تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 942 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

12 به عليرضا خارجي: متشكرم براي جوابت

عليرضا، من 100 درصد مطمئن هستم كه تو هيچ غرضي از اين كار نداشتي. فقط چون تا حدودي با فرهنگ جهاني آشنا هستم، خواستم اين آشنايي رو بين كساني كه با اونها در يك كشور زندگي مي‌كنم، نشر بدم. من مي‌دونم كه تو اين كلمه رو از فيلم‌ها يا تلويزيون شنيدي (همونطور كه گفتم در دوبله‌هاي قديمي رايجه).

لازمه به اين نكته هم اشاره كنم كه اين كلمه، ترجمه كلمه Nigger هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 به masoudboy: با 10 تا هم مي‌شه پوشش داد!

تا اونجايي كه من مي‌دونم پوشش اصفهان هنوز كامل نشده، ولي در عين حال مي‌تونم بگم كه با 10 بي‌تي‌اس هم مي‌شه يه شهر رو پوشش داد!! ولي نتيجه‌اش‌ همين مي‌شه كه دوستان راجع بهش حرف مي‌زنن. يعني، سختي در گرفتن تماس، ارسال نشدن پيام‌ها و ...

از نظر فني، از بعد مسافت هر بي‌تي‌اس مي‌تونه تا فاصله زيادي رو پوشش بوده. اين فاصله مي‌تونه تا 8 كيلومتر هم باشه. براي مثال در جاده‌هاي بين شهري، در فواصل زياد دكل‌هاي موبايل ديده مي‌شه. با اين محاسبه مي‌شه اصفهان رو با سه دكل هم تحت پوشش قرار داد.

سوال اينه كه پس چرا اينقدر تعداد دكل‌ها يا در واقع بي‌تي‌اس زياد هستن؟ جواب: اون‌چه كه در اين صنعت مهمه وسعت منظقه نيست، بلكه تعداد استفاده كننده‌ها هستن. هر چه تعداد استفاده‌كننده‌ها بيشتر باشن، تعداد سايت‌ها بيشتر مي‌شن. براي مثال مي‌شه فرض كرد كه هر سايت 800 سيم‌كارت رو پوشش بده، خوب اگه ده سايت در اصفهان باشه، كلاٌ در هر لحظه 8000 نفر مي‌تونن با موبايل صحبت كنن. اين ظرفيت شبكه هست. نكته در اينجاست كه اپراتور به تعداد ظرفيت شبكه سيم‌كارت نمي‌فروشه، بلكه چند برابر اون رو مي‌فروشه. چون اين فرض وجود داره كه همه در تمام لحظات با تلفن صحبت نمي‌كنن. در اينجا ممكنه اپراتور 40.000 سيم‌كارت بفروشه. (براي محاسبه اين عدد فرمول‌هاي مخصوص هست، من در اينجا فرض كردم).

خب پس به صورت خلاصه، با 10 بي‌تي‌اس، تونستيم كه 40،000 مشترك داشته باشيم! فكر نمي‌كنم بيشتر از اين تعداد در اصفهان سيم‌كارت فروخته شده باشه.

شنونده نظرات شما هستم.
    Last edited by pedram_behrang; 26-04-2007 at 12:18.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

توزیع کارت شارژ ۵هزار تومانی ایرانسل

ICTna.ir - ایرانسل اقدام به تهیه و توزیع کارت شارژ ۵۰هزار ریالی برای سیم کارت های اعتباری خود نمود.
    به گزارش ایستنا از ایرانسل پیش از این تنها کارت شارژهای ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار ریالی برای مشترکین طرح پیش پرداخت ایرانسل در بازار موجود بود.
    قیمت برای مصرف کننده کارت شارژهای ایرانسل ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار ریال میباشد که به ترتیب و احتساب مالیات ۴۷۱۷۰، ۹۴۳۴۰ و ۱۸۸۶۸۰ ریال اعتبار ریالی دارند و بدون محدودیت و اعتبار زمانی برای مصرف، عرضه میشوند.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تا اونجايي كه من مي‌دونم پوشش اصفهان هنوز كامل نشده، ولي در عين حال مي‌تونم بگم كه با 10 بي‌تي‌اس هم مي‌شه يه شهر رو پوشش داد!! ولي نتيجه‌اش‌ همين مي‌شه كه دوستان راجع بهش حرف مي‌زنن. يعني، سختي در گرفتن تماس، ارسال نشدن پيام‌ها و ...

از نظر فني، از بعد مسافت هر بي‌تي‌اس مي‌تونه تا فاصله زيادي رو پوشش بوده. اين فاصله مي‌تونه تا 8 كيلومتر هم باشه. براي مثال در جاده‌هاي بين شهري، در فواصل زياد دكل‌هاي موبايل ديده مي‌شه. با اين محاسبه مي‌شه اصفهان رو با سه دكل هم تحت پوشش قرار داد.

سوال اينه كه پس چرا اينقدر تعداد دكل‌ها يا در واقع بي‌تي‌اس زياد هستن؟ جواب: اون‌چه كه در اين صنعت مهمه وسعت منظقه نيست، بلكه تعداد استفاده كننده‌ها هستن. هر چه تعداد استفاده‌كننده‌ها بيشتر باشن، تعداد سايت‌ها بيشتر مي‌شن. براي مثال مي‌شه فرض كرد كه هر سايت 800 سيم‌كارت رو پوشش بده، خوب اگه ده سايت در اصفهان باشه، كلاٌ در هر لحظه 8000 نفر مي‌تونن با موبايل صحبت كنن. اين ظرفيت شبكه هست. نكته در اينجاست كه اپراتور به تعداد ظرفيت شبكه سيم‌كارت نمي‌فروشه، بلكه چند برابر اون رو مي‌فروشه. چون اين فرض وجود داره كه همه در تمام لحظات با تلفن صحبت نمي‌كنن. در اينجا ممكنه اپراتور 40.000 سيم‌كارت بفروشه. (براي محاسبه اين عدد فرمول‌هاي مخصوص هست، من در اينجا فرض كردم).

خب پس به صورت خلاصه، با 10 بي‌تي‌اس، تونستيم كه 40،000 مشترك داشته باشيم! فكر نمي‌كنم بيشتر از اين تعداد در اصفهان سيم‌كارت فروخته شده باشه.

شنونده نظرات شما هستم.
    ای ول پس برا همینه که من میگم چرا بیشتر اصفهان یک کد bts داره! مرسی!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 به Dr.Dolfin: تنظيمات جي‌پي‌آر‌اس

دوست عزيز، كليه روش‌هاي تنظيم بارها در اين فورم گفته شده. با يك جستجو از صفحه 100 به بعد مي‌تونين كليه اطلاعات لازم رو به دست بيارين.

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از اطلاعات خوبی که دادید .
    حالا شما فکر می کنید کی شبکه در اصفهان به طور کامل راه اندازی بشه ؟ تا آخر اردیبهشت OK میشه یا نه ؟
    فروشگاه های موبایل احمد آباد که همشون نماینده ایرانسل شدن ولی هنوز خبری نیست . من سیم کارتم را دی ماه گرفتم از طرح شماره رند و گفتند تا 12 بهمن در اصفهان به طور کامل راه اندازی میشه و من هم رفتم و سیم کارت MCI را فروختم و واقعا عجب اشتباهی کردم . اینطور که شما گفتید مثل اینکه وقتی هم به طور کامل راه اندازی بشه هم نباید زیاد تعریفی باشه . خطم را 130 می خرند الان به نظر شما بفروشم و دولتی بگیرم ؟؟ من خودم بعید می دونم وقتی به طور کامل هم راه اندازی شد آنتن دهیش از این بهتر بشه و الان هم که فاجعه هست . من اگر کسی بهم زنگ بزنه باید برم تو حیاط منزل جواب بدم تازه باز هم صدا قطع و وصل میشه .
    تالیا در اصفهان آنتن دهیش چطور هست ؟ به نظر من پوشش خوبی داره و حتی از اسپادان هم که چندین ساله در اصفهان هست بهتر آنتن میده چون من در قسمت سرچ شبکه ها که میکنم حتی نقاط بد آنتن تالیا را پیدا می کنه در اصفهان .

راستش را بخواهید حتی من از فکر به این مسئله هم خسته شدم بعضی از دوستان شایدفکر میکنند ما با ایرانسل پدر کشتگی داریم و با غرض صحبت میکنیم نه والا شما هم بجای ما بودید همینگونه میشدید
    در مورد بعضی موارد من وشما وشاید بسیاری دیگر با هم مشکلات مشابه داریم مضافا بر اینکه بنده برای چند تن از دوستان وآشنایان دیگری هم را توی این مشکلات شریک کردم
    در مورد سوالهاتون بگم که واقعا نمیشه تاریخ دقیقی را بیان کرد من بارها با مشترکین ایرانسل mail زدم وآنها ماه بعد را حواله میکنند آن فروشگاهای مورد نظر شما هم اکثرا نماینده رسمی ایرانسل نیستند وفقط پلاکارد چسبانده اند تنها
    نماینده اصلی در پاساژ جدید نبش خیابان سید علی خان و چهار باغ با آن تابلو بزرگ ایرانسل میباشد که از حدود چندین ماه پیش در حال دکوراسیون نصب کردن میباشد روزی یا بهتر بگم هر هفته یک قطعه را به هم میچسبانند و بعد خدا حافظ تا هفته بعد ، نمیدانم شاید منتظرند کار دکوراسیون این نمایندگی بالاخره تمام شود و به قولی پک وپزشان عالی شودبعد افتخار شبکه شدن بدهند ولی از سرعت پرشتاب کار ساختن نمایندگی ، پیداست که چقدر جدیت در کار وجود دارد .ولی یک چیزی در مورد ایرانسل قطعیه آن که ایرانسل سر موقع فرستادن قبض این خدماتش ، کاملا خوب وبه موقع عمل میکنه و (هوای تمام مشترکین رو داره ) .فروختن خط دردی را دوا نمیکند دوست من چرا باید یک نفر دیگه را توی این مسئله شریک کرد تازه اینکه اگه شما خط رند دارید چرا باید بفروشید آن هم زیر قیمت ، اگه شماره خوبی داری در آینده (بدون حرف پیش ) ممکن قیمتی بشه هر جند دیگرمیل خودتان است که چه تصمیمی خواهید گرفت البته من هم مانند شما هستم و خط رند دارم وخیال دارم تا کارد به استخوانم نخورده است کژ دار و مریض با آن سر کنم تنها پیشنهادی که به دوستان با این گونه مشکلات میشه کرد و بیشتر به یک جوک بنظر میرسه اینه که دوستان از این ببعد یک کارت تلفن همگانی را سوراخ کنند و به بند گوشیشون آویزون کنند البته برای تماس گرفتن ، برای در معرض تماس قرار گرفتن را دیگر نمیدانم ، پیشنهاددیگر هم این است که، بمانیم و اینقدر بهشون بگیم واین طرف وآنطرف اعتراض کنیم تا اینکه یا خودمان کچل شیم یا اونهارو کچل کنیم .عجب کابوس مضحکی شده این ایرانسل

داره خودمونی میشه sensil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ايرانسلو بي خيال
    مخابرات گفت gprsواسه سيمكارتهاي دولتيو تا اول تابستون را ميندازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض هزینه های اضافی در ایرانسل

با تشکر از جواب شما
    هزینه شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي را چرا من باید پرداخت کنم؟
    چرا همان پیام کوتاه چند ثانیه بعد ارسال می شود؟
    شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي چند پیام را نمی رساند؟ چرا برای من 50% است؟
    چرا شبکه شما همیشه شلوغ است و ضعف آنتن دهی دارد؟
    "اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد" این مدتی 1 ثانیه است و دوباره 3 ثانیه بعد ارسال میشود.
    اگر مرکز پیام شما پیام من را گرفته است چرا یک ثانیه بیشتر نگهداری نمی کند تا بتواند دوباره بفرستد و اگر نگرفته است چرا من باید هزینه پرداخت کنم؟

مشترك گرامي
    با سلام و احترام
    چنانچه هنگام ارسال پيام كوتاه ، در همان زمان پيغام not send مشاهده نموديد ، هيچ هزينه اي براي شما در نظر گرفته نمي شود
    اما اگر در زمان ارسال پيغام send را مشاهده كرديد اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد ، اين براي شما هزينه در بر دارد
    اين بدان علات كه پيام كوتاه از شبكه ارسال شده است اما در مسير بدليل شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي به مقصد نرسد
    با تشكر

Customer Service

MTN IRANCELL

From: ------- [mailto:------@yahoo.com]
    Sent: 2007/04/26 10:03 ق.ظ
    To: Customer Service
    Subject: هزینه های اضافی در ایرانسل

علیرضا-------
    989352200---
    هنگام ارسال پیام کوتاه گاهی اوقات برای من پیام
    "message not sent"
    که من بلافاصله پیام را دوباره ارسال می کنم و گزارش ارسالی نیز می گیرم
    مشکل من این است که پس از بررسی کنترل حساب اینترنتی متوجه شده ام که ایرانسل از این پیام ها نیز هزینه کم میکند

هزینه پیام های ارسال نشده چقدر می باشد؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

شنونده نظرات شما هستم.
    بالاخره اپراتور باید به یک حدی از پوشش دست پیدا کنه و سیم کارت توزیع کنه . یعنی اگر ایرانسل فقط 4000 سیم کارت ایرانسل در اصفهان بفروشه فقط 2 تا سایت نصب می کنه ؟؟؟ موبایل وسیله ای هست که قبل از همه چیز باید شما را در دسترس قرار بده در همه جا و مهم ترین بخش آن همین مکالمه است . الان تالیا حدود 4 ماه هست که در اصفهان فعال شده و هیچ سیم کارتی هم هنوز در این شهر توزیع نکرده ولی آنتن دهیش خیلی بهتر از ایرانسل هست من هرکجا سرچ شبکه می کنم در اصفهان تالیا را پیدا میکنه حتی نقاط نسبتا کور و آنتن دهی میشه گفت چیزی هست در حد TCI ولی ایرانسل اصلا اینطور نیست و به شدت ضعف پوشش داره مثلا در خیابان فول آنتن هست و در همان خیابان شما به داخل یک پاساژ می روید آنتن گوشی اصلا میره در حالی که در همان نزدیکی یک آنتن ایرانسل هم نصب هست ولی این اتفاق برای سیم کارت TCI نمی افته و در همان پاساژ هم فول آنتن هست و راحت می تونید تماس بگیرید در حالی که آنتن TCI حتی از ایرانسل در آن منطقه دورتر نصب شده . من دلیل این اتفاق را نمی دونم و واقعا تعجب می کنم . شاید BTS های TCI خیلی قویتر از ایرانسل هست .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 Gprs مخابرات به گفته خودشون تا شهريور به تعويق افتاده

ايرانسلو بي خيال
    مخابرات گفت gprsواسه سيمكارتهاي دولتيو تا اول تابستون را ميندازه
    خود مخابرات يا بهتر بگم شركت ارتباطات سيار اعلام كرده كه ارايه سرويس به شهريور موكول شده. البته اين چند ماه لازمه به 2 سالي كه قبلاً حرفش رو مي‌زدن اضافه شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •