داداش این لینک اسکریپت بدون مشکل رو میفرستی این نسخه مشکل داره با کروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون![]()
داداش این لینک اسکریپت بدون مشکل رو میفرستی این نسخه مشکل داره با کروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون![]()
میشه لطفا ما رو هم به گروه شاتل لند دعوت کنید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان آپلود بوی تو شاتلند لیچ نمیشه کسی جایی سراغ داره اونجا لیچ کنم بعد تو شاتلند لیچ کنم
ممنون
میتونید از trainbit استفاده کنید
ممنون ولی متاسفانه trainbit هم جواب نداد
لینکهای رایگان آپلودبوی قابلیت ریموت نداره کلا محدودیت آی پی داره,البته چند وقتی میشه آپلودبوی هم اومده تو لیست ترافیک داخلی
سلام
شاتل لند فایل های 2 گیگ میخواد و مستقیم
چطور میشه مثلا فایل های بالای 2 گیگ رو اسپلیت کرد؟
و اینکه فایل های انکریپت شده عین گوگل درایو و امثال اون رو چکار کنیم که لینک مستقیم نیستن و توی شاتل لند اد نمی شن؟
چطوره که لیچرها قابلیت رو دارن؟ یعنی بهشون ازین فایل ها میدی و مستقیم می کنن. مطمئنا کاری میشه کرد که بشه مستقیم توی شاتل لند هم اد کرد
اول لیچر ها معمولا اکانت پریمیوم اون سایت دارن دوم دارن با IP خودشون ازون سایت دانلود میکنن و میارن تو سرور خودشون و شما از سرور خودش میگیری این خیلی متفاوت هست ازین که یه لینک برا ip شما generate بشه و بخوای با یه ip دیگه (که شاتل لند باشه) دریافتش کنی
حرف شما متین اشتباه از من بود ولی ما دنبال راه هستیم
نمی شه یه جوری گولش زد؟ یا راه حلی نداره؟ یا یه لیچر رایگانی نیست که این مدل فایل ها رو مستقیم کنه حداقل ؟
- - - Updated - - -
حرف شما متین اشتباه از من بود ولی ما دنبال راه هستیم
نمی شه یه جوری گولش زد؟ یا راه حلی نداره؟ یا یه لیچر رایگانی نیست که این مدل فایل ها رو مستقیم کنه حداقل ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)