در مورد سوال اول ، اولی که نصب میشه. دومی و سومی هم نباید مشکل داشته باشن.
در مورد سوال دوم باید عرض کنم که بله. سیستم شما به راحتی با ویستا پرواز میکنه. تازه اونم نسخه نهایی
در مورد سوال اول ، اولی که نصب میشه. دومی و سومی هم نباید مشکل داشته باشن.
در مورد سوال دوم باید عرض کنم که بله. سیستم شما به راحتی با ویستا پرواز میکنه. تازه اونم نسخه نهایی
آقا من چند تا سوال اساسي دارم
1. به كنترل پنل انويديا در ويستا از كجاي ويندوز ميشه دسترسي پيدا كرد؟!
2. ويستاي 32 بيت در حالت بوتيبل هم نصب ميشه؟ اگه آره بايد ايميج رو روي دي وي دي بريزيم نصب كنيم يا محتويات ايميج رو؟ چون من خود ايميج رو ريختم ولي دي وي دي بوتيبل براي نصب ساخته نشد كه بشه در حال بوتيبل نصبش كرد!
3. ويستا به كامپيوتر من نمره 2.3 داده. اين يعني چي؟ خوبه متوسطه بده؟
4. آيا با نرو ميشه دي وي دي بوتيبل ويستا ساخت؟!
لطف مي كنين اگه جوابگو باشيد!!!!!!!!
------------------------------------------------------------
آقا اين سوالا رو هم بي زحمت اگه مي دونين بگين ديگه!!!!!!!!!!!!!![]()
چطور میشه این serch indexer را غیر فعال کرد
این پیغام امنیتی که با اجرا هر فایل ظاهر میشه چطوری غیر فعالش کنم
آگه درايور جديد nvidia رو نصب كني عين xp توي راست كليك هم ظاهر ميشه در مورد نمره هم نمره زياد خوبي نيست در ضمن براي بوت هم با نرو ميشه البته بهتر از نرم افزارهايي مانند utrla iso وpower iso اين كار را انجام دهيد.
شما برای اینکه بخوای پیغام Access Is Denied را نده به control panel برید وروی گزینه
user accounts رفته وروی گزینه turn user accontn control on or off کلیک کرده وتیک مربع موجود درصفحه را بردارید
وبه پیغام مبنی بر ریستارت شدن جواب مثبت بدهید بدین ترتیب دیگر پیغام Access Is Denied برای شما نخواهد آمد.
ممنون عزیز
سوال اول رو هم اگر لطف کنی ممنونم
1- تو کنترل پنل ویستا موجوده
2-آره. دی وی دی بوتیبل رو ازش ایمیج میگیری و ایمیج رو رایت میکنی رو دی وی دی. نه اینکه محتویاتش رو بریزی
3-این نمره ، نمره ضعیفترین قطعه شماست که مبنای سنجش سایر قطعات سیستمتون قرار میگیره و بر خلاف تصور اکثر بچه ها نمره میانگین قطعات نیست. در واقع هر چه قدر نمره بقیه قطعات از این مقدار بالاتر باشه بهتره. بهتره یه نگاه به مسیر زیر بندازین:
Right Click on Computer-->Properties-->Windows Experience Index
4-نمیدونم
خدمت برادر toraj عارضم که من هم این autopather را که حدودا 200 300 بایت بود دانلود کردم و شروع به اجرای آن کردم. صفحه داس باز شد بدون نوشته ای در آن. یه 30 دقیقه ای منتظر شدم اما اتفاقی نیافتاد. پنجره را بستم اما حالا کارت TV از کار افتاده. چکار میشه کرد؟
در ضمن درایور کارت رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اتفاقی نیافتاد
این برنامه بیش از 300 مگا بایت حجمشه تازه اونم برای اکس پی چطوری که شما با این حجم دانلود کردید ؟
منم با نسب مودمم به مشکل خوردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)