چه خوب امروز صبح داشتم به خودم لعنت می فرستادم که چرا 1 ساعت وبگردی کردم نگو همش مفتی افتاده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه خوب امروز صبح داشتم به خودم لعنت می فرستادم که چرا 1 ساعت وبگردی کردم نگو همش مفتی افتاده![]()
حذفففففففففففففففف
Last edited by Hemai; 15-11-2013 at 21:26.
برادر من اکانت میدم هر چی خواستی با هر لینکی می تونی دانلود کنی
خواستی جهت اطلاع پی ام بزن
برای اون مشکل اخرت حتما از برنامه bwmeter استفاده کن . حتی میتونی دسترسی خود ویندوزو هم محدود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالله خودت چه تجربه های گران بهایی دارینمیشه که یه نفری همه آی اس پی ها و سرویس ها رو تست کرد. من خودم بنابه توصیه دوستان رفتم ماکس و وی آی پی گرفتم.
باید به تست هایی که دوستان از سرویسشون میذارن اعتماد بفرمایید. با فتوشاپ که درست نمی کنن.![]()
سرویسای 1 به 8 همارا رو کسی داره ؟ چجوریاس؟ سرعتش چقدره خوبه یا بد؟
من چند بار خواستم بگیرم خودشون تاکید اکید کردن که نگیر
من هم منصرف شدم![]()
آره حسین ، وقتی برا ما ام مشتری میاد به ما ام تاکید ماکد میکنن که بهشون بگیم یک به 10ـــه هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــا.....!(نمیدونم جریان چیه!یکی فداکاری کنه حل میشه...!)
![]()
منم به خاطر همین میگم شاید استفاده کننده کم باشه و سرعت زیاد بشه.. اگه بشه چی میشه
ولی مثل اینکه باید حضوری رفت چون سایت ندیدم امکانش باشه![]()
سلام دوباره خدمت دوستان عزیز
بابا این مخابرات دیگه شورشو در آورده ..... نه از سرعت شبانش راضیم و نه از پینگش ......
دوستان VIP مکس نت وضعیت سرعت و به خصوص پینگ مکس نت الان چحوریاس؟
دوست من، تا اونجایی که یادمه فکر کنم احسان جان از این سرویسا گرفتن و همونطور که پیش بینی میشد ناراضی بودن.
وی آی پی ماکس 438-439 رو میده، همین الانم که این پست رو می نویسم دارم دانلود می کنم.
در مورد پینگ هم ایشالله فردا چون الان تایم رایگان شروع شده و حیفه دانلود قطع بشه.![]()
آقا شما چجوری بلوط گرفتین بصورت آنلاین ، من الان زنگ زدم میگن باید کارت دانشجویی داشته باشی . پروانه کسب دارم آیا با اون میشه ؟؟
چه مدارکی باید اسکن کنم ؟ فقط کارت ملی و پروانه کسب ؟ --- اسکن قبض تلفن یا چیز دیگه ای نمیخواد ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)