تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1601 از 2376 اولاول ... 60111011501155115911597159815991600160116021603160416051611165117012101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,001 به 16,010 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

هواداران از بازیکنان استقلال تشکر کردند.

هواداران تیم فوتبال استقلال از بازیکنان تیم خود بابت پیروزی مقابل برق شیراز تشکر کردند.
    تمرین سبک تیم استقلال امروز ساعت ۱۵ در زمین دستگردی برگزار شد.
    * منتظری، تقی پور و طالب لو از غایبان تمرین بودند.
    * سیاوش اکبرپور با اجازه از کادرفنی در شیراز به سر می برد.
    * بازیکنان اصلی زیر نظر مرفاوی ۱۰ دقیقه به تمرین پرداخته و سپس به استخر و سونا رفتند.
    *حدود ۵۰ نفر در محل تمرین حضور یافته و با شعار " بچه متشکریم" از بازیکنان تیم خود تشکر کردند.
    * امید روانخواه دور زمین به دویدن پرداخت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خلخالی: احتمال تعویق دربی زیاد است.

مدیرکل امنیتی - انتظامی استانداری تهران گفت: به احتمال زیاد دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس با یک روز تاخیر برگزار خواهد شد.
    کلام الله خلخالی مدیرکل امنیتی - انتظامی استانداری تهران با اعلام این مطلب افزود: با توجه به فاصله زمانی کوتاه بین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، مسابقه حساس تیم‌های ایران و کره جنوبی در روز ۲۳ بهمن با دیدار سنتی استقلال و پرسپولیس در روز ۲۵ بهمن ماه برخی دستگاه‌های خدماتی نظیر نیروی انتظامی، اتوبوسرانی، ورزشگاه آزادی و ... به منظور ارائه سرویس بهتر به تماشاگران این مسابقه خواستار تعویق ۲۴ ساعته این دیدار شده‌اند که این درخواست در دست بررسی است.
    خلخالی اضافه کرد: به منظور تصمیم گیری قطعی پیرامون زمان برگزاری دربی روز شنبه در نشستی با دستگاه‌ها و عوامل اجرایی نظیر سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال، اتوبوسرانی، اورژانس، ورزشگاه آزادی، آتش نشانی و... برگزاری این مسابقه از زوایای مختلف مورد بررسی قرار خواهد گرفت و هماهنگی‌های لازم در این زمینه به عمل می آید.
    وی تاکید کرد : تصور می کنم با توجه به درخواست برخی دستگاه‌های خدماتی احتمالا دیدار استقلال و پرسپولیس با ۲۴ ساعت تاخیر برگزار شود که تصمیم نهایی در جلسه کارشناسی با عوامل درگیر با این مسابقه اتخاذ خواهد شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حسین كاظمی در گفت و گو با ایپنا: خودم را به خودم ثابت كردم

تیم فوتبال استقلال در حافظیه شیراز موفق شد با نتیجه 4 بر یك برق را مغلوب ساخته و فاصله خود را با رقبای خود بیشتر كند.

حسین كاظمی كه نقش مهمی دراین پیروزی داشت در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران ایپنا، درباره دوگلی كه در این دیدار به ثمر رساند گفت: خیلی خوشحالم كه استقلال با گل های من به برتری دست یافت. این از آرزوهای من بود كه بتوانم كمك بزرگی به موفقیت استقلال بكنم و با این دو گل خودم را به خودم ثابت كردم.

وی افزود: برق شیراز بازیكنان جوانی دارد اما این تیم مقهور قدرت استقلال شد و نتوانست از زیر فشار حملات تیم ما بیرون بیاید.

وی در پایان گفت:‌گل های من زیاد مهم نبود گلزنی من در مقابل بازی خوب دیگر بازیكنان استقلال چیزی به حساب نمی آید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

میگن جانواریو 2 اخطاره شده...

یعنی اینکه برای بازی با صبا داریمش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

باشگاه استقلال اعلام كد: جانواریو سه اخطاره نیست

فابیو جانواریو سه اخطاره نیست و می‌تواند استقلال را مقابل صبای قم همراهی كند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، فابیو جانواریو هافبك استقلال كه به نظر می رسید با توجه به اخطاری كه در دیدار مقابل برق شیراز دریافت كرد سه اخطاره شده و محروم این تیم در دیدار مقابل صبای قم است در این دیدار دومین اخطار خود را گرفته و می تواند استقلال را در برابر صبای قم همراهی كند.

این موضوع را فدراسیون فوتبال نیز تائید كرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به دلیل خرابی زمین شیراز؛ جباری تعویض نشد

مجتبی جباری هافبك تازه آماده شده استقلال به دلیل، خرابی زمین در دیدار مقابل برق شیراز به میدان نرفت.

مجتبی جباری هافبك تازه آماده شده استقلال به دلیل، خرابی زمین در دیدار مقابل برق شیراز به میدان نرفت.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، كادر فنی استقلال قصد داشت، مجتبی جباری را برای یك نیمه هم كه شده به زمین بفرستد اما خرابی زمین برق شیراز موجب شد تا تصمیم كادر فنی تغییر كرده و او را تعویض نكند. با توجه به بازی نكردن جباری شیراز وی در تهران به میدان خواهد رفت.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تيم استقلال به ركورد ثبت 50 گل در 22 بازي رسيد و با رسيدن به مرز 50 گل، تعداد تيم‌هايي كه در تاريخ فوتبال ايران در يك فصل 50 گل يا بيشتر زدند به 12 تيم رسيد. البته اين اولين بار نبود كه استقلال از اين مرز عبور مي‌كرد. پيش از اين استقلال پنج بار، پرسپوليس چهار بار و سپاهان، پاس و استقلال اهواز هر كدام يك بار وارد اين فهرست شده‌اند. اين فهرست را با يكديگر مرور مي‌كنيم:
    1-استقلال اهواز 87-1386؛ 61 گل در 34 بازي
    2- استقلال تهران 69-1368؛ 58 گل در 23 بازي
    3- پرسپوليس 78-1377؛ 56 گل در 30 بازي
    4- پرسپوليس 1373؛ 55 گل در 23 بازي
    5- پرسپوليس 87-1386؛ 55 گل در 34 بازي
    6- پاس تهران 85-1384؛ 54 گل در 30 بازي
    7- سپاهان اصفهان 87-1386؛ 53 گل در 34 بازي
    8- پرسپوليس تهران 76-1375؛ 52 گل در 30 بازي
    9- استقلال تهران 80-1379؛ 52 گل در 22 بازي
    10- استقلال تهران 84-1383؛‌ 51 گل در 30 بازي
    11- استقلال تهران 78-1377؛ 50 گل در 30 بازي
    12- استقلال تهران امروز؛ 50 گل در 22 بازي

1)امير قلعه‌نويي براي دومين بار وارد فهرست مورد اشاره شده است. تنها كسي كه دو بار وارد اين فهرست شده منصور پورحيدري است. پورحيدري دو بار، اين فهرست را با تيم‌هاي هجومي خود و استقلال تكان داده است. استقلال در ليگ چهارم حرفه‌اي سياوش اكبرپور را داشت و اين ركورد را زد و حالا هم او جزو اركان تيم است.
    2)‌ بهترين ميانگين اين عرصه، مربوط به استقلال در سال 1368 است. استقلال در اين سال به طور ميانگين در هر بازي 52/2 گل به ثمر رسانده و صاحب يك ركورد جاودانه شده است.
    3)‌ استقلال اهواز سال گذشته در 22 بازي 40 گل به ثمر رسانده بود ولي در پايان با 61 گل، ركورد گل در تاريخ ليگ را شكست. ميانگين اهوازي‌ها در پايان هفته بيست و دوم،‌81/1 گل بود اما امروز استقلال تهران در 22 بازي، 50 گل به ثمر رسانده است كه ميانگين 27/2 گل را در اين عرصه نشان مي‌دهد.
    4) استقلال با ادامه اين روند به 77 گل مي‌رسد و يك ركورد جالب را در تاريخ ليگ حرفه‌اي ثبت خواهد كرد. ميانگين آنها طوري كه نوشتيم 27/2 گل در هر مسابقه‌ است و چهار بازي در پيش دارد. رياضي مي‌گويد آنها مي‌توانند به 77 گل برسند و ركورد استقلال اهواز را بشكنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مریم ممنون بابت خبرها

تیممون شده بارسا به هرتیمی کمتر از چهارتا نمیزنه.
    دمش گرم

خبر فوق العاده خوب اینه که جان واریو دو اخطاره هست و برای بازی با صبا داریمش خیلی دوست دارم صبا را ابکش کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مریم ممنون بابت خبرها

تیممون شده بارسا به هرتیمی کمتر از چهارتا نمیزنه.
    دمش گرم

خبر فوق العاده خوب اینه که جان واریو دو اخطاره هست و برای بازی با صبا داریمش خیلی دوست دارم صبا را ابکش کنیم.
    آی گفتی.

دوست دارم تو آسیا هم همینجوری پشت سر هم تبانی کنیم بریم جلو

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آی گفتی.

دوست دارم تو آسیا هم همینجوری پشت سر هم تبانی کنیم بریم جلو
    اره قراره با همه تبانی کنیم تا بریم جام را بگیریم و بیایم!

یادش بخیر وقتی استقلال اهواز را 6 تایی کردیم چه حرفها که زده نشد اما حالا صدا از دیوار در میاد اما اونهایی که اون ادعاها را کردند الان لال شدن!

تمرین امروز استقلال در غیاب 4 بازیکن برگزار شد

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در حالی برگزار شد که چهار بازیکن این تیم بنابه دلایل مختلف در جمع دیگر بازیکنان حضور نداشتند.
    به گزارش خبرنگار مهر، تمرین تیم فوتبال استقلال کمتر از 24 ساعت پس از برتری این تیم مقابل برق شیراز عصر امروز در زمین چمن ورزشگاه دستگردی تهران برگزار شد.

پیش از آغاز تمرین امیر قلعه نویی حدود 10 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد. او از آنها خواست با جدیت بیشتر خود را برای بازی روز جمعه مقابل صباباتری آماده کنند. سرمربی استقلال این بازی را دشوارترین دیدار تیمش در نیم فصل دوم خواند و از بازیکنان درخواست کرد بدون غرور و باانگیزه بالا به مصاف حریف قمی بروند.

این تمرین از ساعت 15:10 آغاز شد و تا ساعت 16:20 به طول انجامید. در ابتدا بازیکنان زیر نظر صمد مرفاوی بدن‌های خود را گرم کردند. در ادامه بازیکنان اصلی دیدار مقابل برق شیراز به استخر و سونا رفتند و باقی بازیکنان در دو گروه سبز و آبی به بازی درون تیمی پرداختند. این بازی در پایان به برتری 2 بریک تیم آبی انجامید. برای تیم آبی سعید بیات و محمود فکری گلزنی کردند و تک گل تیم سبز را مهرداد پولادی به ثمر رساند.

آرش برهانی بازیکنان محروم استقلال در بازی مقابل صباباتری با اجازه امیر قلعه نویی امروز با تیم تمرین نکرد و در رختکن ورزشگاه دستگردی به فیزیوتراپی پرداخت. پیروز قربانی نیز با هماهنگی کادر فنی در تمرین امروز شرکت نکرد و پس از دقایقی از آغاز به کار آبی پوشان از ورزشگاه دستگردی خارج شد.

با گذشت 10 دقیقه از آغاز تمرین امروز تیم فوتبال استقلال، امید روانخواه و مجتبی جباری به جمع بازیکنان ملحق شدند. روانخواه زیر نظر امین نوروزی اختصاصی تمرین کرد اما مجتبی جباری در کنار دیگر بازیکنان مراحل آماده‌سازی را پشت سرگذاشت.

ابراهیم تقی پور، پژمان منتظری، سیاوش اکبرپور و وحید طالب لو در تمرین امروز استقلال شرکت نداشتند. تقی پور و منتظری به علت مصدومیت با تیم تمرین نکردند، سیاوش اکبرپور با اجازه کادر فنی در شیراز مانده است و طالب لو نیز مطابق معمول روز پس از بازی در تمرین تیم شرکت نکرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •