بالاخره با کمک اقا حمید گل 1 سیستم بستم از این قرار:
MX 165 PLUS به تعداد 2 جفت
RS12 FA GLADEN
PIONNER 8604
PIONEER 5602
KENWOOD 7056BT
تمامی کابل ها هم AUDIO SYSTEM به جز برق که STREETWIRE
به سختی MX165 دومی در دره عقب جا دادم دورش ابر گذاشتم خلاصه چیز خوبی شد در نهایت پس از انجام تنظیمات پخش به صدای خیلی خیلی خوبی رسیدم تفکیک عالی صدا حجم مناسب صدا بیس نرم و البته کوبنده خلاصه همه چیز عالیه و صدا خیلی لذت بخشه در ابتدا گفتم شاید با امپ پایونیر خوب نشه اما کیفیت صدا انصافا عالیه و تا ولوم اخرم صدا خراب نمی شه
اما چند توصیه که در انجام این سیستم یاد گرفتم:
حتما سعی کنید اسپیکرها با ساب از 1 خانواده باشن ترجیحا از 1 سری که صدا بهترین هماهنگی و یک دستی رو داشته باشه.
حتما حتما از 4 تا اسپیکر در ماشین استفاده کنید من هم استیج عقب خالی هم جلو خالی داشتم به طرز عجیبی صدا وقتی که 4 تا می شه مخصوصا اگر توی درهای ماشین باشن صدا بهتر می شه توی همه ی ماشین های خوب روز هم دور تا دور ماشین اسپیکر می ذارن که حالت دیسکو پیدا بشه
در نهایت ترکیب 2 جفت کامپ با 1 ساب بهترین ترکیبی هست که می شه انتخاب کرد.
اما راجب 7056 هم بگم که به نسبت قیمتش واقعا می ارزه همه چی داره اکثر چیزاشم قابل تنظیم به انتخاب یوزر هست برای کسایی که اهل دست کارین نعمتیه اما نکته ی جالبش اینجاست که تنظیمات حالت کارخانشم هم خیلی عالی هست صدایی خیلی خوبی می ده اصلا نیازی به تنظیم اکولایزر هم نیست برعکس پایونیر که تنظیمات کارخانش افتضاحه
صدای MX 165 هم به نسبت قیمتش خیلی عالیه نه تیز نه ازار دهنده تفیکی عالی هم داره بلندی صداشم برای اتاق ماشین کاملا کافیه به نظرم هزینه بیشتر کردن اشتباهه مگه برای لب ساحلی چیزی بخواید.
در نهایت امر هم از اقا حمید که کلیم وقت ایشون رو گرفتم سپاس فراوان دارم به علت کمبود هزینه امپ پایونیر برداشتم اما 8604 صدای خوبی داره بر عکس سری های قدیم خلاصه فن گلیدن شدم اساسی