اگه فقس خودتون به وای فای وصل باشید سرعت از 120 تا 125 نوسان داره در دانلود نامحدود
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اگه فقس خودتون به وای فای وصل باشید سرعت از 120 تا 125 نوسان داره در دانلود نامحدود
اگه فقس خودتون به وای فای وصل باشید سرعت از 120 تا 125 نوسان داره در زمان دانلود نامحدود
هزینه نصب در صبانت اجباری است یا اختیاری؟ درصورت ثبت نام از طریق سایت علاوه بر هزینه سرویس و 5000 رانژه و 9 درصد مالیات هزینه دیگری میگیرند یا نه؟
صبانت داره سخاوت به خرج میده و ادای های وب رو در میاره، ولی گرون تر
اتاق فکر نداشتن حداقل یه اسم برای این حرکت بذارن!
مثلا آتشفشان، بادکنک، نویز، کبریت یا ...![]()
Last edited by ne555; 26-07-2016 at 12:25.
سخاوت؟!
بعد از 5 روز هنوز به خودشون زحمت ندادن قیمت ها رو طبق تعرفه اعلام شده کاهش بدن...
اگه قراره مثل شرکت های دیگه با حذف شبانه و کارهای از این قبیل قیمتو کاهش بده همون کاهش نده بهتره
دوست عزیز صبانت جز اولین شرکت هایی بود که شبانه رایگان رو حذف کرد!
الان سیاست مصرف منصفانه و دانلود شبانه تا دو برابر حجم روزانه رو داره
شما از سرویس خاصی استفاده می کنید؟
بله جشنواره سرویس های میکس:|
این جشنواره 60 گیگ 60 تومن 1 ساله چه جوریه ؟
تایم رایگانش شبی میشه چقدر دانلود کرد که محدود نشه ؟ محدود بشه سرعت سرور داخلی و خارجیش میره رو 100 کیلوبایت ؟
من تا حالا هیچ وقت نت 1 ساله از هیچ شرکتی نگرفتم - اولین باره مجبور شدم - مشکلی نداره ؟
تو سایت صبانت هم شمارمو زدم نوشت : خوشبختانه امکان سرویس دهی در این مرکز وجود دارد - پس یعنی پورت خالی دارن ؟
یه سوال دیگه هم داشتم خیلی مهمه برام ، برای تایم رایگان باید مودم رو خاموش روشن کنیم ؟ یا خودش مثل بقیه شرکت ها میره رو رایگان ؟
من مصرف روزانم حدود ماهی 15 گیگ هست از اونجایی که این طرح کلش 60 گیگ هست وقتی ترافیکم تموم شد میتونم ماهیانه جدا 15 گیگ بگیرم ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 26-07-2016 at 19:52.
الان جشنواره شبانه رایگان داره
ولی من سرویسم مصرف منصفانه هست
منظورم این بود که مثل شرکت های وب که قیمت ها رو یه اپسیلون کم کرده و شبانه رو حذف کرده ، نشه
Last edited by mahddi; 26-07-2016 at 23:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)