همین بالایی که گفتمچطوری میشه تو linux mint 7 کانکشن ADSL ساخت؟
همین بالایی که گفتمچطوری میشه تو linux mint 7 کانکشن ADSL ساخت؟
سلام مدل مودم من
coaecess 3112UG
چند روزه که به فاصله هر 5 دقیقه ارتباطم قطع میشه و تا کامپیوترو ری استات نکنم و یا کابل USBمودم را از مودم جدا نکنم و دوباره وصل نکنم نمی توانم به خط وصل شوم
از پشتیبانی پرسیدم مشکل نویز ندارم و اسپلیتر هم دارم.
میتونید منو راهنمایی کنید؟
ممکنه ایراد از spiliter یا نحوه وصل شدن فیش های تلفن به spiliter باشه.. چون خودم هم همین مشکل رو قبلا داشتم.
آقا من یه مودم dial up دارم می خوام تو اوبونتو باهاش کار کنم. چی کار کنم؟
creative In-Built CX11252
ببینین من وقتی می خوام کانکشن مودم دایل آپ درست کنم ( تو فدورا) یهو از system-configuration-network می پره بیرون، می گه unexpected error occurred و همه چیو می بنده. از اروره هم چیزی نمی شه فهمید. توش نوشته مثلا خط 37 و فلان و فلان ارور داد. بعدشم که می گی ok همه چیو فرتی می بنده. چی کار باید بکنم؟
با سلام خدمت تمامي دوستان
من با چند نفر كه صحبت ميكردم ميگفتن كه ميشه مودم هاي Adsl رو رويه لينوكس نصب كرد ميخواستم بپرسم كه آيا ميشه مودم DLink Dsl 200 Generation III رو رويه لينوكس نصب كرد ؟
اگر مودم شما پورت Lan یا Wireless داشته باشه نیازی به نصب نیست و به راحتی و به طور خودکار به اینترنت وصل خواهید شد ! ولی اگر پورت usb باشه نیاز به نصب و راه اندازی داره که یکم سخته ...
سلام حسين جان
ممنون از پاسختون
براي نصب اين مودم به ظاهر سخت بايد چي كار كنم ؟ به نظر شما رويه كدوم توزيع بهتر نصب ميشه ؟ چون من هر دفعه يكي رو نصب ميكنم و ميخواستم كه از شما راهنمايي بگيرم كه براي يه تازه كار كدوم راحت تره
ارادتمند شما
امين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)