تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 859 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

لیست دوستان هم به خاطر اینه که NAT ایرانسل Strict هست (حتی Moderate هم نیست یک راست بستنش)
    کلا ایرانسل خیلی مشکلات داره اینترنتش ولی با یه وی پی ان میشه مقدار زیادیش رو دور زد مثلا من بازی آنلاین wildlands با دوستان میخوام انجام بدم به بعضی ها حالت معمولی نمیتونم وصل بشم به خاطر NAT بسته ولی به وی پی ان وصل میشم NAT باز میشه درست میشه
    البته که همون جور تو که پست قبل هم گفتم دست ISP ها در این زمینه تقریبا بسته هست چون متاسفانه اینترنت الان گروگان زیرساخت هست و مثل کشورهای خارجی نیست که کمپانی های اینترنت خودشون از هرجا خواستن اینترنت بگیرن که بتونن بهترین کیفیت اینترنت رو ارائه بدن (تنها کشوری تو دنیا که دولت به ISP ها میگه همتون باید از من اینترنت بگیرید ایرانه!!!!!)
    شما روی ps4 آنلاین میزنی ؟ برای استفاده از هیلتر شکن روی کامپیوتر فعال میکنی و اینترنت کامپیوتر رو شیر میکنی روی ps4 یا روش دیگه داری ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

سلام
    متاسفانه چون فریمور این مودم ها رو کسی فعلا نداره چه آنلاک و چه لاک بله باید برد پیش نمایندگی
    و در مورد ریست هم من قبل از این یا کلا مودم ریست میشد انگار خاموش روشن کردی مودم رو یا آنتن میپرید کلا ولی بعد از این که آپدیت کردم مودم رو بهتر شد ولی باز هم این مشکل وجود داشت اما بعد از آپدیت + گذاشتن وایرلس از N به G الان مودم حدودا 1 ماه و نیمه که روشنه بدون ریست شدن یا پریدن آنتن
    سلام دوست عزیز میشه فایل آپدیتی که میفرمایید بگین کدومه ؟؟ منظورتون اینه ؟؟ IDU-1.2.5-R15 stsndard.bin

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما روی ps4 آنلاین میزنی ؟ برای استفاده از هیلتر شکن روی کامپیوتر فعال میکنی و اینترنت کامپیوتر رو شیر میکنی روی ps4 یا روش دیگه داری ؟
    بله اول وصل میشید روی کامپیوتر بعد از طریق کارت شبکه وایرلس کامپیوتر share میکنید کانکشن وی پی رو

4. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

2 تا خط انتن با 3 تا خط انتن تاثیری در پینگ داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2 تا خط انتن با 3 تا خط انتن تاثیری در پینگ داره؟

در پینگ نه.

7. این کاربر از shaw2360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

من تازه مودم gp-2101 خریدم
    چند موردی که تا الان باهاش مواجه شدم ایناس
    لطفا اگه دوستان توضیح یا اطلاعاتی در مورد اینها دارن پست بزنن
    مرسی

1- سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز کردن صفحات سایت و همچنین اینستاگرام به نظر میاد کمه

2- سرعت دانلود تو اپلیکیشن ایرانسل 4.5 مگابیته، تو اپلیکیشن اوپن اسپید 7 مگابیته ولی تو اپلیکیشن اسپیدتست 30 مگابیت رو نشون میده!
    اگه سرعت اسپیدتست که 30 مگ هست رو ضربدر 1024 کنیم و بعد بر عدد 8 تقسیمش کنیم عددی که بدست میاد 3.840 مگابایت هست که دقیقا همون چیزیه که برنامه دانلود منیجر موقع دانلود فایل داره بهم نشون میده، در نتیجه سرعتی که اسپیدتست نشون میده واقعیه

3- نتونستم اینترنت رو از طریق کابل به ویندوز xp انتقال بدم

4- بیشتر وقتها موقعی که به مودم وصل میشم اینترنت ندارم، پینگ هم که میگیرم "Request time out" میده، بعد مودم رو که از برق میکشم دوباره وصل میکنم درست میشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من مودم 2101 رو دارم.ما طبقه همکف هستیم .داخل منزل کنار پنجره اتاق دو تا خط پر میشه و سرعتم حدود 10 مگابیت هست.روی پشت بام 3 خط پرمیشه و سرعت تا 20 مگابیت هم میره.اما در هر دو صورت مقدار SNR از 7-8 بالاتر نمیره و قدرت سیگنال هم weak ضعیف هست حتی با 3 خط!
    قدرت سیگنال و مقدار نویز برای شما چطور هست؟

اگه بجاش مودم بیرونی zw101 بگیرم چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه؟کسی تجربه استفاده از هر دو مودم رو داشته؟

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

من مودم 2101 رو دارم.ما طبقه همکف هستیم .داخل منزل کنار پنجره اتاق دو تا خط پر میشه و سرعتم حدود 10 مگابیت هست.روی پشت بام 3 خط پرمیشه و سرعت تا 20 مگابیت هم میره.اما در هر دو صورت مقدار SNR از 7-8 بالاتر نمیره و قدرت سیگنال هم weak ضعیف هست حتی با 3 خط!
    قدرت سیگنال و مقدار نویز برای شما چطور هست؟

اگه بجاش مودم بیرونی zw101 بگیرم چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه؟کسی تجربه استفاده از هر دو مودم رو داشته؟
    منم 2101 دارم میزارم تو اتاق، کنار پنجره نیست
    بعضی وقتا 3 آنتن دارم ولی بیشتر وقتا اصلا آنتن نداره ولی با این حال اینترنت وصله و حتی تو همین شرایط بی آنتنی با اپلیکیشن اسپیدتست تا 30 مگابیت هم ازش سرعت گرفتم
    قدرت سیگنال هم اکسلنت هست

11. این کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

منم 2101 دارم میزارم تو اتاق، کنار پنجره نیست
    بعضی وقتا 3 آنتن دارم ولی بیشتر وقتا اصلا آنتن نداره ولی با این حال اینترنت وصله و حتی تو همین شرایط بی آنتنی با اپلیکیشن اسپیدتست تا 30 مگابیت هم ازش سرعت گرفتم
    قدرت سیگنال هم اکسلنت هست
    وضعیت شما کاملا برعکس منه.من سیگنال ضعیف و آنتن 3 خط دارم شما با انتن خالی هم سیگنال عالی داری!
    مقدار SNR برای شما چقدره و لطفا یک پینگ با 133.221.26.1 بگیرید.

---------------------------

من در بازی انلاین pes 2017 ارور NAT دارم.میشه برطرفش کرد یا کلا مشکل داره؟
    Last edited by mohammad_87; 15-04-2017 at 11:06.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من در بازی انلاین pes 2017 ارور NAT دارم.میشه برطرفش کرد یا کلا مشکل داره؟
    وی پی ان و لاغیر
    و یا استفاده کردن از یک ISP دیگه
    کلا NAT آیرانسل بسته هست

14. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •