چه ربطی به ماه رمضون و تابستون داره آخه ؟؟ یعنی سروراشون فن نداره داغ میکنه یا مادربرداشون روزه میگیرن حال ندارن
الان چند روزه نت مخابرات هم سینه خیز خودشو میکشه , همراه اخر و ایرانسل هم افتضاح شدن ( ایرانسل کمتر)
کلا انگار سراسریه ..
چه ربطی به ماه رمضون و تابستون داره آخه ؟؟ یعنی سروراشون فن نداره داغ میکنه یا مادربرداشون روزه میگیرن حال ندارن
الان چند روزه نت مخابرات هم سینه خیز خودشو میکشه , همراه اخر و ایرانسل هم افتضاح شدن ( ایرانسل کمتر)
کلا انگار سراسریه ..
سلام دوستان ببخشید سوال بنده اینه که از پیشگامان اینترنت 2-4 mb دارم که سرعتش واقا مزخرف شده پینگ هم که دورو بر 400 500 حالا من دانلود شبانه ام ندارم یعنی سرعت و پینگ روز برام مهمه . جدیدن ام زیاد تبلیغ این پارس رو شنیدم و میگن خوبه حالا نظر شما ؟ بگیرم ؟ منطقه لطیفی هست . و میگه که یک ساله بهت میتونیم بدیم فقط من 1 ماهه میخوام که اگر بد باشه بشه عوض کرد.... همچنین میگن که حجم میدزده ؟ حالا میدزده ؟
ممنون میشم یک راهنمایی کلی کنین
دوست عزیزپیشنهاد میکنم سمت پارس انلاین نیای زیاد جالب نیست پینگش رفته بالا سرعت دانلود پایین اومده پشتیبانی هم همش میگه نویز دارید مشکل از شماست
لطف کردین . فقط من الان 4 mb دارم تست سرعت میگیرم طرفهای 512 هست پینگ بالای 500 و کلا تام اوت . یعنی میزنم یه صفحه باز شه کلی زمان میبره پارس از این بد تر هست ؟ یا از اونور میزنم گوگل باز شه گوگل اکراین و میاره زنگ زدم میگه مشکل از طرف شرکتو....پیچید![]()
دوست عزیز ، منم پیشگامان 2 تا 4 مگو دارم ولی در روز از نظر سرعت ، اصلااا مشکل ندارم و با 530 کیلوبایت دانلود میکنم ، منتها سرعته شبانم میشه 190 کیلوبایت که خیلی پایینه و اعصابه مارو خورد کرده!!
از نظر پینگم هیچ مشکلی ندارم و تا 5 روز پیش ، پینگ 8.8.8.8 ام روی 120 و 4.2.2.4 روی 160 بود ولی از 3شنبه پینگ 8.8.8.8 شد 200 و 4.2.2.4 شد 240!!!
احتمال زیاد مشکلت یا از خطت و نویزته یا اینکه مشکل از مرکز مخابراتیته...
سلام من قصد دارم از شاتل مهاجرت کنم برم پارس آنلاین.
من زیاد دانلود دارم شاید ماهي 35 گيگ اینا بشه.
به نظرتون تو همین شاتل بمونم یا برم پارس آنلاین؟
سلام من قصد دارم از شاتل مهاجرت کنم برم پارس آنلاین.
من زیاد دانلود دارم شاید ماهي 35 گيگ اینا بشه.
به نظرتون تو همین شاتل بمونم یا برم پارس آنلاین؟
من که خطم نویز نداره . خودشون گفتن از مخابرات هست . ولی یک سالی هست . نمیدونم حالا پارس و امتحان میکنم خبرش رو میدم چطوره . گفتن که باید قرارداد 1 ساله ببندم و اگر ناراضی بودم میتونم قزار دادو کنسل کنم و بقیه پول برگردونده میشه منتظر ام قرار دادو بیارن . راست گفته یا دروغ ؟
این هم از پیشگامان من در روز....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by cs16; 05-07-2015 at 14:33.
-پیشگامان کلن شرکت آشغاااال و به درد نخوریه ؛ قیمتاشم الکی گرونه!!!! منی که اصلااا سابقه قطعی تو نتم نداشتم ( تو شرکتای مختلف ) ، تو پیشگامان چند بار نتم قطع شد ؛ ازشون شکایت کردم و تا آخر پیگیری کردم و آخر مقصر شناخته شدن و از وزارت ارتباطات زنگ زدن که اگه بار دیگه نتت قطع شد ، در خواست تجدید نظر بده که برخورد شدید تر بکنیم ؛ از اون موقع تا حالا که قطعی نداشته...
- اگه میخوای قرارداد 1 ساله باهاشون ببندی ، حتما مفاد قرارداد رو با دقت بخون و ببین که بندی راجع به فسخ و اینا توش هست یا نه...
راستی کدوم شهری؟ اگه تهرانی ، کدوم مرکز مخابراتی؟!
Last edited by 4l1r3z4; 05-07-2015 at 14:42.
ممنون . والا قبلا خوب بود یک سالی هست خیلی بد شده .... من تهران ام مرکز لظیفی . نمیدونم برای شما هم همینطور هست که گوگل و میزنه گوگل اکراین ؟ بخش فروش گفت تو قرارداد گفته شده که میشه کنسل کرد و اونها پول رو برمیگردونن . یک سوال دیگه که میگن پارس حجم میدزده درسته ؟ یا الکی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)