تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 305 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پس به نظر شما همین سریال 01 رو بخریم؟ کرج قیمت گرفتم 392.000 تومان. به نظر شما بخرم؟
    نظرتون در مورد اعلام این پیغام در سایت، با وارد کردن سریال گوشی چیه؟
    Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.

با تشکر
    آره مشکلی نیست.

این پیغام میگه : این شماره Imei به نظر میرسه درست باشه ولی ما اطلاعاتی در مورد این گوشی خاص نداریم.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

20 مغازه داخل شیراز سر زدم 17 تاش داخل سایت شناسایی نمیشد!!!مال خودم شناسایی میشه اگه میخاید سریالاشونم بزارم همه شو خودتون ببینید .داخل مغازه هم که بردشون رو چک کردم سبز کمرنگ تر بودن و مال من که پررنگه دقیقا رنگی که سامان گفت مال خودش اونجوریه .حالا بیاین بگین چین نمیزنه بابااااااا از سی پی یو تکنولوژی جدید تر هم هست که چین نتونه بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وقتی سی پی یو کامپیو تر با اون نانو تکنولوژی رو میتونه بزنه که با تمام قطعات کامپیوتر سازگار باشه برای چی ان73 رو نتونه!!!!!!!!!!!!!!
    رنگ بردتون دقیقاً چه رنگیه ؟
    برد گوشیهای جدید ، رنگشون شبیه رنگ برد گوشیهای سونی اریکسونه که تو چین ساخته میشه ، سبز خوشرنگیه ، میشه گفت سبز لجنی(اسم دیگه ای بلد نبودم !)
    اما برد گوشیهای سری قدیم ، سبز بدرنگیه ، تیره تره .

اگه خدا بخواد فردا از برد گوشیهای سری جدید عکس میگیرم و یه مقایسه ای با قدیمیا انجام میدم . منتظر باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بابا اين همه نگين گوشيهاي قلابي 300 تومني! خودتون هم خوب ميدونيد كه اين تغيير قيمت به خاطر حذف شدن ريجيستر مخابرات هستش فقط نكته اينجا اين هستش كه كه #06#* رو وقتي زديد اگه رقم 7 و 8 هردوشون 0 بود بدونيد كه تو فنلاند مونتاژ شده و اگه 01 بود بدونيد قطعات فنلانديه ولي تو مجارستان مونتاژ شده . اينا رو من از خودم نميگم اگه خواستين ادرس اين چيزايي رو كه ميگم ميدم بهتون.اخه چين از كجا ميتونه مثل لنز كارل زايس درست كنه ؟
    ozondj عزیز...قبلاً هم روی این موضوع بحث شده و ثابت شد این ارزونی به خاطر برداشته شدن رجیستر و .. نیست چون این افت شدید قیمت رو تو هیچکدوم از گوشیهای دیگه ندیدیم . به قول محمد عزیز (M.etallic.a) ، آیا رجیستر فقط برای N73 آزاد شد که فقط این گوشی اینقدر ارزون شده ؟!! اکثر گوشیها افت 20 تا 50 تومنی داشتن نه 100 و 200 تومنی !

یه این تاپیک هم سری بزنید چون حسابی روش بحث شده و مواردی هم اثبات شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نوید رو میدم که فردا یه مقایسه از برد گوشیهای جدید و قدیم میذارم تا حجت رو بر دوستان تمام کنم !
    مقایسه جالبیه..اونایی که دنبال رنگ برد بودن منتظر باشن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با این گوشی دارم:
    فرض کنید گوشی رو خاموش می کنم و 3 ساعت بعد روشن کنم و در این بین اس ام اس می آد. وقتی گوشی رو روشن می کنم همون اول قبل از باز کردن اس ام اس ساعت ارسال اس ام اس رو می زنه ساعتی که گوشی روشن شده ولی وقتی میری تو message detail ساعت رو یه ساعت کاملا بی ربط میزنه(کلا برای همه اس ام اس ها این ساعت message detail رو غلط می نویسه)
    حالا من می خوام بدنم ساعت ارسال اس ام اس کی بوده نه دریافت... باید چی کار کنم؟

کسی جواب نمی ده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستانی که می خواستن رنگ برد گوشیهای سری جدید
    رو ببینن و مقایسه کنن ، حتماً یه سری اینجا بزنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این یکی از مشکلات فریمور قدیمیه ؟ ورژن فریمورت چنده ؟ با آپدیت مشکلت حل میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ممنون. خیلی مقایسه جالبی بود و خیلی چیزا ثابت شد. سامان جون چک کن بینم ماله تو هم سبز لجنیه ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر نکنم کسی توی این موضوع که گوشی های جدید چینی هستن شکی داشته باشه چون معمولا نوکیا یه گوشی رو بیش از ۶ ماه تولید نمیکنه نه به این خاطر که خوشش نمیاد به این خاطر که بازارهای جهانی که شامل ایران نیست ازین بیشتر نمیکشه مثلا الان توی بازراهای جهانی کاربرائي که دوربین واسه شون مهمه به ۳ مگ ها هم نگاه نمیکنن ................ اما اون چه که مشکوکه اینه که یه سری گوشی تقلبی وارد بازار شد (حد اقل اوائل ازاد شدن ریجیستر واسه سواستفاده......که اصلا موضوع ساخت یا لایسنس نوکیا رو هم نداشتن و این فراتر از این بحث هاست شک نکنید یه عده این وسط کلاهبرداری کلانی کردن چه معنی داره یه گوشی به اسم برند نوکیا بیرون بیاد ولی اصلا اعتبار شعبه چین و هند نوکیا رو هم نداشته باشه
    ازین کلاهها زیاد سرمون میزارن کسی هم نیست دستشونو رو کنه

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر نکنم کسی توی این موضوع که گوشی های جدید چینی هستن شکی داشته باشه چون معمولا نوکیا یه گوشی رو بیش از ۶ ماه تولید نمیکنه نه به این خاطر که خوشش نمیاد به این خاطر که بازارهای جهانی که شامل ایران نیست ازین بیشتر نمیکشه مثلا الان توی بازراهای جهانی کاربرائي که دوربین واسه شون مهمه به ۳ مگ ها هم نگاه نمیکنن ................ اما اون چه که مشکوکه اینه که یه سری گوشی تقلبی وارد بازار شد (حد اقل اوائل ازاد شدن ریجیستر واسه سواستفاده......که اصلا موضوع ساخت یا لایسنس نوکیا رو هم نداشتن و این فراتر از این بحث هاست شک نکنید یه عده این وسط کلاهبرداری کلانی کردن چه معنی داره یه گوشی به اسم برند نوکیا بیرون بیاد ولی اصلا اعتبار شعبه چین و هند نوکیا رو هم نداشته باشه
    ازین کلاهها زیاد سرمون میزارن کسی هم نیست دستشونو رو کنه
    شما مدیر فروشه نوکیا هستید یا مدیر خط تولیدش؟؟؟؟
    گوشیای جدید به هیچ وجه چینی نیستن..کی مشکل داشته با این گوشیا؟؟؟کی با جدیداش مشکل داشته؟؟؟عیب و ایرادشون چیه؟؟؟اینکه یکی گوشی رو دستش بگیره و بگه از گوشی خودم سرعتش کمتر بود ملاکه؟؟؟رنگ بردش سبز کمرنگه؟؟سبز کمرنگ مختص چینه؟؟؟بابا یکه بگه من این گوشی رو خریدم 1 ماه پیش الان فلان مشکل رو داره...باش کار کردم فلانش سوخت...آقا تو یک سال پیش خریدی 800 تومن..الان شده 350 تومن...ناراحتی از اینکه گوشیت ارزون شده؟؟؟همه میتونن بخرن؟؟میخوای بگی چون گرون خریدی پس بهتر از گوشیای الانه؟؟؟بابا بیخیال...
    گوشی های چینی شبیه N73 تولید شده به بازار ما هم اومده...ولی با اسم NOKLA...یا اسمی شبیه NOKIA..فقط هم مربوط به N73 نیست...N95 هم remark شدش به اسم NOKLA تو بازار هست....
    Last edited by amirfarrokh; 01-08-2007 at 15:52.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شما مدیر فروشه نوکیا هستید یا مدیر خط تولیدش؟؟؟؟
    گوشیای جدید به هیچ وجه چینی نیستن..کی مشکل داشته با این گوشیا؟؟؟کی با جدیداش مشکل داشته؟؟؟عیب و ایرادشون چیه؟؟؟اینکه یکی گوشی رو دستش بگیره و بگه از گوشی خودم سرعتش کمتر بود ملاکه؟؟؟رنگ بردش سبز کمرنگه؟؟سبز کمرنگ مختص چینه؟؟؟بابا یکه بگه من این گوشی رو خریدم 1 ماه پیش الان فلان مشکل رو داره...باش کار کردم فلانش سوخت...آقا تو یک سال پیش خریدی 800 تومن..الان شده 350 تومن...ناراحتی از اینکه گوشیت ارزون شده؟؟؟همه میتونن بخرن؟؟میخوای بگی چون گرون خریدی پس بهتر از گوشیای الانه؟؟؟بابا بیخیال...
    گوشی های چینی شبیه N73 تولید شده به بازار ما هم اومده...ولی با اسم NOKLA...یا اسمی شبیه NOKIA..فقط هم مربوط به N73 نیست...N95 هم remark شدش به اسم NOKLA تو بازار هست....
    دوست من...
    من خیلی ها رو سراغ دارم که این گوشی های جدید رو خریدن و با مشکل روبرو شدن. یه مورد دوست خودم بود که میوزیک ادیشن خریده بود و ظاهرا همه چیش سرجاش بود. اما صدای اسپیکرش به طرز محسوسی بی کیفیت بود. و یا یه مورد بود که لنز دوربینش دقیقا وسط نبود. و یه مورد بود که میکروفون گوشی از کار افتاده بود با یه بار افتادن و ...

در ضمن افت قیمت یه گوشی عادیه. من که پارسال به قول شما این گوشی رو خریدم 500 تومان. اون موقع بهترین گوشی بازار بود و پول بهترین بودنش رو دادم ولی الان گوشی های جدیدی اومده مثل n95 و ... و مطمئن باش سال دیگه همین موقع n95 هم ارزون شده و گوشی های بهتر اومده. اما نکته قابل تامل افت شدید و ناگهانی یه گوشیه. اگر همه گوشی ها با این شدت بود خوب می شد توجیه کرد. ولی اینکه فقط یه گوشی اینطوری افت قیمت پیدا کنه معلومه یه چیزیش میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •