آره مشکلی نیست.
این پیغام میگه : این شماره Imei به نظر میرسه درست باشه ولی ما اطلاعاتی در مورد این گوشی خاص نداریم.
آره مشکلی نیست.
این پیغام میگه : این شماره Imei به نظر میرسه درست باشه ولی ما اطلاعاتی در مورد این گوشی خاص نداریم.
رنگ بردتون دقیقاً چه رنگیه ؟
برد گوشیهای جدید ، رنگشون شبیه رنگ برد گوشیهای سونی اریکسونه که تو چین ساخته میشه ، سبز خوشرنگیه ، میشه گفت سبز لجنی(اسم دیگه ای بلد نبودم !)
اما برد گوشیهای سری قدیم ، سبز بدرنگیه ، تیره تره .
اگه خدا بخواد فردا از برد گوشیهای سری جدید عکس میگیرم و یه مقایسه ای با قدیمیا انجام میدم . منتظر باشید![]()
ozondj عزیز...قبلاً هم روی این موضوع بحث شده و ثابت شد این ارزونی به خاطر برداشته شدن رجیستر و .. نیست چون این افت شدید قیمت رو تو هیچکدوم از گوشیهای دیگه ندیدیم . به قول محمد عزیز (M.etallic.a) ، آیا رجیستر فقط برای N73 آزاد شد که فقط این گوشی اینقدر ارزون شده ؟!! اکثر گوشیها افت 20 تا 50 تومنی داشتن نه 100 و 200 تومنی !
یه این تاپیک هم سری بزنید چون حسابی روش بحث شده و مواردی هم اثبات شده :
این نوید رو میدم که فردا یه مقایسه از برد گوشیهای جدید و قدیم میذارم تا حجت رو بر دوستان تمام کنم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقایسه جالبیه..اونایی که دنبال رنگ برد بودن منتظر باشن .
کسی جواب نمی ده؟
دوستانی که می خواستن رنگ برد گوشیهای سری جدید
رو ببینن و مقایسه کنن ، حتماً یه سری اینجا بزنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی از مشکلات فریمور قدیمیه ؟ ورژن فریمورت چنده ؟ با آپدیت مشکلت حل میشه.
ممنون. خیلی مقایسه جالبی بود و خیلی چیزا ثابت شد. سامان جون چک کن بینم ماله تو هم سبز لجنیه ؟؟؟؟
فکر نکنم کسی توی این موضوع که گوشی های جدید چینی هستن شکی داشته باشه چون معمولا نوکیا یه گوشی رو بیش از ۶ ماه تولید نمیکنه نه به این خاطر که خوشش نمیاد به این خاطر که بازارهای جهانی که شامل ایران نیست ازین بیشتر نمیکشه مثلا الان توی بازراهای جهانی کاربرائي که دوربین واسه شون مهمه به ۳ مگ ها هم نگاه نمیکنن ................ اما اون چه که مشکوکه اینه که یه سری گوشی تقلبی وارد بازار شد (حد اقل اوائل ازاد شدن ریجیستر واسه سواستفاده......که اصلا موضوع ساخت یا لایسنس نوکیا رو هم نداشتن و این فراتر از این بحث هاست شک نکنید یه عده این وسط کلاهبرداری کلانی کردن چه معنی داره یه گوشی به اسم برند نوکیا بیرون بیاد ولی اصلا اعتبار شعبه چین و هند نوکیا رو هم نداشته باشه
ازین کلاهها زیاد سرمون میزارن کسی هم نیست دستشونو رو کنه
شما مدیر فروشه نوکیا هستید یا مدیر خط تولیدش؟؟؟؟
گوشیای جدید به هیچ وجه چینی نیستن..کی مشکل داشته با این گوشیا؟؟؟کی با جدیداش مشکل داشته؟؟؟عیب و ایرادشون چیه؟؟؟اینکه یکی گوشی رو دستش بگیره و بگه از گوشی خودم سرعتش کمتر بود ملاکه؟؟؟رنگ بردش سبز کمرنگه؟؟سبز کمرنگ مختص چینه؟؟؟بابا یکه بگه من این گوشی رو خریدم 1 ماه پیش الان فلان مشکل رو داره...باش کار کردم فلانش سوخت...آقا تو یک سال پیش خریدی 800 تومن..الان شده 350 تومن...ناراحتی از اینکه گوشیت ارزون شده؟؟؟همه میتونن بخرن؟؟میخوای بگی چون گرون خریدی پس بهتر از گوشیای الانه؟؟؟بابا بیخیال...
گوشی های چینی شبیه N73 تولید شده به بازار ما هم اومده...ولی با اسم NOKLA...یا اسمی شبیه NOKIA..فقط هم مربوط به N73 نیست...N95 هم remark شدش به اسم NOKLA تو بازار هست....
Last edited by amirfarrokh; 01-08-2007 at 15:52.
دوست من...
من خیلی ها رو سراغ دارم که این گوشی های جدید رو خریدن و با مشکل روبرو شدن. یه مورد دوست خودم بود که میوزیک ادیشن خریده بود و ظاهرا همه چیش سرجاش بود. اما صدای اسپیکرش به طرز محسوسی بی کیفیت بود. و یا یه مورد بود که لنز دوربینش دقیقا وسط نبود. و یه مورد بود که میکروفون گوشی از کار افتاده بود با یه بار افتادن و ...
در ضمن افت قیمت یه گوشی عادیه. من که پارسال به قول شما این گوشی رو خریدم 500 تومان. اون موقع بهترین گوشی بازار بود و پول بهترین بودنش رو دادم ولی الان گوشی های جدیدی اومده مثل n95 و ... و مطمئن باش سال دیگه همین موقع n95 هم ارزون شده و گوشی های بهتر اومده. اما نکته قابل تامل افت شدید و ناگهانی یه گوشیه. اگر همه گوشی ها با این شدت بود خوب می شد توجیه کرد. ولی اینکه فقط یه گوشی اینطوری افت قیمت پیدا کنه معلومه یه چیزیش میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)