تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 376 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد شايد سوالم زياد مربوط به اينجا نباشه.
    من الان دارم فيلم rembo 4 2008 رو از طريق utorrent دانلود مي كنم.روز اول شركيكهام خيلي زياد بودند ولي الان همچين رسيدند به 2 تا 3 نفر.
    سرعتم هم خيلي پايين اومده.
    حالا ايا راهي هست كه من بتونم همين فيلم رو ادامش رو از جايي ديگه بگيرم,كه upload كنندهاي بيشتري داشته باشه؟
    يه سوال ديگه اصلا ميشه سرعت dl رو بالاتر برد.تو اين برنامه؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    در نرم افزار یوتورنت چطور میتونم آی پی ها ی خرابکار رو بن کنم؟

مثلا در حال حاضر حدود hashfailes 12 و به مرور زمان بیشتر و بیشتر میشه
    14 wastedمگ
    96 download مگ

ممنون میشم منو راهنمایی کنید
    خود utorrent این کار را اتوماتیک انجام میده بعد از چند بار hashfailes ای پی هایی رو که از انها دریافت کرده و در همه مشترک است بن می کند اگر نبود دوباره چک می کند و ای پی های دیگر را بن می کند . لازم نیست کار خاصی بکنید

ببخشيد شايد سوالم زياد مربوط به اينجا نباشه.
    من الان دارم فيلم rembo 4 2008 رو از طريق utorrent دانلود مي كنم.روز اول شركيكهام خيلي زياد بودند ولي الان همچين رسيدند به 2 تا 3 نفر.
    سرعتم هم خيلي پايين اومده.
    حالا ايا راهي هست كه من بتونم همين فيلم رو ادامش رو از جايي ديگه بگيرم,كه upload كنندهاي بيشتري داشته باشه؟
    يه سوال ديگه اصلا ميشه سرعت dl رو بالاتر برد.تو اين برنامه؟
    من این راه را بلدم تو اینترنت بگردید ببینید تورنت دیگری که توش همان فایل ها موجود باشد پیدا می کنید یا خیر اگر پیدا کردید ببینید ادرس ترکری که ان فایل تورنت دارد با مال شما یکی است یا نه اگر نبود ادرس را کنار ادرس ترکر قبلی اضافه کنید تا کسانی که به ان ترکر وصل هستند به شما وصل بشوند. یک نگاه به ترکر فایلتان بندازید ببینید ترکرش فعال است یا نه احتمال دارد سرور ترکر با مشکل مواجه باشد اگر این طور بود معمولا صبر کنید درست می شود.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این راه را بلدم تو اینترنت بگردید ببینید تورنت دیگری که توش همان فایل ها موجود باشد پیدا می کنید یا خیر اگر پیدا کردید ببینید ادرس ترکری که ان فایل تورنت دارد با مال شما یکی است یا نه اگر نبود ادرس را کنار ادرس ترکر قبلی اضافه کنید تا کسانی که به ان ترکر وصل هستند به شما وصل بشوند. یک نگاه به ترکر فایلتان بندازید ببینید ترکرش فعال است یا نه احتمال دارد سرور ترکر با مشکل مواجه باشد اگر این طور بود معمولا صبر کنید درست می شود.
    خيلي ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

خود utorrent این کار را اتوماتیک انجام میده بعد از چند بار hashfailes ای پی هایی رو که از انها دریافت کرده و در همه مشترک است بن می کند اگر نبود دوباره چک می کند و ای پی های دیگر را بن می کند . لازم نیست کار خاصی بکنید
    ممنون از راهنمایی کاملتون

داره خودمونی میشه noir_corneille's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت استادان خودم
    من در حال حاضر میخوام یه فایل رو با utorrent بگیرم ولی اصلآ دانلود نمی کنه. تیک سبز پایین برنامه هم هستش ولی فکر کنم اشکال از peers ها باشه چون پایینش نوشته " (5)0 " فکر کنم یعنی در حال حاضر نمیشه دانلودش کرد؟؟؟!!

اگه جواب مثبته می خواستم ببینم یعنی دیگه باید قیدشو بزنم یا راههای دیگه ای هم هست؟؟؟!!
    جایی دیگه هم گیرش نیووردم!!

در ضمن با مودم های معمولی 56KB به شبکه وصل می شم.یعنی ممکنه از سرعت پایینم باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با عرض سلام خدمت استادان خودم
    من در حال حاضر میخوام یه فایل رو با utorrent بگیرم ولی اصلآ دانلود نمی کنه. تیک سبز پایین برنامه هم هستش ولی فکر کنم اشکال از peers ها باشه چون پایینش نوشته " (5)0 " فکر کنم یعنی در حال حاضر نمیشه دانلودش کرد؟؟؟!!

اگه جواب مثبته می خواستم ببینم یعنی دیگه باید قیدشو بزنم یا راههای دیگه ای هم هست؟؟؟!!
    جایی دیگه هم گیرش نیووردم!!

در ضمن با مودم های معمولی 56KB به شبکه وصل می شم.یعنی ممکنه از سرعت پایینم باشه؟
    به نظر من احتمالا مشکل از سرعت است.معمولا موقعی که تعداد پیر ها کم است. احتمال اتصال کمتر است.باید صبر کنی و چندین بار ip ها رو ریفریش کنی.ببینم فایلت را جای دیگر پیدا نکردی؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببخشید من چطوری میتونم لینک فیلم های تورنت رو گیر بیارم ؟
    یا اصلا سایتی هست که معرفی کنه ؟ یا لیست داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشید من چطوری میتونم لینک فیلم های تورنت رو گیر بیارم ؟
    یا اصلا سایتی هست که معرفی کنه ؟ یا لیست داشته باشه ؟
    سلام . تو صفحه اول لیست کوچکی از کلیه سایت هایی که فایل تورنت را می دن موجود است باید توشون نام فایل اصلی را که می خوای سرچ کنی .بعد از نتایج بهترینش را انتخاب کنید و بعد از دریافت فایل تورنت ان را در نرم افزار تورنت قرار بدهید و فایل را دریافت کنید پیشنهاد می کنم را هنمایی های صفحات اول را بخوانید

داره خودمونی میشه noir_corneille's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

به نظر من احتمالا مشکل از سرعت است.معمولا موقعی که تعداد پیر ها کم است. احتمال اتصال کمتر است.باید صبر کنی و چندین بار ip ها رو ریفریش کنی.ببینم فایلت را جای دیگر پیدا نکردی؟؟؟
    ببخشید هان من تو تورنت تازه کارم ولی چه طور میشه پیر ها رو ریفرش کرد؟؟!! و اصلآ چه تآثیری داره.
    در مورد سؤالتون هم باید بگم چرا پیدا کردم ولی اونم اوضاش به همین صورته!!

راستی زیر پیرهام شده "(5)1" این یعنی چی؟ چه فرقی داره با "(5)0" ؟؟
    آهان راستی یادم نبود; تعداد seed هام هم صفره!!! چی کارش کنم بالاخره اینــــــــــــــــــــــ ــو؟؟؟!!!
    ممنون از راهنماییتون
    Last edited by noir_corneille; 15-02-2008 at 21:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشید هان من تو تورنت تازه کارم ولی چه طور میشه پیر ها رو ریفرش کرد؟؟!! و اصلآ چه تآثیری داره.
    در مورد سؤالتون هم باید بگم چرا پیدا کردم ولی اونم اوضاش به همین صورته!!

راستی زیر پیرهام شده "(5)1" این یعنی چی؟ چه فرقی داره با "(5)0" ؟؟
    آهان راستی یادم نبود; تعداد seed هام هم صفره!!! چی کارش کنم بالاخره اینــــــــــــــــــــــ ــو؟؟؟!!!
    ممنون از راهنماییتون
    اگر سید 0 است و پییر 5 باید از خیرش بگذری چون اصلا کامل نمی شه.(در مورد(5)1 معنی اش این است که یک نفر از 5 نفر با شما ارتباط دارد و بقیه هنوز نه ولی موجود هستند)
    تو یوتورنت تو صفحه ایپی ها کلیک کنی تو بخش فارسی به نام بار کردن مجدد ipfilter نام دارد. بزنی یک بار ای پی ها را چک می کند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •