تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 160 از 1547 اولاول ... 601101501561571581591601611621631641702102606601160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده محل تحصیل و کارم در حال حاضر تهران هست و فقط اوقات تعطیلی دانشگاه و محل کار اصفهان میام
    تجربه بنده هم از مخابرات تهران بود و هم سرویس نامحدود و هم محدود 2 مگابیتیش را تست کردم. البته چندین بار هم در بازه های زمانی مختلف تست کردم(خونه یکی از اقوام بود که من هر چند وقت یکبار سر میزدم که اون هم چند وقت پیش با توصیه بنده شاتل گرفتن و خیلی راضی تر هستند)

در مورد اینکه ارت4 حجم از 30-40 گیگ رد بشه کاملا اشتباه هست. این اتفاق تقریبا می تونم بگم غیر ممکن هست.کلا حداقل اگه 2 برابر حجمی که شاتل نوشته رو توی کل بازه یک ماهه قراردادت استفاده کنی هم محدود نمیشی(مثلا آرت 1 تقریبا میشه با قطعیت گفت تا 20-25 گیگ محدود نمیشه)
    اینطور که توی تاپیک مخابرات تهران چند روز پیش خوندم به کاربر جدید سرویس نامحدود بالاتر از 512 نمی دن(حالا نمی دونم شاید منظورشون به کاربر عادی بوده که نمی دن)اگه اینطور هست که این مخابرات تهران هست که کم اورده...و من تضمین میدم با سرویس آرتی که 2 مگ اعلام شده حداقل 2 برابر حجمی که با مخابرات تهران میشه گرفت رو میشه گرفت

هیچ کس نمیگه نیا روشن سازی کن ولی اگه سرویس های شاتل اینقدر بده عقل و منطق حکم می کنه تخلیه کنی و از شرکت دیگه ای سرویس بگیری
    ولی شما نه تنها از شاتل سرویس میگیری بلکه سرویس شبانه رایگانش هم میگیری...یعنی می دونی که این سرویس نسبت به پولی که از شما میگیره برات سود هم داره و از شرکت های دیگه بهتره
    استفاده شما از سرویس شاتل چی هست که شاتلی که از نظر شما آشغاله رو تخلیه نمی کنی؟

تا جایی که من یادم هست ایرانسل گرون کرد و ارزون نکرد.فقط به بهانه 22 بهمن قیمت های قدیمی رو با عنوان 50% تخفیف اعلام کرد. الان هم چک کردم ایرانسل قیمت بسته هاشو کاهش نداده...فقط 50% تخفیف گذاشته و فردا می تونه بگه تخفیف برداشته شده
    پس خواهش می کنم دفعه دیگه درست اطلاع رسانی کنید
    بنده عذرخواهی می کنم از شما که وقتم مثل شما آزاد نیست که همیشه توی این سایت در دسترس باشم
    راستی یک سوال شما مطمئنی مشترک 8 ساله شاتل هستی؟

بنده که مشتری 3-6 ساله شاتل هستم(دقیقا یادم نیست چه قدر وقته مشتریشون هستم)بهتون قول میدم مخابرات تا 10 سال دیگه هم به شاتل نمیرسه.دلیلش هم روشنه...شرکت دولتی توان رقابت با شرکت های خصوصی و نیمه خصوصی رو نداره.
    شما هم جزو استثنا هایی هستی که از اینترنت مخابرات راضی بودی و هستی(کافیه یک سر به تاپیک مخابرات تهران بزنی می بینی که اکثریت از مخابرات به خاطر نامحدود بودن و ارزون بودن استفاده می کنند و نه کیفیتش)مطمئن باش اگه کیفیت مخابرات به این خوبی بود با توجه به قیمت سرویس هاش و نامحدود بودنش تمام شرکت های خصوصی ورشکست می شدند ولی همانطور که می بینی این مخابرات هست که ورشکست شده
    خلاصه من گفتنی هارو گفتم و فکر می کنم نتیجه گیری هم برای همه روشن هست.از نظر من و با توجه به حرفتون اگه کسی اینقدر از یک ISP ناراضی باشه امکان نداره 8 سال بتونه اونو تحمل کنه
    حالا قضاوت با دوستان

اینکه من چرا تخلیه نمی زنم حتما یه سرویسی از شاتل گرفتم که داره برام به صرفه از سرویس مخابرات در میاد و برای اون کاری که لازم دارم نیاز به ترافیک بالا ندارم اما اینکه من میام هزینه شبانه پرداخت می کنم چون دوست ندارم در بازه رایگان هم برای آپدیت های مربوط که اکثرها در ساعات کم ترافیک تر انجام میشه از من حجم کشیده بشه

ولی یه زمانیه شما خط شاتل رو واقعا برای مصرف کم نمی خوای و میخوای دانلود کنی اونجاست که شما سرویس 8مگ هم داشته باشی بعد از یکی 2شب سرعت میاد روی 16کیلو اگر غیر از اینه بفرمایید

ما داریم آی پیمونو می زایم پینگمونو میزاریم حتی گفتم من 4صبح هم برای شما از خط مخابرات پینگ میزارم چون به گفته شما حجم دانلود میره بالا شبها پینگ خراب میشه ولی شما اصلاً حتی 1کلمه صحبت در مورد مدارکی که بنده میزارم نمی کین اصولا

بله حرف شما درباره سرویسهای نامحدود درسته بالاتر از 512به مشترکین جدید نمیده مخابرات ولی شما سرعت بالا داشته باشی مثل همین 2مگ جمع نمی کنه دیگه

منم رو هوا نگفتم کیفیت مخابرات از شاتل بهتره با مدرک گفتم که شما 1کلمه هم جواب بنده رو در اون بخش ندادی

خیلی علاقه مند بوید همزمان برات پینگ شاتل هم میزام ببین اصولا 8.8.8.8 رو زیر 150میندازه یا نه وقتی خط مخابرات داره همون پینگ رو برمیگردونه 110 .

شاتل هم در صورتی برای مشترک خوبه که کلا بخواد ماهی 1-2گیگ مصرف کنه وگرنه نه نامحدودی روش وجود خارجی داره اصولا نه پینگ خیلی WoW داره!

من اینو به شما ثابت کردم شما دوست نداری قبول کنی
    بنده هم بحثو همین جا تموم می کنم چون شما حتی 1مدرک هم نذاشتی برای حرفهایی که میزنی و تعصبی ک هروی شاتل داری
    و من الله توفیق

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

ولی یه زمانیه شما خط شاتل رو واقعا برای مصرف کم نمی خوای و میخوای دانلود کنی اونجاست که شما سرویس 8مگ هم داشته باشی بعد از یکی 2شب سرعت میاد روی 16کیلو
    اگر غیر از اینه بفرمایید
    دوست من شاتل داره راضیم هست چرا؟!

چون دانشجوی نرم افزاره و واسه کار دانشجویی و روزمره واسش خوبه

و وقتی گفتم میخوام صبانت و تخلیه کنم بیام شاتل گفت بخوای بشینی دانلود کنی محدود میشی و سرعت میاد زیر 20 کیلوبایت دقیقا کاری که صبانت میکنه

خودشم همین اتفاق واسش افتاده بود غیر از اون خودمم تو سایت شاتل دیدم که رسما هشدار داده بود (تو صفحه ی قبل نقل قول کردم)

بنابر این این حرف کاملا تایید میشه چون حرف نیست واقعا همین سیستم برقراره فقط خدا رحم کنه که همه گیر نشه........

4. 2 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من یک سرویس نامحدود میخوام که این شرایط رو داشته باشه:
    1- حدود سی تومن باشه
    2- روزی یک گیگ تا دو گیگ رو بشه استفاده کرد
    3- اگر محدود شدم حداقل تا سرعت 30 رو بده که بشه صفحه باز کرد
    4- با شرایط جدید هیتلرینگ مشکل نداشته باشه، تا اونجایی که من دیدم بیشتر تایپیک ها دارن مینالن از این موضوع جز شاتل و داتک و های وب ...
    خودم موندم بین فن آوا و شاتل ولی فن آوایی ها حسابی با هیتلرینگ جدید مشکل دارن

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه میشد میومدم بیرون ولی کمه کم 2 هفته طول میکشه خط رو خالی کنن دنگو فنگ داره.زیاد دانلود نمیکنم تعطیلاته مصرف زیاده بعد دیگه فکر میکردم با این سرویس اینترانت به اینترنت محدودیت درکار نیست .ماهی 30-40 گیگ مصرف دارم به نظر شما ارت 3 برای 50 گیگ مصرف جواب میده؟
    تخلیه کردن که کاری نداره؛ من خودم 2 روز نشد خطمو تخلیه کردن؛ اول سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم و بعدش که زنگ زدن، در خور خودشون باهاش حرف زدم و تخلیه،تمام...
    احتمال زیاد می تونی با آرت 3 ، 30 گیگ دانلود کنی ولی همه ی این محدودیتا بستگی به شهر و مرکز مخابراتیت داره؛ 100 % من با توجه به جام، اصن نمی تونم با آرت 1 بالای 15 گیگ دانلود کنم و سریع میزنن محدودم میکنن ولی مثلا یکی دیگه تو شهر کوچک، با آرت 1 ، 30-40 گیگ دانلود میکنه!!!!
    اگه میبینی شاتل واست می صرفه که بمون...
    در نهایت همین ترفندی که میگم انجام بده: اول آرت 1 بگیر، بعد که محدود شدی، تبدیلش کن به آرت 2 ، بعد به آرت 3 و الی آخر...

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یک سرویس نامحدود میخوام که این شرایط رو داشته باشه:
    1- حدود سی تومن باشه
    2- روزی یک گیگ تا دو گیگ رو بشه استفاده کرد
    3- اگر محدود شدم حداقل تا سرعت 30 رو بده که بشه صفحه باز کرد
    4- با شرایط جدید هیتلرینگ مشکل نداشته باشه، تا اونجایی که من دیدم بیشتر تایپیک ها دارن مینالن از این موضوع جز شاتل و داتک و های وب ...
    خودم موندم بین فن آوا و شاتل ولی فن آوایی ها حسابی با هیتلرینگ جدید مشکل دارن
    اول که بگو کدوم شهری؟! شهر و شلوغی و خلوتی مرکز مخابراتی خیلی در شاتل اهمیت داره...
    اگه می خوای حدود 30 تومن بدی و حتما نامحدود بگیری، به نظرم از آرت 1 شاتل شروع کن و هر وقت محدود شدی( اگه اذیت شدی با سرعت پایین) به آرت 2 ارتقا بده و اگه بازم محدود شدی به آرت 3 تبدیل کن و بعدش دوباره از اول، یعنی آرت 1 بگیر و ...

8. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شاتل طبق تجربه ساعات رایگان خیلی خوب عمل نمی کنه و در صورت دانلود زیاد شما رو چند روزی در تحریم دانلود شبانه قرار میده
    اگر براتون دانلود شبانه مهم نیست پارس آنلاین بگیرید
    و یا برید سراغ های وب و اونم یه امتحان یک ماه انجام بدید
    چون شهر به شهر عملکرد این Isp ها متفاوته و یا اینکه از ISP های محلی استفاده کنید.
    مخابرات تئ شهر شما وضعیتش چگونه هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اول که بگو کدوم شهری؟! شهر و شلوغی و خلوتی مرکز مخابراتی خیلی در شاتل اهمیت داره...
    اگه می خوای حدود 30 تومن بدی و حتما نامحدود بگیری، به نظرم از آرت 1 شاتل شروع کن و هر وقت محدود شدی( اگه اذیت شدی با سرعت پایین) به آرت 2 ارتقا بده و اگه بازم محدود شدی به آرت 3 تبدیل کن و بعدش دوباره از اول، یعنی آرت 1 بگیر و ...
    یعنی چی این چه وضعشه
    یعنی اگر محدود بشم حتی با تمدید همون سرویس قبلی محدودیت برداشته نمیشه؟
    اینجوریشو تاحالا ندیده بودم

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یعنی چی این چه وضعشه
    یعنی اگر محدود بشم حتی با تمدید همون سرویس قبلی محدودیت برداشته نمیشه؟
    اینجوریشو تاحالا ندیده بودم
    نه فک نکنم مثلاشما 15 روز از سرویست گذشت محدود شدی مجبوری 15 روز همینجوری سر کنی درسته؟(با سرعت کم)
    ولی اگه تبدیلش کنی ارت 2 و تفاوت قیمتشوت بپردازی سرویست برای 1 ماه تمدید و محدودیت برداشته میشه.

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام

سرویسی که از شاتل دارم 1 مگابیت 6 ماهه هست. عقد قرارداد برای آبان 93 هست
    هدف این بود که حتما این سرویس دانلود رایگان شبانه داشته باشه

الآن با سرچی که زدم متوجه شدم دیگه روی این سرویس یعنی اکو1024 برای دانلود شبانه باید هزینه اضافی 3500 در ماه بدی که زنگ زدم نمایندگی میگه شده 5000 تومان!

شما هم با این مورد برخورد کردید؟ اینطوری که دیگه به صرفه نیست!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سرویسی که از شاتل دارم 1 مگابیت 6 ماهه هست. عقد قرارداد برای آبان 93 هست
    هدف این بود که حتما این سرویس دانلود رایگان شبانه داشته باشه

الآن با سرچی که زدم متوجه شدم دیگه روی این سرویس یعنی اکو1024 برای دانلود شبانه باید هزینه اضافی 3500 در ماه بدی که زنگ زدم نمایندگی میگه شده 5000 تومان!

شما هم با این مورد برخورد کردید؟ اینطوری که دیگه به صرفه نیست!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته این هزینه برای هر ماه فعلاً 5250تومن شده و امکانش هم هست به زودی این عدد تبدیل بشه به 7000تومن.
    هزینه خود سرویستون هم در فاکتور جدید اضافه میشه چون مالیات+عوارض شهرداری و... گران شده در سال جدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •