سلام
برای بدست آوردن پسورد به صفحات اول همین بخش رجوع کن دوستان زیادی پسورد دادند شما خودتت هم می تونی یک یوزر پسورد بسازی .به عکسه دقت کن :
![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام
برای بدست آوردن پسورد به صفحات اول همین بخش رجوع کن دوستان زیادی پسورد دادند شما خودتت هم می تونی یک یوزر پسورد بسازی .به عکسه دقت کن :
![]()
فعلاً که عکس بالا نمیاد ، لینک ثبت نام هاماچی اینهروی "I plan to use LogMeIn for" باید کدوم رو انتخاب کرد؟ personal use یا IT Support ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس توضیحاتی در مورد چگونگی ار تباط و اتصال به شبکه ها ما چی است با تصویر و تو ضیحات البته چون حجم تصویر یک مگا بایته دیر می آد چون همه 19 تصویر تو یک عکسه ...
هاما چی ثبت نام نداره فقط باید یک یوزر پسورد بساز ی و یوز پسورد دوستتون رو وارد کنید تا به محض آنلاین شدن جفتتون شما اسم ادوستت رو در تالار می بینی و اونهم بالعکس بقیشم که بلدی دیگه وارد بازی می شید و تو قسمت نتورک اسامی جفتتون باید باشه اگه نبود برو تو قسمت آپشن تنظیماتت رو درست کن و باز بر گرد نتورک و بعد یکی از شما تنظیمات نقشه و پول رو انتخا کنید و بازی رو شر و ع کنید تا 2 نفر با سر عت 32 هم دیالا پ می تونید بازی کنید ولی بیش از دو نفر فقط ای دی اس ال ....
Last edited by ufo-alien; 28-10-2009 at 02:32.
مرسی از توضیحات عکس بالا اومد حالا میای عملی امتحان کنیم ببینم وصل میشه یا نه؟!
یاهو آیدی من رو اد کن
قرار شما از اول فروش نبود .دوستان عزیز تعین قیمت با شر کت پر دیسه ولی فکر نکنم با قیمت بازی های دیگه که یک دی ویدی هستند فرقی داشته باشه این پک بصور ت کامله و نیاز به جنر الها نداره و مستقل بدون نیاز به جنر ال یک و دو نصب می شه و یک دویدی هستش که فکر نکنم قیمتش بیش از دو هزار تو مان بشه ....و یک مسئله مهم دیگه اینکه کار در یافت مجوز و به مر حله انتشار رسیدنش نز دیک به دو ماه طول می کشه و بیشتر ین الافی تو بنیاد بازی هاست
ولي متاسفانه الان به مرحله فروش رسيده و اون هم بصورت شركتي !
در كل با وجود همه زحمت هاي شبانه روزي شما ، كه همه دوستان هم بارها از شما تشكر كردند
ولي بايد در نظر داشته باشيد كه در واقع شما يك آپديت يا پچ رو ساختيد و اصل بازي ساخت سالهاي 2002 و 2003 هست
پس لطفا لا اقل براي بچه هاي P30world اين مورد و نتيجه زحمت خودتون رو به مرحله فروش شركتي نبريد .
ميدونيد كه بچه ها بيصبرانه منتظر پايان كار شما بودند و شما هم از اول بدون چشم داشت آغاز كرديد .
انشاله كه تصميم بهتري در قبال نشر پچ توليدي ، بگيريد
با تشكر فراوان
دوستان عزیز اولا من اصلا قصد فر وش نداشتم ولی قبو ل کنید که من بیش از سه ماه شبا نه روز روی این کار کار کردم
و دو ما از طر یق اینتر نت اصلا امکان نداره حجم این پک حدود 2.04 گیگ شده و امکان آپلود ندارم .
ضمنا خدمتتون عرض کنم دوست عزیز اگه قصد دارید از محصو لا ت کشورمان حمایت کنید فکر نکنم قیمت 1500 تو مان قیمت بالا ی بر ای تهیه راحت و بی دردسر این مود باشه اگه شما از اینتر نت هم دانلود می خواستید بکنید با قیمت اینتر نت در ایر ان بسیار بیش از این قیمت بر اتون تمو م می شد .
سو ما : من طبق قر ار دادی که دارم فعلا حق انتشار پک رو ندارم و هدف من فقط و فقط دسترسی آسان به این پک برای همه بود نه سود مالی سود مالی این قرار داد نسبت به وقتی که روش گذاشتم بسیار نا چیزه ....
ولی باز باشه من به محض آمدن این پک به بازار برای تهیه دوستان فکر های دارم ... البته مجانی ...
گوشهای از امکاناتی که اضا فه شد ند :
با اصمینان خاطر بهتون قول می دم شما با یکی از بهتر ین مود های سا خته شده روبر و هستید باید متذکر بشم تمام چیز های که شما در جنر ال زرو می دیدید عوض شده
تکسچیر بازی 50% تعقییر کرده بافت درختها آب محیط و حدود ده مدل درخت جدید و بافت مناطق گر مسیر ی و معتدل به بازی اضا فه شده حدود 150 نقشه جدید به بازی اضافه شده که بیش از 15 نقشه مناطق گر مسیری و سر سبز داریم ...
تکسچیر آب شبیه باز ی ر د آلر د سه هستش آب در نقشه های بارانی گل آلوده ودر هوای آفتابی صاف و شفاف هستش
یکی از پر زحمتر ین قسمتهای بازی هوش مصنوعی بازیه که کاملا ارتقا ء پیدا کرده و شما با حملات هوشمندانه رایانه و شدیدی مواجه خواهید بود به صورتی که جنگ دو به دو هم بسیار بسیار سخت شده و من خودم قبلا با یک تم با شش هفت تیم همزمان مبارزه می کگردم ولی حالا با دو تیم مشکل دارم
تمام دفاعی ات بازی عوض و قوی شدند شما با واحد های جدیدی در دفا ع تیمها مواجه هستید که هر تیم مختص خودش سا خته شده و متفا وت با تیم دیگه ....
تمام صداهای بازی دوبله شده است
تمام موزیکهای بازی عوض شدند ....
تمام صداهای انفجار ها و اسلحه ها تعقییر پیدا کرده
تمام تانکها عوض شدند با گرافیک بسیار بالاتر
اکثر سر با زها عوض شدند با گرا فیک بسیار بالاتر ...
تمام تکسچیر و لبا سهای سر باز ها عوض شدند ...
تمام تانکها تکسچیر جدید دارند ...
تمام سا ختمانهای 13 ژنرال جدید همه و همه جدید ند ...
واحد های جدید تانمکهای جدید نیروی دریایی هواپیما های جدید سر باز های جدید به بازی اضا فه شدند ...
امکانات بازی اضا فه شدند شما در قسمت ستار ه ها با امکانات بیشتری مواجه خواهید بود .........
صدای محیط 50% تعقییر کرده ...
تمام انفجار ها ، تمام تکسچیر دود ،شلیکها همه و همه بسیار بهتر و گرافیک شلیکها و انفجار ها تعقییر پیدا کرد ند
اثر گذاری بر محیط کملا تعقییر کرده شما با شلیک بر نقطهای می توانید اثر شلیک و انفجار رو بر روی زمین مشا هده کنید در صورتی که در بازی این خاصیت نیست ......
شما با بیش از 25 مدل هواپیما و هلی کوپتر جدید روبرو خواهید شد ... البته با گرافیک و طر احی بسیار طبیعی تر
فر و دگاه های جدید :مثلا نیر وی هوائی امر یکا در فر و د گا هش قا بلیت سا خت هشت هواپیما در یک فر و دگاه بزر گ با هشت آشیانه رو داراست .....
اینها تنها گوشه های از این کار ها و تلاشهای من بر ای این مد است حالا قضا وت با خودتون ....
در آخر باید متذکر بشم این مدهای رو هم که در اینتر نت می بینید به تشخیص و میل سا زنده و بعد از اینکه در بازار ار ائه شد در اینتر نت ارائه شده ولی متاسفانه من نمی تونم بعلت حجم بالا
توی اینتر نت آپلودش کنم ولی قول بهتون می دم من در بازی قابلیتهای آپدیت فر اوانی گذاشتم که از طر یق اینتر نت رایگان با حجم کم ارائه خواهد شد ....
Last edited by ufo-alien; 28-10-2009 at 17:20.
سلام من خیلی وقته این تاییک را دنبال میکنم بالا خره این پچ ایران کی میاد وچطور باید آن رادر یافت کنیم با تشکر از زحمات شما
سلام ufo-alien جان
اکثر لینک هایی که برای پچ های بازی در پست های قبلی گذاشتی از بین رفته و یا لینک ها خراب شدند
می خواستم بدونم از کجا می تونم این پچ ها را دانلود کنم
سلام بر و این ادرس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکرار:
این پک ار تش ایر ان تمو م شده ولی برای گرفتن مجوز انتشار دارم تلاش می کنم چون جنر ال زرو (2) مجوز نداره ...
کارای ارشادو بنیاد ملی بازی های رایا نه ای هم که قوربو نش برم دیگه می دونید دیگه چه جوریه....
یک مقدار دوندگی و پیگیریو این و ببین اونو ببینو از این کار ا دیگه ما شالله همتون تو ایر انید دیگه می دونید کار ادارات دولتی چه جوریه .....
به محض آماده شدن میگم
البته بعد از کار ای مجوز به راحتی می تونید این پک رو از فر وشگاه ها تهیه کنید و فقطو فقط تحت انتشار
شر کت پر دیس pardis game به زودی پس ا ز گر فتن مجوز تبلیغات این بازی شر و ع می شه ....
امیدوارم دوستان با خریدشون از کار های ایر انی حمایت کنند تا بر ای کار های بعدی امیدوارتر با شیم ...
دیگه برام ممکن نیست من با شر کت تعهداتی دارم ولی شر کت پر دیس قر اره هم مسا بقات بذاره یعنی کاپ بندازند و هم تالار های بازی برای این مود و هم جوایز و همچنین قر ار شده خرید اینتر نتی داشته باشند به راحتی از طر یق این شر کت در منزل تحویل بگیر ید
آموزش رو می زارم در همین تایپیک یا یک تایپیک اختصاصی
متشکرم امیدوارم دوستان پس از تهیه مود من رو درک کنند
اسر ائیل راو ر نداشتم جاشو عوض کردم حالا شده آلمان و ناتو هم شده استر الیا البته فر انسه و انگلیس رو هم قبلا اضا فه کرده بودم ......
تر ینر داره یک تر ینر جدید ....![]()
Last edited by ufo-alien; 29-10-2009 at 03:06.
یک سوال داشتم اگه این طور بخواهیم بازی کنیم که نمیشه ؟؟؟؟؟؟ ناتو شده استرالیا ؟ لااقل بعد از این که مجوز گرفتی فایلی را بزار تا بشه اسم هایشان را عوض کرد ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)