من براتون آپلودش كردم . با حجم 70 كيلوبايته . اصلا هم دست بهش نخورده .![]()
[URL] http://amodarya.110mb.com/documents/country.zip [URL]
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
من براتون آپلودش كردم . با حجم 70 كيلوبايته . اصلا هم دست بهش نخورده .![]()
[URL] http://amodarya.110mb.com/documents/country.zip [URL]
Last edited by mohammadrezams; 25-11-2007 at 21:51.
دستت درد نکنه حال اساسی دادی...
___
هرچی خواستی بگ
هرچی خواستی بگو تا بزارم...
عجب اسلحه اي ! اينم چند تا اصلحه جديد كه خيلي عالين و خفن . اگه اون صدا هايي رو كه ebicross جان چند صفحه پيش گذاشتن هم دانلود كنيد و همراه اين اسلحه ها دانلود كنيد خيلي جالب ميشن !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اين بهتر نميشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم اسلحه گذاشتید گفتم یک باگ بازی رو بگم:
نمیدونم تو همه بازیها همینطور جواب بده یا نه ولی امتحان کنید خبر بدین.
اسلحه SNIPE یعنی همین که محمد رضا جان گذاشته رو دانلود کنید و اون رو انتخاب کنید یعنی تو دست CJ باشه.
حالا سوار هواپیمای Hydra بشین و با V نمای دوربین رو به داخل ببرید.
حالا تصویر شما میشه نشونه ی اسلحه ی بالا.
نمیدونم این طبیعیه یا باگه ولی جالبه.
ببخشيد ebicross جان اگه زحمتي نيست يه چند تا ماشين اف بي آي بزاريد .والا اون پك كه توي چند صفحه پيش گذاشتين من از BMW مخصوص اف بي آي خوشم اومده اما من با ديال آپ ميام اينترنت به خاطر همين نميخوام همه ي اون پك رو دانلود كنم . اگه ميشه اين اف بي آي رو زحمتشو بكشين . ممنون
![]()
کسی ماشین پلیس ایرانی داره؟ اگه دارین لطفا بذارین!
واقعا ؟ براي من كه اين جوري نشد .تستش كردم مشكلي نداشت . حالا شايد به قول شما باگ باشه . چه مي دونم اما واسه من همون نشونه گير بازي رو نشون ميده .
![]()
این هم ماشین FBI ولی حجمش باز هم زیاده یعنی 1.20 مگ شده. من هم Dial-Up هستم. برای دانلود از DAP استفاده کن و با یک نرم افزار مثل System Mechanic 6.0 سرعتت رو بهینه کن.
این هم لینک دانلود:
شرمنده یادم رفت مشخصات ماشین رو تو لینک بالا بزارم. این پایینی هم مشخصات ماشینه باید دانلود کنی حجمش خیلی کمه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداول باید اون اسلحه یوزی یا Tec-9 رو یه جوری بندازی. مثلا باید فقط Snipe داشته باشی.واقعا ؟ براي من كه اين جوري نشد .تستش كردم مشكلي نداشت . حالا شايد به قول شما باگ باشه . چه مي دونم اما واسه من همون نشونه گير بازي رو نشون ميده .
![]()
چون در غیرانی صورت موقع سوار شدن اتومات اسلحش عوض میشه.
در ضمن؛ نشونه ی هواپیما رو عوض نمیکنه. نمای دوربین رو عوض میکنه.
چند صفحه پیش من پک پلیس رو گذاشتم ولی ماشین پلیس ایرانی توش نیست.کسی ماشین پلیس ایرانی داره؟ اگه دارین لطفا بذارین!
داداش من ایران که ماشین پلیس نداره. اگر منظورت پیکانه اون که تو بازی آبروریزیه
این بنزهای کلاسیک Compressor هم دیگه قدیمی شده.
اگر هم میخوای شهرت رو ایرانی بکنی یعنی ماشین پلیس و ماشینهای معمولی فقط داخلی باشن نمیتونی بیشتر از 10 تا ماشین داخلی پیدا کنیی.
مهمتر از اون باید سر همه زنای بازی چادر کنی
به هر حال من دنبال میگردم ولی فکر نکنم باشه. مگر اینکه از خود JVT بخواهیم تا بسازه.![]()
در ادامه ی سلاحهای محمد رضا؛ این اسلحه M16 رو هم دانلود کنید با حجم 500 کیلوبایت.
نکته مثبت این صلاح اینه که چون اسلحه اصلی ارتش USA هست خیلی معروفه و تو بازی ماموران S.W.A.T که صورتاشون پوشیدست از این اسلحه استفاده میکنند و کلی قشنگ میشه.
اون صداها رو هم دانلود کنید و صدای m16 رو روش بزارین تا دیگه توپ تر بشه.
ebicross جان ممنون . البته دارم دانلودش ميكنم .در مورد ماشين هاي ايراني من سمند دارم اما پليس نيست . اگه مي تونستم پليس مي كردمش و ميزاشتمش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)