چه جوری میشه این بازی رو با جوی استیک بازی کرد ؟![]()
چه جوری میشه این بازی رو با جوی استیک بازی کرد ؟![]()
داستان دی ال سی اول
episode 7
The Signal
در شروع الن خودش رو در ورود به برایت فال میبینه.مثل اول بازی که الن تازه وارد کافه شد در اینجا هم الن باز وارد کافه میشه.
به طرف دستشویی می ره.بانوی روشنایی رز و دوتا داداش همه مث قبل هست ولی اینبار در دستشوی باز میشه. و توماس رو توی اینه میبینه و می گه:من می تونم تو را نجات بدم!ولی تو داری عمیق و عمیق تر فرو می ری.توماس به آلن چراغ قوه و تفنگ می ده.آلن بیرن میاد,یه برگ از داستانشو میبینه,صدهای به گوش الن میرسه الن سرش را بالا میاره,کلمه تلفن روی هوا میبینه,چراغ قوه رو روش میگیره و تبدیل به موبال میشه و زنگ میخوره.الن جواب میده.صدای توماسه که از الن میخواد ببینه جی پی اس موبایل کار میکنه یا نه. آلن باید به دنبال سیگنال بره تا توماس کمکش کنه.
بعد از درگیری داخل کافه .الن به دنبال سیگنال راه میفته.توی راه کلمه مموری جاهای جلو الن میاد که با گرفتن نور روی اونا خاطراتی برا الن زنده میشه.
یکی دیگه از نوشته های که الن میبینه کلمه فرند(دوست ) هست که با گرفتن نور روش دوست الن بری ظاهر میشه.ولی بری حالت شبح گونه داره و واقعی نیست.
خودشم میگه که زاده ی ذهن النه.در مسیر دنبال کردن سیگنال آلن تلویزیون هایی را می بینه که الن رو نشون میدن.چیزی که الن میبینه یه الن دیونه هست.
بعد از رسیدن به محل سیگنال الن توماس را میبینه.توماس بهش میگه که می خواد نجاتش بده.
توماس به الن میگه تو درون ذهن خودت فرو رفتی و همه چیزای که الان میبنی و میشنوی زاده و درون ذهن تو هستن.خود تو در کلبه هستی .الن به توماس میگه اون الن توی کلبه خودش نیست(چون همون موقعه تلوزیون الن درون کلبه رو نشون میده که مث احمقا ست)
این جمله الن درون تلویزیون رو عصبی میکنه و به الن بیرون میگه خفه شو!و....
و بعد اون الن به دنبال تلویزیون که به حرکت افتاده می ره,یهو آلن توی تلویزیون داد میکشه ! الن بینده تلویزیون فریاد در سرش می پیچه و سرش به شدت درد میگیره.و الن از یه خواب به خواب دیگه میره,(خواب در خواب ),چشماش که باز میشه هارتمن رو می بینه که میگه: اینا همه ساخته ی ذهن تو هست.آلن رو به عقب حرکت میکنه میگه نه...نه....و یهو میوفته و توی کلبه بیدار میشه!.آلن با اندوه میگه:هیچ راه فراری نیس
Last edited by 3taxxx; 08-04-2012 at 14:10.
خب امروز Alan Wake's American Nightmare رو هم تموم کردم....
باید بگم بازی خیلی پیشرفت داشته مجذوبم کرد مخصوصا گرافیکش که خیلی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت دیدم توش
داستان بازی خیلی کم به قسمت قبلی اشاره میکنه به جز اواخر بازی که جزیی اشاراتی میکنه..
دشمن های بازی متنوع شدن و مبارزه باهاشون جالب تر شده ولی موضوع اینه که باز گیم پلی بازی در لوکیشن های تکراری زیاد میاد مهمات هم خیلی فراوان هستش اما یکی دو وسیله جدید بودن انصافا استفاده ازشون حال داد بازی هم خیلی کوتاه بود ارزش اون مقدار پوینتی که دادم بابتش رو نداشت....ولی تجربش برام جالب بود...
داستان دی ال سی دوم
episode 8
the writer
الن در اپیزود قبل هنوز به واقعیت (الن اخر اپیزود 6) برنگشته.توماس در شروع اپیزود 8 به الن میگه که باید به واقعیت برگرده.
توماس از الن میخوات خودشو به فانوس دریای برسونه. و میگه اون کلید بیداریه.
الن توی راه تلویزیون ها الن واقعی رو می بینه که کف کلبه افتاده و داره برای آلن تو رویا دشمن می تراشه
توی راه الن بعد از صحبتهای با توماس به توماس شک میکنه و با عصبانیت ازش میخوات که بگه خاطرات بچگی الن رو چطوری میدونسته و نوشته که توماس لو نمیده....
در یکی از اتاقها(یادم نیست فکر کنم اتاقهای همون تیمارستانه) الن بدن خودشو میبینه که به جا سرش یه تلوزیون قرار داره و با هارتمن نشستن و مشغول حرف زدن هستن.هارتمن میخوات به الن بفهمونه که باید الیس رو ترک کنه.بعد از بیرون رفتن از اونجا توماس از الن میخوات که رویاهاشو کنترل کنه.
الن به فانوس می رسه,بعد با بری که تبدیل به تاریکی شده در گیر میشه.بعد از اون الن خدشو روی اسکله اون کلبه میبینه.بطرف کلبه میره و واردش میشه.میره بالا و میبینه خودش کف کلبه افتاده و داغونه! الن ایتاده به الن کف زمین افتاده دست میزنه الن کف کلبه بر میگره به چشمای الن ایستاده نگاه میکنه که یهو الن واقعی بیدار میشه.و بالاخره الن از رویا بیدار شد.الن با کمک توماس از رویاهای درون هم رها شد ولی هنوز توی کلبه هس.
بعد الن میشنه پشت دستگاه تایپ و شروع میکنه به تایپ: من الن ویک هستم. یک نویسنده
بعد دوربین کاغذ رو نشون میده و الن تایپ میکنه ... by alan wake return
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
حالا که رفتی بازیو نوشتن ماجراشو افتادی
منتظرم.من یکی که پی سی دارم شاید نتونم هیچ وقت برمش.
Last edited by 3taxxx; 08-04-2012 at 20:59.
بچه ها هیچ کی اینو با جوی استیک بازی نکرده یعنی ؟![]()
یکی از دوستان زحمت بکشه یه ترینر خوب , با طرز استفادش برای ما بزاره ممنون میشم
چرا من دارم با دسته ایکسباکس برای پی سی بازی می کنم
احتمالا دسته های چینی دارید
این بازی هم ساخت مایکروسافت هست و ساپورت فکر نکنم بکنه دسته های چینی
حتما یه دسته ایکسباکس بگیرید
چرا من بازی کردم .
سوال داری؟
با دسته که میشه بازی کرد...شاید سیستم جوی پد رو نشناخته...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی به نظرم با موس و کیبرد که راحتتر میشه بازی کرد..![]()
سلام
کل داستانهایی که از Ali&soap عزیز و 3taxxx جان روی تاپیک بود رو یه فایل پی دی اف کردم
فقط یه خورده مشکل داره که به بزرگی خودتون ببخشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن محترم شمردن نظر شمابا دسته که میشه بازی کرد...شاید سیستم جوی پد رو نشناخته...
ولی به نظرم با موس و کیبرد که راحتتر میشه بازی کرد..
بادسته خیلی بیشتر حال میده
Last edited by Mohammad Yek110; 19-04-2012 at 21:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)