اينم نتايج پاياني بازيها
بايرن 1 بروخه 0
بارسلونا 3 اديزه 1
پاناتينايكوس 2 برمن 1
ليل 0 ويارئال 0
منچستر يونايتد 2 بنفيكا 1
يونتوس 3 راپيد وين 0
اژاكس 1 ارسنال 2
تون 1اسپارتا 0
اينم نتايج پاياني بازيها
بايرن 1 بروخه 0
بارسلونا 3 اديزه 1
پاناتينايكوس 2 برمن 1
ليل 0 ويارئال 0
منچستر يونايتد 2 بنفيكا 1
يونتوس 3 راپيد وين 0
اژاكس 1 ارسنال 2
تون 1اسپارتا 0
رونالدینهو جان
شما گل آخر خودت از روی نقطه ی پنالتی رو فراموش کردی
بارسلونا 4-1 اودنیزه
درسته حق با شماستنوشته شده توسط Ronaldiniho
من هم فکر نکنم بشه از الان پیش بینی کرد
من الان میخوام برم مدرسه نمیتونم خبر بگذارم ولی فرند و رونالدینیو جان ما را از خبرها آگاه کنید
مرسی
سلام دوست من
چشب من ادامه میدم
امیدوارم لذت ببرید
علی پروین در مصاحبه ای به سوالات زیر پاسخ داد
· پرسپوليس در شرايط بحراني گرفتار شده اين طور نيست؟
فوتبال برد و باخت دارد. نمي دانم چرا مي خواهيد شرايط پرسپوليس را بحراني جلوه دهيد. همه تيم ها در برهه اي از زمان به چنين وضعيتي دچار مي شوند. اين مسئله درباره همه تيم ها صدق مي کند.
· اما به نظر مي رسد مشکل پرسپوليس حادتر از اين حرف ها است؟
اصلا اين طور نيست. شرايط ما همانند سال گذشته است. مطمئن باشيد همه چيز با يک بر حل مي شد.
· ولي پرسپوليس نسبت به سال گذشته تغييرات زيادي داشته است چه از نظر جذب بازيکن و چه از لحاظ مسائل ديگر.
بله! امسال در فصل نقل و انتقالات بازيکنان خوبي جذب کرديم. اما مشکل ما ناهماهنگي بازيکنان قديمي با بازيکنان تازه وارد است. براي حل اين مشکل بايد زمان بيشتري صرف شود. بايد به پرسپوليس فرصت بدهيد. قطعا وضعيت ما با گذشت زمان بهتر خواهد شد.
· مشکلات مالي چطور؟ آن ها هم حل شدني است؟
مشکلات مالي که از گذشته وجود داشته است. ما منتظر اقدام آقاي مهرعليزاده بوديم که ايشان از سازمان رفتند. حالا هم در انتظار برنامه هاي مهندس علي آبادي هستيم تا ببينيم ايشان براي رفع مشکل پرسپوليس چه تدابيري در نظر گرفته اند.
· در مورد تغييرات کادر فني چه صحبتي داريد؟
مگر قرار است کادر فني دچار تغيير و تحول شود.
· به هر حال اين روزها صحبت از حضور مايلي کهن و گمالوويچ در پرسپوليس مي شود؟
مايلي کهن يک پرسپوليسي اصيل است و به همين دليل سر تمرينات مي آيد. او چند جلسه به کارگران آمد و ما هم استقبال کرديم.ولي اين دليل نمي شود که بگوئيم مايلي کهن در کادر فني سمتي خواهد گرفت.
· ولي باور اين که مايلي کهن فقط به عنوان يک تماشاگر سر تمرين پرسپوليس حاضر مي شود کمي دشوار است ...
چرا اين طور فکر مي کنيد؟ مايلي کهن به عنوان يک پرسپوليسي قديمي فقط براي تماشاي تمرين به کارگران مي آيد فقط همين.
· و موضوع پيوستن گمالوويچ به پرسپوليس؟
با او صحبت هايي انجام شده اما همه چيز روز شنبه مشخص خواهد شد.
· در اين ميان تکليف ناصر ابراهيمي چه خواهد شد؟
او با تمام قدرت به کارش ادامه خواهد داد. قرار نيست موقعيت ناصرخان به خطر بيفتد. او همچنان در کنار پرسپوليس خواهد ماند.
· يعني حتي اگر نفراتي به کادر فني پرسپوليس اضافه شوند ابراهيمي در پرسپوليس خواهد ماند؟
اگر بخواهيد او را بر مي داريم (با خنده) گذشته از شوخي، تغيير و تحولات احتمالي ارتباطي به ابراهيمي ندارد و او کماکان در پرسپوليس کارش را ادامه خواهد داد.
· و حرف آخر.
به هواداران بگوئيد نگران نباشند. همه چيز با يک برد درست مي شود.
البته با توجه به تمهيداتي که در نظر گرفته ام و اعتقادي که به بازيکنمان تيم خود دارم مطمئن هستم حريف آساني براي پرسپوليس نخواهيم بود.
وي در ادامه افزود: فيلم سه بازي اخير اين تيم را در ليگ برتر ديده ام و وضعيت آن ها را به طور دقيق آناليز کرده ام و از نقاط ضعف و قدرت آن ها اطلاع دقيقي دارم.
با استفاده از اين اطلاعات بايد بگويم براي پيروزي برابر پرسپوليس تيم خود را به ميدان خواهم فرستاد.
سرمربي شهيد قندي ادامه داد: اگر بازيکنان تاکتيک ها و برنامه هاي مورد نظر من را در زمين مسابقه پياده کنند و به اين خودباوري برسند که مي تواند مقابل پرسپوليس حرفي براي گفتن داشته باشند، مي توان به شکست اين تيم در تهران اميدوار بود.
سعي کادر فني تيم در شرايط فعلي اين است که بازيکنان را براي حضور در اين مسابقه از همه لحاظ در شرايط ايده آل قرار دهيم و براي رسيدن به اين هدف تمام تلاش خود را به کار خواهيم بست.
وي همچنين در مورد اين مسئله که شکست دادن پرسپوليس در مقابل هواداران متعصب آن ها سخت است اظهار داشت: به بازيکنان و تيم خود اعتقاد دارم و فکر مي کنم اگر آن ها تمرکز لازم را داشته باشند اين امر محقق خواهد شد.
نفرات تيم بايد در تمام دقايق مسابقه در حفظ توپ و ميدان مسلط ظاهر شده و به خوبي همديگر را در ميدان پيدا کنند.
در اين شرايط مشکلي براي کسب امتياز لازم برابر پرسپوليس پيش رو نخواهيم داشت.
ضمن اين که بازيکنان قندي به بازي مقابل بيش از بيست هزار تماشاگر عادت دارند.
سرمربي آلماني شهيد قندي در ادامه صحبت هايش تاکيد کرد: اميدوارم روز جمعه هم يزدي ها و هم هواداران استقلال از تيم شهيد قندي حمايت کنند.
با توجه به حضور سرمربي اسبق و يکي از پيشکسوتان تيم استقلال در روي نيمکت شهيد قندي و همچنين حضور چند بازيکن گذشته آبي پوشان در ترکيب تيم ما انتظار دارم هواداران استقلال روز جمعه در استاديوم آزادي حضور يافته و با تشويق تيم شهيد قندي به ما براي شکست پرسپوليس کمک کنند.
اين مربي آلماني که در دهه هفتاد يک دوره کوتاه و ناموفقي را روي نيمکت پرسپوليس تجربه کرد در مورد رويارويي با تيم سابق خود افزود: من يک مربي هستم و امروز نسبت به شهيد قندي تعهد دارم و بايد براي موفقيت اين تيم تلاش کنم.
امروز تنها چيزي که مهم است اين است که تيم شهيد قندي و شاگردانم را براي پيروزي به ميدان بفرستم و اميدوارم بدون امتياز از ميدان خارج نشوم.
وي ادامه داد: با تمام احترامي که براي تيم بزرگي مثل پرسپوليس قائل هستم بايد بگويم اين رسم فوتبال حرفه اي است که يک روز مجبور مي شوي مقابل تيم سابقت قرار بگيري.
من هم از اين قاعده مستثني نيستم و تيم امروزم را براي برد به ميدان مي فرستم، همان طور که همه تيم ها در هر مسابقه اي به پيروزي فکر مي کنند.
اگر بازيکنانم بتوانند شايستگي ها و قابليت هاي خود را در زمين مسابقه پياده کنند به هدف خود که همان کسب امتياز در مقابل پرسپوليس است خواهند رسيد.
گده در پايان تصريح کرد: ما مي دانيم روز جمعه کار مشکلي را مقابل تيم پرسپوليس که فقط پيروزي مي خواهد و هواداران متعصب آن ها پيش رو داريم ولي هيچ مشکلي وجود ندارد که با تدبير و انديشه درست و منطقي حل نشود.
براي جواد نکونام احترام خاصي قائل هستم و هيچ گاه عليه او موضع نگرفته ام.
مجتبي جباري هافبک تيم فوتبال استقلال تهران با بيان اين مطلب تصريح کرد: يکي از روزنامه هاي ورزشي امروز مطالبي از قول من عليه نکونام به چاپ رسانده بود که به هيچ عنوان صحت نداشت.
من مصاحبه اي با آن روزنامه انجام ندادم و آن ها به دروغ از قول من مصاحبه چاپ کرده بودند.
وي افزود: متاسفانه آن روزنامه از قول من حرف هايي عليه نکونام به چاپ رسانده بود در حالي که چنين صحبتي را انجام نداده بودم.
جباري در بخش ديگري از صحبت هايش درخصوص مصدوميتش گفت: تا روز شنبه به تمرينات فيزيوتراپي خواهم پرداخت و پس از آن بايد از پايم mri بگيرم تا مشخص شود آيا مي توانم بازي کنم يا خير. فعلا به انجام تمرينات فيزيوتراپي خشنود هستم
هادي شكوري مدافع تيم فوتبال پاس تصريح كرد: يكي از عواملي كه در آسيبديدگيام تأثير داشت، خستگي بيش از حد بود اما با چند روز استراحت توانستم شرايط ايدهآل را به دست آورم.
وي افزود: كاملاً آماده هستم تا براي پاس به ميدان بروم. روز جمعه با شموشك بازي داريم و در صورت صلاحديد مربيان پاس اگردر تركيب قرار بگيرم سعي ميكنم بازي خوبي را از خود به نمايش بگذارم.
شكوري ادامه داد: در شرايط خوبي به سر ميبرم و اميدارم تا بتوانم بار ديگر به اردوي تيمملي دعوت شوم. منتظر كوچكترين فرصت از سوي برانكو هستم تا شايستگيهاي خود را در تيمملي به معرض نمايش بگذارم.
حجت الله خطيب و علي پروين صبح امروز در خصوص کادر فني پرسپوليس جلسه اي برگزار کردند.
در جلسه صبح امروز که در باشگاه پرسپوليس برگزار شد، مقرر شد باشگاه پس از بررسي همه جوانب، در اين خصوص تصميم گيري کند.
بر همين اساس قرار شد تکليف گمالوويچ براي پيوستن به پرسپوليس روز شنبه آينده و پس از ديدار اين تيم برابر شهيد قندي مشخص شود.
طي روزهاي گذشته خبرهايي مبني بر حضور گمالوويچ در پرسپوليس به گوش مي رسيد اما مسئولان اين تيم امروز اعلام کردند روز شنبه در اين باره تصميم گيري خواهند کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)