راستی برای هالووین هم کویست داریم... سعید یه توضیحی بده...![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
راستی برای هالووین هم کویست داریم... سعید یه توضیحی بده...![]()
سعید من این سلاح رو میخوام صحبته اسکیل جابه جا میکنم مشکلی نیست
این کوئست جدید هم بگو اون کوئست جدید این ورژن هم مشکل دارم
31 اکتبر هالووین هست ! فکر کنم یک هفته مونده بهش , بشه انجامش داد و یا مثل ولنتاین در همون روز ... فعلا کسی چیزی نمی دونه
فعلا صبر کن اگه معلوم شد چه طوری می شه انجامش داد اون موقع ری اسکیل می کنی
چون الان ری اسکیل می کنی بعد می بینیم که بهتر بود به یک چیز دیگه ری اسکیل کرد
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
وست از این آپدیت به بعد برام خیلی متنوع شدههر روز نیم ساعت مارکت را چک می کنم ببینم چیزی جدیدی با پول کم گذاشته شده یا نه
![]()
فعلا 42 تا چیز خریدم که هیچ کدوم را نرفتم از شهر فروشنده بپیرمفکر کنم اگه بخواهم همشون را بگیرم باید یک 2-3 روزی فقط اسب سواری کنم
![]()
شما هنوز تو این بازی هستید ؟ خسته نشدید ؟
راستی پست 16000 هم مال من شدیاد مصطفی و اون زمان های قدیم بخیر
الان بازی نسبت به قبل خیلی تغییر داشته ؟؟؟؟
الان خیلی متنوع شدهمثلا اگه کسی اومد بهت آتاک داد و نتونستی ببریش به سرش می تونی جایزه بزاری تا چند نفر بریزند به سرش تا بکشنش و پول را ازت بگیرند
![]()
مبارکه... من که هنوز نتونستم کلنگ گیر بیارم...
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
سعید تو خواب نداری....؟ ساعت 3 هم می یای پی سی.....![]()
دوستان من می خوام یه اسکیل هایی داشته باشم که تمام کوئست ها رو بتونم برم.دقت کنید همه ی کوئست ها نه کار ها.الان اسکیل بندیم اشغاله.تو دوئل که افتضاحم.ادونچرر هستم.این اموزش پست اول رو انجام بدم؟
اگه همه کار ها را بتونی بکنی همه کویست ها را هم می تونی بکنی !
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
من ساعت 3 - 3.30 می خوابم![]()
این پست اول یه اموزش داره گفته ادونچر های سلاح گرم این اسکیل بندی رو برن هم دوئل خوبی پیدا می کنن هم اکثر کوئست ها رو میرن.همون رو برم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)