تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1600 از 2365 اولاول ... 60011001500155015901596159715981599160016011602160316041610165017002100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,991 به 16,000 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حمیدجان سلام
    خسته نباشی داداش
    میخواستم یکی از پخش های زیر رو بگیرم بنظرت کدوم برای من با حداقل هزینه مناسب تره؟
    اهل ساب و آمپلی نیستم نهایتش 2 تا کواکسیال مستقیم بهش وصل میکنم و اینکه سی دی خور هم نباشه مهم نیست و فقط usb ساپورت باشه و اینکه اگه بشه با اسمارت فون از طریق بلوتوث کنترلش کرد هم عالی میشه.
    Kenwood u256
    Kenwood u356
    Kenwood u456
    اگه نظرت روی مورد دیگه ای هم هست ممنون میشم تا قیمت ماکزیمم 280 تومن پیشنهاد بدی اگه موردی هم باشه که بلوتوث داشته باشه که خیلی خوب میشه.
    مرسی از زحماتی که میکشی داداش.
    Last edited by m6788; 07-09-2014 at 16:42.

2. 2 کاربر از m6788 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان

اگه بخوام یه سیستم صوتی از نوع کامپوننت واسه ماشینم بخرم باید چه اطلاعاتی را واسه مشورت در اختیار اساتید محترم بگذارم ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بالاخره با کمک اقا حمید گل 1 سیستم بستم از این قرار:
    MX 165 PLUS به تعداد 2 جفت
    RS12 FA GLADEN
    PIONNER 8604
    PIONEER 5602
    KENWOOD 7056BT
    تمامی کابل ها هم AUDIO SYSTEM به جز برق که STREETWIRE
    به سختی MX165 دومی در دره عقب جا دادم دورش ابر گذاشتم خلاصه چیز خوبی شد در نهایت پس از انجام تنظیمات پخش به صدای خیلی خیلی خوبی رسیدم تفکیک عالی صدا حجم مناسب صدا بیس نرم و البته کوبنده خلاصه همه چیز عالیه و صدا خیلی لذت بخشه در ابتدا گفتم شاید با امپ پایونیر خوب نشه اما کیفیت صدا انصافا عالیه و تا ولوم اخرم صدا خراب نمی شه
    اما چند توصیه که در انجام این سیستم یاد گرفتم:
    حتما سعی کنید اسپیکرها با ساب از 1 خانواده باشن ترجیحا از 1 سری که صدا بهترین هماهنگی و یک دستی رو داشته باشه.
    حتما حتما از 4 تا اسپیکر در ماشین استفاده کنید من هم استیج عقب خالی هم جلو خالی داشتم به طرز عجیبی صدا وقتی که 4 تا می شه مخصوصا اگر توی درهای ماشین باشن صدا بهتر می شه توی همه ی ماشین های خوب روز هم دور تا دور ماشین اسپیکر می ذارن که حالت دیسکو پیدا بشه
    در نهایت ترکیب 2 جفت کامپ با 1 ساب بهترین ترکیبی هست که می شه انتخاب کرد.
    اما راجب 7056 هم بگم که به نسبت قیمتش واقعا می ارزه همه چی داره اکثر چیزاشم قابل تنظیم به انتخاب یوزر هست برای کسایی که اهل دست کارین نعمتیه اما نکته ی جالبش اینجاست که تنظیمات حالت کارخانشم هم خیلی عالی هست صدایی خیلی خوبی می ده اصلا نیازی به تنظیم اکولایزر هم نیست برعکس پایونیر که تنظیمات کارخانش افتضاحه
    صدای MX 165 هم به نسبت قیمتش خیلی عالیه نه تیز نه ازار دهنده تفیکی عالی هم داره بلندی صداشم برای اتاق ماشین کاملا کافیه به نظرم هزینه بیشتر کردن اشتباهه مگه برای لب ساحلی چیزی بخواید.
    در نهایت امر هم از اقا حمید که کلیم وقت ایشون رو گرفتم سپاس فراوان دارم به علت کمبود هزینه امپ پایونیر برداشتم اما 8604 صدای خوبی داره بر عکس سری های قدیم خلاصه فن گلیدن شدم اساسی

5. 4 کاربر از slash_slash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

RS12 FA GLADEN
    PIONNER 8604
    PIONEER 5602
    KENWOOD 7056BT
    به سختی MX165 دومی در دره عقب جا دادم دورش ابر گذاشتم خلاصه چیز خوبی شد در نهایت پس از انجام تنظیمات پخش به صدای خیلی خیلی خوبی رسیدم تفکیک عالی صدا حجم مناسب صدا بیس نرم و البته کوبنده خلاصه همه چیز عالیه و صدا خیلی لذت بخشه در ابتدا گفتم شاید با امپ پایونیر خوب نشه اما کیفیت صدا انصافا عالیه و تا ولوم اخرم صدا خراب نمی شه
    حتما سعی کنید اسپیکرها با ساب از 1 خانواده باشن ترجیحا از 1 سری که صدا بهترین هماهنگی و یک دستی رو داشته باشه.
    حتما حتما از 4 تا اسپیکر در ماشین استفاده کنید من هم استیج عقب خالی هم جلو خالی داشتم به طرز عجیبی صدا وقتی که 4 تا می شه مخصوصا اگر توی درهای ماشین باشن صدا بهتر می شه توی همه ی ماشین های خوب روز هم دور تا دور ماشین اسپیکر می ذارن که حالت دیسکو پیدا بشه
    اما راجب 7056 هم بگم که به نسبت قیمتش واقعا می ارزه همه چی داره اکثر چیزاشم قابل تنظیم به انتخاب یوزر هست برای کسایی که اهل دست کارین نعمتیه اما نکته ی جالبش اینجاست که تنظیمات حالت کارخانشم هم خیلی عالی هست صدایی خیلی خوبی می ده اصلا نیازی به تنظیم اکولایزر هم نیست برعکس پایونیر که تنظیمات کارخانش افتضاحه
    صدای MX 165 هم به نسبت قیمتش خیلی عالیه نه تیز نه ازار دهنده تفیکی عالی هم داره بلندی صداشم برای اتاق ماشین کاملا کافیه به نظرم هزینه بیشتر کردن اشتباهه مگه برای لب ساحلی چیزی بخواید.
    در نهایت امر هم از اقا حمید که کلیم وقت ایشون رو گرفتم سپاس فراوان دارم به علت کمبود هزینه امپ پایونیر برداشتم اما 8604 صدای خوبی داره بر عکس سری های قدیم خلاصه فن گلیدن شدم اساسی
    سلام داداش مبارکت باشه . ایشاالله تو شادیات ازش استفاده کنی .
    داداش یه قیمت میدی که هر جنس و چند خریدی و کل سیستم با چه قدر جم شد ؟
    این کامپ MX 165 در حد چه کامپیه ؟ خوشحال میشم از سیستمت یه عکسم بزاری

7. 2 کاربر از amir_9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

13

سلام به همه دوستان عزیزم
    میخواستم از تجربه خرید با عجله و بدون اطلاعات کافی بگم که لااقل شما دیگه اشتباه منو نکنین
    اول اینکه به هیچ عنوان عجله نکنین توو خرید سیستم
    دوم اینکه حتما همینجا اطلاعات کافی کسب کنید با مشورت دوستان کاربلد مخصوصا آقا حمید عزیز
    سوم اینکه اگه پول کافی ندارین و یه چیز ایده آل میخواین هرگز با بودجه کم نخواین همه چیو به زور با بودجه تون هماهنگ کنین و بجاش کم کم خورد خورد بگیرین
    چهارم اینکه حتماااااا از جای معتبر خریداری بشه که دوستان کمک میکنن
    پنجم اینکه بهتره وسایل نو باشه مگه اینکه از فرد مورد اطمینان خریداری بشه

حالا مشکلی که واسه خودم پیش اومد :
    من عجله داشتم با 850 تومن میخواستم جور کنم همه چیو,جور کردم ولی انگار پولو ریختم دوووور
    اینا رو گرفتم : کواکسیال DLS 1072 - پخش pioneer 3650 - آمپ دست دوم pioneer GM-X372
    همون موقع که سیستم اوکی شد,سیستم 4 5 ساعت روشن بود صداش هم خوب بود تا اینکه صدا یهو بم شد و بی کیفیت حتی بعضی وقتا خش خش میوفتاد,دس که به آمپ زدم فوق العاده داغ و آتیش بود,ماشینو چن ساعت خاموش کردم ولی هنوز صدا بم و بی کیفیت بود,بعد از خرید که با آقا حمید مشورت کردم فهمیدم آمپ که کلا جوابه اسپیکرا رو نمیده و همینطور توییتر اسپیکرا سوخته !!! که الان DLS هم نمایندگی نداره و علنا رفت توو پاچمممممم !!
    کلا واسم 5 ساعت هم کار نکرد ! خلاصه تجربه تلخی بود که خواستم با دوستان در میون بذارم که لااقل شما دیگه اشتباه منو نکنین

و همینطور تشکر میکنم از آقا حمید عزیز واسه اطلاعات و راهنماییا مفیدشون

9. 14 کاربر از sabasistem_co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

دقیقا

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میشه برگید برای 9450

میشه بگید چطوری نور نمایش را زیاد کنم ؟

فرکانس هایی که پیدا میکنه رادیو را چطور سیو کنم ؟

گزینه ریپیت ( تکرار موزیک ) روی کنترل نیستش ؟ چطوری فعالش کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

RS12 FA GLADEN
    PIONNER 8604
    PIONEER 5602
    KENWOOD 7056BT
    سلام. خیلی خیلی مبارکه!!

اگر عکس از سیستمت بزاری و اینکه قیمت بدی خیلی لطف کردی... ممنون

13. این کاربر از shayan122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام

از اساتید محترم کسی ما رو قابل میدونه که راهنمائی بکنه ؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    من طبق مشورت با دوستان و اساتيد تاپيك براي جلوي پرايد يه جفت e4x helix از توپخونه تهيه كردم(راستش ماشين ماله نزديكانه از من راهنمايي خواسته بود) بلندگوهاي فابريك رو دراورديم و جديدا رو نصب كرديم بر خلاف انتظار صدا تغيير محسوسي نكرد سعي كردم با fade به سمت باندهاي جلو(هد يونيت u456) از توان بالاتري استفاده كنيم كه راستش باعث شد كلا صدا اون غنا و فركانس كامل خودش رو از دست بده و يه مقداره زير بشه، با يكي از نصاب هاي محلي صحبت كردم(هليكس رو فكر كنم زياد نميشناخت. و باهاش كار نكرده بود) از روي تجربه گفت اين جور باندها معمولا تا امپ نداشته باشن كيفيت خودشونو نشون نميدن و با اين ولومي كه شما اهنگ گوش ميديد (٥تا٦)چندان تفاوتي بين بلنگوها نيست، خلاصه ما مونديم و .....احتمال داره بلندگوها إيراد داشته باشن مثلا قلابي باشن،از توپخونه پاساژ بورس لوازم صوتي ماشين فروشگاه------خريدم
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •