خوده برنامه ی GG با آخرین اپدیتش و یه اینترنت با سرعت خفن. البته Host هم اصلا نباید سرعتش پایین باشه. چون اون موقع کسایی که بازی میکنن ممکنه هم Delay داشته باشن و هم Lag.
خوده برنامه ی GG با آخرین اپدیتش و یه اینترنت با سرعت خفن. البته Host هم اصلا نباید سرعتش پایین باشه. چون اون موقع کسایی که بازی میکنن ممکنه هم Delay داشته باشن و هم Lag.
تو Gg اگه بفهمن ایرانی هستی بن ت میکنن. معلوم هم نیست ایرانیا کدوم روم هستن. من یه دوستی دارم ایرانیه یه 40-50 تایی آی دی ه ایرانی داره تو Gg ازش میگیرم اینجا میزارم.
راستی قصدت از گفتنه اینترنت پر سرعت چه سرعتی بود؟
نظرت در مورده adsl 128 چیه؟
برای دوتا جواب میده؟
نه به نظر من داگون تو بعضي هيرو ها مي تونه خيلي تاثير بگذاره
مثلا تو ويتچ داكتر اگر لول يك بهد لول 3 بعد لول 6 و در آخر داگون بزني در آخر علاوه بر دمج هايي كه مي خوره حدود 500 تا 1000 تا هم كامپيوتر ازش كم مي كنه كه سهم مال داگون خيلي زياده
در ضمن زدن اين لول ها اصلا سخت نيست چون لول يك اش حدود 5 ثانيه stun مي كنه
كسي مي دونه كه دابل دميجو يا هيست يا رگينيشن كه وسط ميدون بازي هست چه جوري مي شه ذخيره كرد؟
من خودم عاشق ویچ داکتر هستم و به نظرم یکی از بهترین هیرو هاست. ولی فکر نمی کنم لول اولش 5 ثانیه استان کنه اون برای کریپ ها هستش که 5 ثانیه استان می کنه. برای هیرو 1 ثانیه هستش. در ضمن بازم میگم بستن داگون برای ویچ داکتر درسته ولی بعضی هیرو ها مثلا وارلاک منطقی نست. البته بازم میگم به نظر من درست نیست. شاید یکی دوست داشته باشه و ببنده به خودش موبوطه.نه به نظر من داگون تو بعضي هيرو ها مي تونه خيلي تاثير بگذاره
مثلا تو ويتچ داكتر اگر لول يك بهد لول 3 بعد لول 6 و در آخر داگون بزني در آخر علاوه بر دمج هايي كه مي خوره حدود 500 تا 1000 تا هم كامپيوتر ازش كم مي كنه كه سهم مال داگون خيلي زياده
در ضمن زدن اين لول ها اصلا سخت نيست چون لول يك اش حدود 5 ثانيه stun مي كنه
Rune ها رو میشه تو آیتمی به نام Bottle ذخیره کرد. طوری که Empty Bottle رو روش کلیک میکنی و Rune رو انتخاب می کنی. تا 2 دیقه Rune رو در خودش نیگر میداره و اگه خودت فعالش نکنی بعد از 2 دیقه فعال میشه. وقتی هم که rune رو فعال کنی 2/3 از Bottle ت پر میشه.كسي مي دونه كه دابل دميجو يا هيست يا رگينيشن كه وسط ميدون بازي هست چه جوري مي شه ذخيره كرد؟
سلام به همه بچه های فروم dota allstars مثله اینکه دیگه ردپایی از بچه های قدیمی تاپیک نیست که خیلی بده
ممكنه راجب اين gg كمي توضيح بدين؟ يه جور battle.net هست؟؟؟
درباره وارلاک نگگفتین کهاگه لول هلتس رو بزنین رو اینفرنال چون سامون هست چند رابر هلتسش پر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)