برگ سفيد خيلي ها اومده ديگه كسري ايثارگري رو فراموش كردند دوستان!
آخرش اين بخشنامه ابلاغ شد به ارگانها يا بايد حين خدمت بريم دنبالش!؟
برگ سفيد خيلي ها اومده ديگه كسري ايثارگري رو فراموش كردند دوستان!
آخرش اين بخشنامه ابلاغ شد به ارگانها يا بايد حين خدمت بريم دنبالش!؟
اتفاقا یه مدت پیش رفته بودم پیشش...
احتمال داره راهنمایی هم باشین، به هر حال جزوی از ناجا هست. شما بترسین از پلیس راه (چون یه زمانی بودم میگم)
استانها که بر اساس نیاز هست، نمیشه از الان چیزی گفت، دوره ما از تهران و کرج و مازندران بود تا سیستان.
اگه خود آ.ش افتادین هم 10روز دوره یگان ویژه میبینید و بعد تقسیم میشین، خیلی هم سخت میشه تبریزی خود تبریز بیوفته، اصلا دستور فرماندهی استان هست که هیچکس تو استان شهر خودش نباشه.
تک فرزند جزو مستثنیات هست، یعنی میوفتن استان خودشون، موارد خاص میوفتن شهر خودشون که تک فرزندی جزو اونها نیست.
جناب سرگرد رواسی ارشد روانشناسی،میگن مرد خیلی خوبیه و باید باهاش کنار بیایی
کجا میشینه؟منظورم خیابونشون![]()
خیر ارشدشون روانشناسی نیست، اصلا ولیعصر بدون ایشون معنایی نداره.
به نظرم نیازی نیست این مسایل در اینترنت مطرح بشه.
دوستان اگه اطلاعاتی در مورد ولیعصر خواستن در خدمتم، 1-2 ماه پیش میخواستم مطلبی بنویسم ولی فرصت نشد.
Last edited by ice_man_sh; 10-06-2013 at 01:57.
من اول یزد افتادم نرفتم بعد مالک اراک افتادم نرفتم الان افتادم نیشابور بسیج و اینا هم ندارم ضمنا من برام اضافه خدمت رد نشده چون امریه آموزش و پرورشم البته ارشد قبول می شم و امریه هم هیچ میشه
lمگه میشه بی دلیل نرفت![]()
بعله با پارتی
حالا خود شناسنامه هم نه ... کپیش؟
خیر دوست عزیز.
باید مدرک تک پسریتون رو از ثبت احوال بگیرید و تحویل پادگان آموزشی بدید.
در ضمن تمامی مدارک مورد نیاز در پادگان باید برابر با اصل بشن.
آقای mahde1818 و یا سایر دوستانی که اطلاع دارند، لطفا یه راهنمایی کنید. من یه بار تمدید کردم اما متاسفانه الآن هم باز نیاز مبرمی به تمدید دارم چکار کنم؟
یه راه حلی بگید
اگه 4.1 نرم چی میشه؟
واقعا به تمدید مجدد احتیاج دارم
فکر نکنم برای بار دوم تمدید کنن ، اگر سر موقع خودتون رو معرفی نکنید غیبت خورده و فراری محسوب می شین و برای حل مسئله باید دادگاه نظامی رای بده ( تا جایی که من میدونم ) و صد البته برای اولین بار فقط اضافه خدمت مدتی که غیبت داشتید رو به عنوان حکم در نظر می گیرن و برای بار دوم به بعد هست که زندان و بازداشت و جریمه در نظر میگیرن
به نظر من هر مشکلی دارید یه جوری تو همین فرصت حل کنید و 1.4 اعزام بشید
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)