخابرات مگه ما سرویس یک ماه نمیگیریم؟یعنی ماه های 31 روز باید زمان 31 روز باشه. ماه های 30 روز زمان سرویس 30 روز باشه .ماه 29 روز زمان سرویس 29 روز.اما اینا دارن دزدی میکنن !!! 30 روزه حساب میکنن.تماس هم گرفتم 4 تا چرت پرت تحویل میدن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان عزیز مخابرات مگه ما سرویس یک ماه نمیگیریم؟یعنی ماه های 31 روز باید زمان 31 روز باشه. ماه های 30 روز زمان سرویس 30 روز باشه .ماه 29 روز زمان سرویس 29 روز.اما اینا دارن دزدی میکنن !!! 30 روزه حساب میکنن.تماس هم گرفتم 4 تا چرت پرت تحویل میدن.
رنگ زدی چی پرسیدی ؟
شما دزدها چرا دزدی میکنی ؟؟
برادر من یه چیز میگم ناراحت نشی
چه دلخوشی داری که میخای از این دزدها حقت رو بگیری
مگه این چند و قت سرعت اومد پایین و این همه بدبختی کشیدیم کسی اومد یه کلمه جواب بده ؟؟
بعد شما داری 1 روز رو پیگیری میکنی ؟؟
بیخیال
آره. اتفاقاً اون موقع که داشتم تمدید می کردم می خواستم اینو بگم ولی دیگه نشد. اینا کلاً برنامشون رو روی 30 روز تنظیم کردن. به جای اینکه یه خط اضافه می کردن که اگه مثلاً 6 ماه اول سال باشه 31 روز اضافه کن و اگه 6 ماه دوم سال بود 30 روز اضافه کن. یا مثلاً می تونستن برنامه رو طوری تنظیم کنن که فقط شمارنده ماه یکی زیادتر بشه. منم اینو بهشون گفتم ولی خب پشتیباناشون کاره ای نیستند و باید با مدیرشون صحبت کرد.
نه متاسفانه هم udp هم tcp کل ایران خرابه و استفاده تخصصی رو ممنوع کرده
فقط استفاده عمومی و صفحه باز کردن درسته همین
باید تا 25 ام صبر کنید
مشکل سر بازی نیست عزیز سر استفاده تخصصی اینترنت کاربران هست حالا هر چی و تو هر شرایطی میخواد باشه![]()
دوست عزیز تو سرعت بگه این سرویس 1 به 10 است الانش هم داریم از سرعت واقعی هم به شما بیشتر میدیم من هیچ حرفی نمیتونم بهشون بزنم.امروز هم دوباره سرعت اوردن پایین الان 512 نامحدود را فیکس کردن بر روی 40.ولی به من دارن سرویس یک ماه میفروشن ماه مگه 30 روز هست؟
کمتر از 1000 مایل رنج داخل (metropolitan area network) حساب میشه...
Last edited by atenziono; 25-05-2013 at 14:18.
کاملا حرفت رو قبول دارم اینترنتی که در اختیار ما قرار دادن چیزی بیش از یه کانکشن برای دانلود آهنگ ، کلیپ و ... نیست...
در کل:
من هم اینترنت پرمحدود ناسرعت دارم
من مدتی یه 1 هفته ای می شد که دانلود نداشتم. الآن تست کردم. درسته سرعت حداکثر رو آوردن رو 40 کیلو. زنگ می زنم می گن استاندارد سازی کردیم و باید حداکثر 60 باشه و پهنای باند مخابرات اومده پایین. تا اوایل تابستون صبر می کنم اما اگه بخوان این روند رو ادامه بدن من که سرویسمو جمع می کنم.
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 25-05-2013 at 14:36.
تا 31 خرداد تمدید شد چند روز پیش .بنده هم 100 درصد جمع اوری میکنم.نمیدونم سرعت 256 نامحدود چند کردن فکر کنم 20 کیلوبایت..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)