بنده محل تحصیل و کارم در حال حاضر تهران هست و فقط اوقات تعطیلی دانشگاه و محل کار اصفهان میام
تجربه بنده هم از مخابرات تهران بود و هم سرویس نامحدود و هم محدود 2 مگابیتیش را تست کردم. البته چندین بار هم در بازه های زمانی مختلف تست کردم(خونه یکی از اقوام بود که من هر چند وقت یکبار سر میزدم که اون هم چند وقت پیش با توصیه بنده شاتل گرفتن و خیلی راضی تر هستند)
در مورد اینکه ارت4 حجم از 30-40 گیگ رد بشه کاملا اشتباه هست. این اتفاق تقریبا می تونم بگم غیر ممکن هست.کلا حداقل اگه 2 برابر حجمی که شاتل نوشته رو توی کل بازه یک ماهه قراردادت استفاده کنی هم محدود نمیشی(مثلا آرت 1 تقریبا میشه با قطعیت گفت تا 20-25 گیگ محدود نمیشه)
اینطور که توی تاپیک مخابرات تهران چند روز پیش خوندم به کاربر جدید سرویس نامحدود بالاتر از 512 نمی دن(حالا نمی دونم شاید منظورشون به کاربر عادی بوده که نمی دن)اگه اینطور هست که این مخابرات تهران هست که کم اورده...و من تضمین میدم با سرویس آرتی که 2 مگ اعلام شده حداقل 2 برابر حجمی که با مخابرات تهران میشه گرفت رو میشه گرفت
هیچ کس نمیگه نیا روشن سازی کن ولی اگه سرویس های شاتل اینقدر بده عقل و منطق حکم می کنه تخلیه کنی و از شرکت دیگه ای سرویس بگیری
ولی شما نه تنها از شاتل سرویس میگیری بلکه سرویس شبانه رایگانش هم میگیری...یعنی می دونی که این سرویس نسبت به پولی که از شما میگیره برات سود هم داره و از شرکت های دیگه بهتره
استفاده شما از سرویس شاتل چی هست که شاتلی که از نظر شما آشغاله رو تخلیه نمی کنی؟
تا جایی که من یادم هست ایرانسل گرون کرد و ارزون نکرد.فقط به بهانه 22 بهمن قیمت های قدیمی رو با عنوان 50% تخفیف اعلام کرد. الان هم چک کردم ایرانسل قیمت بسته هاشو کاهش نداده...فقط 50% تخفیف گذاشته و فردا می تونه بگه تخفیف برداشته شده
پس خواهش می کنم دفعه دیگه درست اطلاع رسانی کنید
بنده عذرخواهی می کنم از شما که وقتم مثل شما آزاد نیست که همیشه توی این سایت در دسترس باشم

راستی یک سوال شما مطمئنی مشترک 8 ساله شاتل هستی؟
بنده که مشتری 3-6 ساله شاتل هستم(دقیقا یادم نیست چه قدر وقته مشتریشون هستم)بهتون قول میدم مخابرات تا 10 سال دیگه هم به شاتل نمیرسه.دلیلش هم روشنه...شرکت دولتی توان رقابت با شرکت های خصوصی و نیمه خصوصی رو نداره.
شما هم جزو استثنا هایی هستی که از اینترنت مخابرات راضی بودی و هستی(کافیه یک سر به تاپیک مخابرات تهران بزنی می بینی که اکثریت از مخابرات به خاطر نامحدود بودن و ارزون بودن استفاده می کنند و نه کیفیتش)مطمئن باش اگه کیفیت مخابرات به این خوبی بود با توجه به قیمت سرویس هاش و نامحدود بودنش تمام شرکت های خصوصی ورشکست می شدند ولی همانطور که می بینی این مخابرات هست که ورشکست شده

خلاصه من گفتنی هارو گفتم و فکر می کنم نتیجه گیری هم برای همه روشن هست.از نظر من و با توجه به حرفتون اگه کسی اینقدر از یک ISP ناراضی باشه امکان نداره 8 سال بتونه اونو تحمل کنه
حالا قضاوت با دوستان