برو به سایت فرشید جون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو به سایت فرشید جون:
لينك خرابه
مرسي Diego جان
ولي همونطور كه دوستم گفت لينك ...
يا حق (:
من Gta رو از اون اولین ورژنش که یادمه با چند تا فلاپی دیسک رو سیستمم نصب شد بازی میکردم...تا نهایتا ورژن 3...الان یه بازی گرفتم که اونو به عنوان آخرین ورژن Gta به من معرفی کردن به نام Just Cause ...ولی بعضی ها میگن این بازی Gta نیست با اینکه سبکش همون جوریه...از برو بچ اگه کسی اطلاعات در مورد آخرین ورژن بازی داره بهم بگه
نه اين gta نيست
همون سااندرس اخرينه(سياه پوسته)
قرار اكتبر هم gta چهار بياد
لينك درستش اينه
ولي انگار يه مدتي كه اپديتش نكرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
مرسي ولي ميشه يه توضيحي بدي در مورد چيه ؟لينك درستش اينه
ولي انگار يه مدتي كه اپديتش نكرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
همون Vice City Strories ؟نه اين gta نيست
همون سااندرس اخرينه(سياه پوسته)
قرار اكتبر هم gta چهار بياد
آره . تازه من يادمه اون موقع ويندوز 95 در 25 فلاپي بود ! دقيقا يادمه . خواستيم نصب كنيم ويندوز نداشتيم . رفتيم پيش يكي از دوستان گفت برو 25 تا فلاپي بخر ! حالا بحث تاپيك رو عوض نكنيم بهتره !من Gta رو از اون اولین ورژنش که یادمه با چند تا فلاپی دیسک رو سیستمم نصب شد بازی میکردم...تا نهایتا ورژن 3...الان یه بازی گرفتم که اونو به عنوان آخرین ورژن Gta به من معرفی کردن به نام Just Cause ...ولی بعضی ها میگن این بازی Gta نیست با اینکه سبکش همون جوریه...از برو بچ اگه کسی اطلاعات در مورد آخرین ورژن بازی داره بهم بگه
من تو مرحله ای که با یه هواپیما باید از یه حلقه ای که رو یه هواپیما دیگه است گیر کردم نمی تونم ردش کنم اصلا غیر ممکنه خیلی مشکله منم نمیدونم save بازی کجا اپلود کنم اگه میشه یه save بدین که اون مرحله رد شده باشه
الان یه هفته است گیر کردم یکی کمک کنههههههههههه
من اینجا سیو اون مرحله هواپیما که باید از رو اون هواپیما رد شه رو اینجا اپلود کردم
جون هر کی دوست دارین اینو برام ردش کنین من یه هفته هست گیر کردم
قبلا فايلهايي براي اضافه كردن و تغيير در قسمتهاي مختلف بازي رو ميگذاشت و مطالب واقعا جالبي بود ولي يه مدته كه ديگه مطلب نه درباره بازي و نه هيچ موضوع ديگه اي رو نمينويسهمرسي ولي ميشه يه توضيحي بدي در مورد چيه ؟
من يه مدته كه اين بازي رو پاك كردم وگرنه برات ردش ميكردم توي چندتا پست قبلي لينك دانلود تمام سيوهاي بازي هست ميتوني اونرو دانلود دانلود كني !!ميتوني هم با پايين اوردن گرافيك بازي و كمي تمرين اونرو ردش كني اگه بازم نتونستي بگو تا بازي رو دوباره نصب ميكنم و برات ردش ميكنممن تو مرحله ای که با یه هواپیما باید از یه حلقه ای که رو یه هواپیما دیگه است گیر کردم نمی تونم ردش کنم اصلا غیر ممکنه خیلی مشکله منم نمیدونم save بازی کجا اپلود کنم اگه میشه یه save بدین که اون مرحله رد شده باشه
من اینجا سیو اون مرحله هواپیما که باید از رو اون هواپیما رد شه رو اینجا اپلود کردم
نه غير ممكن كه نيست .من تو مرحله ای که با یه هواپیما باید از یه حلقه ای که رو یه هواپیما دیگه است گیر کردم نمی تونم ردش کنم اصلا غیر ممکنه خیلی مشکله منم نمیدونم save بازی کجا اپلود کنم اگه میشه یه save بدین که اون مرحله رد شده باشه
ببين يه توضيحي ميدم ببين تاثير داره :
وقتي شما سوار هواپيما ميشي بايد سريع هواپيما رو بلند كني و بري طرف اون نقطه در نقشه . بعد در حالي كه به سمت اون نقطه ميري چشمت به نقشه باشه . هروقت احساس كردي كه داري تكون ميخوره و نزديك ميشه سري هواپيما رو بچرخون رو به شهر . يعني مسيري كه اومدي دوباره برگردي چون اون هواپيما هم اين مسير رو ميره . اگه هم ميخواي مطمئن بشي كه با هواپيما مقابل در يك فاصله هوايي هستي ( يعني تو پايين تر نباشي ) در حالي كه داري به سمت نقطه ميري هي پايين بالا كن . تا هر وقت كه ديدي نقطه از حالت مثلثي خارج شده و به صورت نقطه در اومده . 3 ، 4 بار تمرين كني راحت ردش ميكني . شرمندم منم نصب ندارم كه بخواهم كمكت كنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)