تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 175 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

رکوردی دیگر از سلطان فوتبال؛ 20 گل در 23 فینال!

شنبه هفته آینده در ورزشگاه المپیاشتادیون، مسی برای سومین بار می تواند در فینال لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کند.

مسی با دوگل حیرت آوری که در فینال جام حذفی اسپانیا وارد دروازه اتلتیک بیلبائو کرد توانست بازی را به سود کاتالان ها به پایان برساند تا هم تیمش را قهرمان کند و هم رکورد 20 گل در 23 فینال را به نام خود به ثبت برساند. اما دور از ذهن خواهد بود که لئو مسی نتواند در زمین برلین دروازه یوونتوس را نیز باز کند و این رکورد با همین تعداد باقی بماند.

لئو اولین فینال خود را در سوپر کاپ 2006 اسپانیا مقابل اسپانیول تجربه کرد. هرچند که در آن بازی گلزنی نکرد، اما عملکرد فوق العاده او تحسین برانگیز بود. پس از آن سال بارسلونا پنج بار دیگر نیز به فینال این رقابت ها راه یافت که مسی در همه آن ها حضور داشت و مجموعا 10 گل -البته در چهار بازی- به ثمر رساند.

در طول تاریخ لیونل مسی تنها دو بار در فینال لیگ قهرمانان حضور داشته، که در هر دو آن ها نمایشی برجسته و قابل توجه از خود به جای گذاشت. او هم در فینال 2009 رم و هم 2011 ومبلی گلزنی کرد. لازم یاد آوری است که هر دو فینال برابر منچستر یونایتد برگزار شد و با قهرمانی آبی اناری پوشان نیز به پایان رسید.

علاوه بر این، او یک گل در سه فینال سوپر جام اروپا، چهار گل در پنج فینال سوپر کاپ اسپانیا و سه گل در جام باشگاه های جهان به ثمر رساند. اکنون نیز او فرصت دارد تا در فینال برلین مقابل یوونتوس نیز گلزنی کند تا رکورد خود را گسترش داده و به تعداد گل های خود بیفزاید.

در زیر لیست کاملی از 20 گل مسی در این 23 فینال تهیه شده است:

فصل 2006/07: سوپر کاپ اسپانیا مقابل اسپانیول- بدون گل
    فصل 2006/07: سوپر کاپ اروپا مقابل سویا- بدون گل
    فصل 2008/09: جام حذفی اسپانیا مقابل اتلتیک بیلبائو- 1 گل
    فصل 2008/09: لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر یونایتد- 1 گل
    فصل 2009/10: سوپر کاپ اسپانیا مقابل اتلتیک بیلبائو- 2 گل
    فصل 2009/10: سوپر کاپ اروپا مقابل شاختار دونتسک- بدون گل
    فصل 2009/10: جام باشگاه های جهان مقابل استودیانتس- 1 گل
    فصل 2010/11: سوپر کاپ اسپانیا مقابل سویا- 3 گل
    فصل 2010/11: جام حذفی اسپانیا مقابل رئال مادرید- بدون گل
    فصل 2010/11: لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر یونایتد- 1 گل
    فصل 2011/12: سوپر کاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید- 3 گل
    فصل 2011/12: سوپر کاپ اروپا مقابل پورتو- 1 گل
    فصل 2011/12: جام باشگاه های جهان مقابل سانتوس- 2 گل
    فصل 2011/12: جام حذفی اسپانیا مقابل اتلتیک بیلبائو- 1 گل
    فصل 2012/13: سوپر کاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید- 2 گل
    فصل 2013/14: سوپرکاپ اسپانیا مقابل اتلتیکو مادرید- بدون گل
    فصل 2013/14: جام حذفی اسپانیا مقابل رئال مادرید- بدون گل
    فصل 2014/15: جام حذفی اسپانیا مقابل اتلتیک بیلبائو- 2 گل

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: مبینا پولایی / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظرسنجی گل انگلیسی: آیا بارسلونا در صورت اینکه میتوانست وارد شود جام جهانی را میبرد؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک PollWorldCup.png  

4. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ژاوی: «بوسکتس جانشین بر حق من است»

ژاوی در روزهای آخر خود به عنوان بازیکن بارسلونا، طی مصاحبه مفصلی با سایت یوفا به صحبت راجع به برخی از هم تیمیهایش پرداخت.

فصل در حال تمام شدن است و تنها فینال لیگ قهرمانان اروپا باقی مانده است. اگر ژاوی در این دیدار به میدان برود آخرین بازی خود با پیراهن بارسا را تجربه خواهد کرد. کمتر از یک هفته به این بازی باقی مانده و ژاوی در مصاحبه ای با یوفا درباره برخی از هم تیمیهایش صحبت کرد.

او طی این مصاحبه بوسکتس را جانشین برحق خود معرفی کرده و عنوان کرد که نیمار روزی برترین بازیکن جهان خواهد شد.

در زیر به برخی از صحبتهای او اشاره می کنیم:

تراشتگن

«من او را نمی شناختم و هرگز بازی او را ندیده بودم. اما فکر می کنم این یک خرید خوب توسط آندونی زوبیزارتا (مدیر سابق ورزشی تیم) بود که می تواند تا 10، 12یا 15 سال از دروازه بارسا محافظت کند. من هرگز دروازه بانی با این توانایی در بازی با پا ندیده ام».

خاویر ماسکرانو

«او دوستی با قابلیت ذهنی بسیار بالاست. هماهنگ شدن او با سبک بازی بارسا عالی بود. او باهوش، یک رهبر واقعی داخل و بیرون زمین و الگویی برای باشگاه است. با وجودی او در آکادمی نبوده است اما گویی در اینجا رشد کرده است».

جوردی آلبا

«او یک دوست فوق العاده است. برای من بدون هیچ شکی او بهترین مدافع چپ در جهان است. او بازیکنی خاص با ذات برنده شدن است. شخصیتی بینظیری دارد که به او اجازه داد تا به سرعت با سبک بازی بارسا هماهنگ شود. اگر به همین شکل ادامه دهد می تواند تبدیل به رهبر تیم شود».

جرارد پیکه

«پیکه یک رهبر ذاتی داخل و خارج از زمین مسابقه است. او می خواست دوباره به بهترین مدافع جهان تبدیل شود که به آن دست یافت. برای رسیدن به آن در پیش فصل به سختی کار کرد. اینک 28 ساله است و 4 تا 5 سال دیگر می تواند در بالاترین سطح در بارسا بازی کند. همچنین یکی از بازیکنان کلیدی در ترکیب تیم و در طول بازیها است. خط دفاعی ما به لطف بازیکنانی مانند او و ماسکرانو خیلی خوب کار کرده است».

آندرس اینیستا

«او فوق العاده است. به نظر من یکی از با استعدادترین بازیکنان تاریخ اسپانیاست. یک بازیکن عالی با شخصیتی بینظیر و قلبی بزرگ که در برخورد با مردم بهترین است. آندرس یک رهبر است، او همیشه می خواهد توپ را داشته باشد. از اینکه سالهای زیادی را در کنار او بوده ام، بسیار خوشحال هستم».

بوسکتس

«او دوست صمیمی من است و فکر می کنم که در دفاع و حمله به خوبی فوتبال را می فهمد. هوش او در آنالیز بازی شگفت انگیز است. او کسی است که شباهتهای زیادی به من دارد. من قبلاً نگفته ام اما فکر می کنم که او بطور طبیعی می تواند جانشین من در داخل و خارج زمین مسابقه باشد. هیچ شکی ندارم که او می تواند رهبر تاکتیکی بارسا برای 10 سال آینده باشد».

لوئیز سوارز

«من طرفدار بزرگ لوئیز هستم و قبل از آمدنش به بارسا ما همدیگر را می شناختیم. ما یک دوست مشترک به نام "گابری" (بازیکن سابق بارسا) در آژاکس داشتیم. او یک بازیکن فوق العاده است بخاطر روش بازی او که پشت به دروازه است، بخاطر درک او از بازی و راهکارهایی که او در پرس های حریف ارائه می دهد. او از حریف خطا می گیرد، گل می زند و همان جنگندگی و اشتیاق گلزنی ساموئول اتوئو را دارد. او یک بازیکن فوق العاده و یک انسان فروتن است».

نیمار

«او یک شخصیت بی نظیراست. من او را زمانیکه در برزیل مشهور بود می شناختم. من می دانم که او یک بازیکن در کلاس جهانی است، اما او خیلی فروتن است و تاثیر زیادی در تیم دارد. وقتیکه مسی بازنشسته شود او جایش را پر می کند، روزی او بهترین بازیکن جهان خواهد شد، شک ندارم».

لئو مسی

«از نظر قد و قامت او کوچکترین است، اما احتمالاً او در همه چیز بهترین است، حتی در بازیهای هوایی. من چیز جدیدی درباره او نمی گویم. موفقیتهایی که لئو به آن دست یافته است فوق العاده است. او حتی در دفاع کردن هم بهترین است. هر وقت او حریف را پرس می کند اغلب در دوئلها پیروز می شود. او در هر چیزی که انجام می دهد بهترین است».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: نسرین عظیمی / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

پیکه: رابطه خوبی با توز دارم

جرارد پیکه مدافع بارسلونا در آستانه فینال لیگ قهرمانان اروپا مصاحبه ای با موندو دپورتیوو انجام داده است:«نمی دانم شانس کدام تیم بیشتر است. اما می دانم که تیم ما انگیزه خوبی برای برد دارد و به نظرم به این هدف می رسد. البته باید قوی باشیم. یوونتوز تیمی قدرتمند است.
    همه ما را شانس اصلی برد می دانند، در صورتی که این کار خیلی سخت است. همیشه موقعیت های زیادی وجود دارد که ما نمی توانیم آن ها را کنترل کنیم. جاهایی است که نمی دانیم چه اتفاقی می افتد. همان طور که در سال های اخیر این کار را کردیم باید با آن ها هم کنار بیاییم. چیزی که مشخص است و ما انتظارش را داریم این است که یووه با محوریت پوگبا و موراتا بازی کند.
    اولی را همه می شناسیم و دومی هم زمانی که در رئال بود مقابلش بازی کرده ایم. البته رئال در خط میانی هم بازیکنانی مانند پوگبا، مارکیزیو و پیرلو دارد و در دفاع هم همین طور».
    پیکه که در یونایتد با توز بازی کرده درباره او هم می گوید:«رابطه خوبی با توز دارم. ما کسانی بودیم که انگلیسی را خیلی خوب صحبت نمی کردیم و به همین دلیل رابطه خوبی داشتیم. با پاتریس اورا که ایتالیایی صحبت می کند هم رابطه خوبی دارم. با رونالدو هم همین طور چون ما گروه کوچکی بودیم که اسپانیایی صحبت می کردیم. می دانم که توز بازیکن با استعدادی است و یک برنده است. متوقف کردن او کار آسانی نیست».

آندرس اینیستا معتقد است آندره آ پیرلو یکی از بزرگ ترین هافبک های حال حاضر جهان است اما می گوید، ژاوی بدون شک شماره یک جهان است.
    دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا روز شنبه میان بارسلونا و یوونتوس در ورزشگاه المپیگ برلین برگزار خواهد شد و دو تن از بهترین هافبک های مرکزی جهان یعنی پیرلو و ژاوی رو در روی یکدیگر قرار می گیرند.
    آندرس اینیستا کاپیتان دوم بارسلونا به تمجید از تیم یوونتوس و بازیکنان این تیم پرداخت و می گوید یوونتوس تیم باتجریه ای است و بهترین بازیکنان سراسر جهان را در اختیار دارد.
    وی در کنفرانس خبری پیش از دیدار فینال برلین گفت: "انگیزه ژاوی بسیار بالا است. قهرمانی در برلین می تواند برای ژاوی یک فصل رویایی باشد چرا که او فصل آینده دیگر در کنار ما نخواهد بود."
    این هافبک 31 ساله ادامه داد: "پیرلو همیشه بیشترین تاثیر را در تیم یوونتوس دارد و او نماد فوتبال در جهان است"
    "اما برای من بهترین بازیکن خط میانی ژاوی است. من بسیار خوش شانس بودم که با او دوست و همبازی بوده ام. پیرلو را می توان نمادی از فوتبال قلمداد کرد و من به خوبی می دانم که کار دشواری در مقابل او خواهیم داشت."
    وی همچنین در خصوص مصدومیت جزئی اش گفت: "مشکلی ندارم و از اعتماد به نفس خوبی برای رویارویی با مردان آلگری برخوردارم."
    "یک ناراحتی جزئی داشتم، و برای روز شنبه مشکلی ندارم و نمی خواهم در این مورد ذهنم را درگیر کنم. من امیدوارم که همه چیز به خوبی پیش برود تا بتوانیم فصل را با بهترین حالت به اتمام برسانیم."
    وی ادامه داد: اگر قهرمان فینال برلین باشیم یک فصل بسیار عالی را خواهیم داشت. ما با یک تیم با کیفیت مواجه شدیم، نه تنها در بازی دفاعی بلکه در تمامی خطوط. اگر وظایفمان را به درستی انجام دهیم شانس بالایی برای قهرمانی خواهیم داشت."
    "احترام زیادی برای آلگری قائلم، درست به مانند بازیکنان یووه. هر اتفاقی می تواند برای ما بی افتد و ما نباید فقط در مورد پیرلو فکر کنیم بلکه در مورد سایر بازیکنان هم باید آگاه باشیم."

8. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فابیو کاپلو: اگر یک بلیط کمپ نو بخرید، چیز متفاوتی خواهید دید، مثل تماشای خواندن لوچیانو پاواروتی (خواننده افسانه ای اپرا)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان یه خبر بد برای کسانیکه قادر به گرفتن شبکه ورزش نیستند ، فینال چمپیونز لیگ بدلیل همزمانی با والیبال ایران - لهستان از شبکه ورزش پخش خواهد شد . لذا خودتان رو آماده کنید .
    ضمن اینکه فینال رو هم جناب مزدک میرزایی گزارش میکنن . کلا متقاعد شدم که از ----- ببینم . خدا خیر بده بانی پکیج کانال + لهستان رو !

12. 7 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دوستان یه خبر بد برای کسانیکه قادر به گرفتن شبکه ورزش نیستند ، فینال چمپیونز لیگ بدلیل همزمانی با والیبال ایران - لهستان از شبکه ورزش پخش خواهد شد . لذا خودتان رو آماده کنید .
    ضمن اینکه فینال رو هم جناب مزدک میرزایی گزارش میکنن . کلا متقاعد شدم که از ----- ببینم . خدا خیر بده بانی پکیج کانال + لهستان رو !

آقا یه لحضه....
    فکر نکنم که تداخلی باشه ...
    آخه والیبال جمعه 15/03/1394 ساعت : 22:55 پخش میشه و بازی فینال شنبه 1394/03/16 ساعت 23:15 پخش میشه....
    یا اینکه من اشتباه میکنم.

14. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

16. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه افتضاحی! لابد وسطشم به والیبال سر میزنه

آقا یه لحضه....
    فکر نکنم که تداخلی باشه ...
    آخه والیبال جمعه 15/03/1394 ساعت : 22:55 پخش میشه و بازی فینال شنبه 1394/03/16 ساعت 23:15 پخش میشه....
    یا اینکه من اشتباه میکنم.
    دو بازیه حسین جان
    فرداشم هست

18. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اینفوگرافیک: هرآنچه از یوونتوس باید بدانید

20. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •