تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 168 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

باسلام

من خيلي از برنامه نسخه بتا خوشم نمياد.
    حالا به نطر شما ايا استفاده از انتي ويروس بتا كار عاقلا نه اييه ؟
    من كه فكر نميكنم به نسخه بتا بشه اطمينان كرد حالا حتي كسپر.
    .................................................. ..........................
    حجم ابديت اوليه كسپر رو ميخاستم بدونم
    مثل ورژن قبله يا.....؟

بدرود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Gilopa :

دوست عزیز این آنتی ویروس کارش عالیه ولی تنها بدیش در حال حاظر گرفتن سرعت سیستم.به نظر من باید در کنار یه آنتی ویروس دیگه به صورت غیر فعال رو سیستمت نصب باشه.اگه نباشه ضرر میکنی چون واقعا آنتی ویروس خوبیه.امیدوارم تو نسخه فولش یه فکری برای فضای رم کنند چون بیشترین فضای رم توی کامپیوترت توسط همین برنامه اشغال میشه
    گیلوپا جان
    گمان نمیکنم کاسپر 2006 با اینکه بتا هست به این اندازه که شما گفتی بیشترین فضای رم رو اشغال کنه
    اگه میخوای بفهمی که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رمت رو اشغال میکنه بایستی AVK2006 رو نصب کنی
    اونوقت که متوجه خواهی شد که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رم رو اشغال میکنه
    قابل توجه شما که کاسپر 2006 دو تا پروسه بیشتر نداره
    AVP.exe User
    AVP.exe System
    در حالت عادی این دو تا پروسه محاله که جمع فضایی که اشغال میکنن بیشتر از یک مرورگر مثل اپرا بشه
    توی این حالت اپرا حدود 16 تا 23 مگ بسته به تعداد تب ها فضا رو اشغال میکنه در حالیکه مجموع اون دو تا کمتر از 20 مگ هستش حتی برخی مواقع زیر 12 مگ رو اشغال میکنن
    ولی همون AVK رو که گفتم در حالت عادی چیزی حدود 40 مگ و در حالتیکه به نت متصل میشید حدود 80 مگ رو اشغال میکنه و این مقدار نیز بطور مرتب در حال افزایش است

خوب بگذریم از این مثالها بسیاره
    بنظر من تنها مشکلی که این آنتی ویروس داره و اکثر دوستان میگن سرعت سیستم رو پایین میاره تنها علتش اسکن درون آرشیوها و فایلهای فشرده در زمان RealTime هستش
    که باعث میشه در هنگام مرور محتویات هارد باعث کاهش سرعت بشه که اگه مثل بیت دفندر 9 کاسپر نیز این گزینه رو انتخابی کنه این مشکلش نیز برطرف خواهد شد
    گیلوپا جان اینا تجربه من از این آنتی ویروس بود و بنظرم آخرین نسخه بتا که داده بسیار بسیار پایداره ولی کماکان با اوت پست مشکل داره
    که امیدوارم توی نسخه نهاییش این مشکل نیز برطرف شه و بشه از اون در کنار اوت پست استفاده کرد
    دوستان هم اگه نظر بدن خوشحال میشم

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adel :

سلام
    اقا مسعود انتی وروسهایی که در انها انتی اسپایور هم وجود دارد یا انتی اسیم وچیزهای دیگر که به طور اضافه روی انتی ویروس هست
    این نوع انتی ویروسها قوی هستند
    اگر قوی هستند چرا
    اگر قوی نیستند چرا
    عادل جان مسلما آنتی ویروس هایی که دارای قابلیت آنتی اسپای و آنتی اسپم هستند امنیت سیستم رو کاملتر میکنند و معمولا بصورت پک کامل و با نام اینترنت سکوریتی نامگذاری و عرضه میشوند چونکه توی دنیای وب علاوه بر ویروس ها مسلما کدهای جاسوسی بسیاری وجود داره که در این عرصه رقابتی آنتی ویروس و یا مجموعه ای برنده هست که بتونه مقدار بیشتری از این نرم افزارهای جاسوسی رو علاوه بر ویروسها شناسایی کنه که در این میان دو محصول اینترنت سکوریتی بیت دفندر و کاسپرسکی کارشون رو بهتر از بقیه انجام میدن
    اگه دقت کرده باشی از حدود 6 ماه گذشته به این طرف دیتابیس بیت بطرز وحشتناکی افزایش پیدا کرد که علت این افزایش زیاد چیزی نیست جز افزودن همین قابلیت آنتی اسپای و شناسایی اسپای ها به دیتابیسش
    خوب رو این قضیه زیاد میشه بحث کرد ولی گمان کنم این مقدار کافی باشه
    اگه سوال دیگه ای داشته باشی در خدمتتون هستم
    Last edited by Masoud.ebi; 12-11-2005 at 09:18.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

مصعود جون کاملا درست میگه فضایی که Kaspersky Anti-Virus 2006 اشغال می کنه چندادن تفاوت محسوسی با 'Kaspersky Anti-Virus Personal Pro نداره که ما بیایم بگیم کاسپرسکی 2006 بیشترین فضل رو اشغال می کنه و همون طور که مصعود جون گفتند این AntiVirusKit 2006 هست که بیشترین فضا رو اشغال می کنه

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

Kaspersky Anti-Virus 2006

چرا به همه چي گير ميده ؟

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

چون همه چی گیر دارن
    به همین سادگی
    البته این گمان کاسپر اسکی هستش

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حالا این کاسپر 2006 نسخه نهاییش کی میاد؟
    نکنه میخوان واقعا تا سال 2006 طولش بدن! (آخه همه میگن 2006 ولی 2005 میان، مثل نورتون و فیفا)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

تا حالا كسي با Norton AntiVirus Corporate کار کرده ؟؟

به نظر من یه تست بکنبد بد نیست نه سریال میخواد نه رجیستر به راحتی هم آپدیت میشه سرعت سیستم رو هم نمیاره پایین مثل بقیه

خلاصه یک تست کنید پشیمون نمیشید

داره خودمونی میشه ArAP30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من می خوام ویندوز عوض کنم ..آیا امکان داره که فایلهای آپدیت kasper رو ذخیره کنم و بعد از نصب دوباره ویندوز استفاده کنم؟ چون در مورد nod32 همچین امکانی رو دیدم....

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

ArAP30 جان شما این پوشه رو نگه دار:
    X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro

البته درایو X همون درایویه که ویندوزت توش نصبه

داره خودمونی میشه pishy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من از نود 32 استفاده مي كنم مزيتش نسبت به بقيه اينه كه اصلا سرعتو پايين نمي اره ..... بديشم اينه كه تروجانها رو خوب نمي شناسه يه برنامه به اسم stinger می تونه مکمل خوبی واسش باشه فقط مشکل لیسانس برای آپدیت شدنش داشتم که بلاخره یه سی دی با رجیستر سالم به اسم جدیدترین آنتی ویروسهای 2006 از شرکت ونوس قضیه رو حل کرد .....امتحانش کنین چیز خوبیه

نقل قول نوشته شده توسط boys_won
    Kaspersky Anti-Virus 2006

چرا به همه چي گير ميده ؟
    منم دقیقا همین مشکل رو با kasperداشتم با اینکه بعضی فایلهام ویروسی نبودن باز خرشونو می چسبید که این مشکوک می زنه..... مخصوصا با فایلهای اجرایی کم حجم خیلی مشکل داشت آخر بی خیالش شدم ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •