تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 300 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان اعلام کنید کسایی که مشکل دارن روی اندروید هستن یا ios ?!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من بالا اومد به نظرتون لفت بدم سریع تا دوباره قفل نشده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای ما اینکارو کردیم باز شد:
    به یکی از بچه ها که ایفون داشت گفتیم بره تو کلن فقط نقطه بذاره تا چت بره پایین بعد کلن اومد بالا برای ما

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

برای ما اینکارو کردیم باز شد:
    به یکی از بچه ها که ایفون داشت گفتیم بره تو کلن فقط نقطه بذاره تا چت بره پایین بعد کلن اومد بالا برای ما
    برای اندروید هست این مشکل
    ای خااااک ...ما هم یه نفر تو کلن داشتیم که ایفون داشت ولی بهش گفتیم که ممبر هارو کیک کنه زورش میمومد! بعدش لفت داد از کلن که نیرو بگیره از کلنای دیگه! کاش لفت نمیداد که ما هم این نقطه رو امتحان میکردیم!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اندروید هست این مشکل
    ای خااااک ...ما هم یه نفر تو کلن داشتیم که ایفون داشت ولی بهش گفتیم که ممبر هارو کیک کنه زورش میمومد! بعدش لفت داد از کلن که نیرو بگیره از کلنای دیگه! کاش لفت نمیداد که ما هم این نقطه رو امتحان میکردیم!
    بله برای آندروید هست.ما ایفون دار داریم صبح اومد نقطه گذاشت که چت ها رفت زیر کلا فقط شد نقطه درست شد الان اومد بالا بازی
    فقط اگر درست کردین حواستون باشه دیگه نبای فارسی تایپ کنید یا کارکترهای ماه و ستاره بذارید تو چت کلن
    (راهی بود که ما تست زدیم و جواب هم داد.)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

بله برای آندروید هست.ما ایفون دار داریم صبح اومد نقطه گذاشت که چت ها رفت زیر کلا فقط شد نقطه درست شد الان اومد بالا بازی
    فقط اگر درست کردین حواستون باشه دیگه نبای فارسی تایپ کنید یا کارکترهای ماه و ستاره بذارید تو چت کلن
    (راهی بود که ما تست زدیم و جواب هم داد.)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واسه من بعضی وقتها بازی بالا میاد اما علامت وای فای میاد و هرکاری میکنی ثبت نمیشه! شاید توی این دورو بیشت بار لابراتور و کارگر رو گذاشتم اما ثبت نشد!
    اما امروز صوب دوبار وارد بازی شد و من دوباره لابراتور و کارگر رو گذاشتم سر کار،تو دلم میگفتم بلاخره شاید تو یکی از اینا اتفاقی ثبت بشه!
    که همین هم شد!الان با اکانت یکی دیگه مپمو دیدم در کمال تعجب هم لابراتور روشن بود و داشت کار میرد هم اون یکی کارگرم که رو ایر دفنس گذاشتم که هفت بشه رفته سره کار! خیلی حال کردم! تا سه روز دیگه هم کارگرم بیکار نمیشه!
    فقط وارو باخت دادیم که فدای سرمون ...
    خوبه که واسه شما مشکل حل شده! ولی این یه مشکلیه که همه دارن!نمیشه که فارسی حرف نزد و اینا!سوپرسل باید یه فکری بکنه به حال ما ....

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من بعضی وقتها بازی بالا میاد اما علامت وای فای میاد و هرکاری میکنی ثبت نمیشه! شاید توی این دورو بیشت بار لابراتور و کارگر رو گذاشتم اما ثبت نشد!
    اما امروز صوب دوبار وارد بازی شد و من دوباره لابراتور و کارگر رو گذاشتم سر کار،تو دلم میگفتم بلاخره شاید تو یکی از اینا اتفاقی ثبت بشه!
    که همین هم شد!الان با اکانت یکی دیگه مپمو دیدم در کمال تعجب هم لابراتور روشن بود و داشت کار میرد هم اون یکی کارگرم که رو ایر دفنس گذاشتم که هفت بشه رفته سره کار! خیلی حال کردم! تا سه روز دیگه هم کارگرم بیکار نمیشه!
    فقط وارو باخت دادیم که فدای سرمون ...
    خوبه که واسه شما مشکل حل شده! ولی این یه مشکلیه که همه دارن!نمیشه که فارسی حرف نزد و اینا!سوپرسل باید یه فکری بکنه به حال ما ....
    شما یه کاری کن
    با فیلترشکن بازیتو باز کن بالا میاد(برای اون علامت آنتن)
    بالا هم اومد داخل چت فقط نقطه تایپ کن

درسته ولی فعلا باگ داره این نسخه تا ورژن جدید بیاد...

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

شما یه کاری کن
    با فیلترشکن بازیتو باز کن بالا میاد(برای اون علامت آنتن)
    بالا هم اومد داخل چت فقط نقطه تایپ کن

درسته ولی فعلا باگ داره این نسخه تا ورژن جدید بیاد...
    خب مشکل اینجاس که چت بالا نمیاد! وگرنه اینکارو میکردم!
    تو لینک دومی که گذاشتی داخل سایت کفته که بخاطر تحریم گوگل پلی و این صحبتا ...ولی من فکر نکنم درست باشه! اگه تحریم بود چرا همون لحظه که نصب کردیم این اتفاق نیفتاد؟ صد درصد بخاطر یه مشکل دیگه هستش ...

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یه نکته ای بگم به عنوان راه آخر استفاده کنین چون با توجه به آموزش ها احساس کردم مشکل از همین جریان باشه

اگر دیده باشین google play service ورژن های جدیدش برای هر رزولوشن جداگانه ارایه میشه . مثلا xx.28 برای یه رزولوشن و xx.29 برای یه رزولوشن دیگه و طبق گفته سایت ها اگه طبق رزولوشن دانلود نکنین برخی نرم افزار ها دچار مشکل میشن

مشکل اینجاست که اکثر ماها مارکت ایرانی بازار رو نصب کردیم که بدون توجه به رزولوشن همیشه آخرین نسخه play service از نظر عددی رو دانلود می کنه . چند وقت پیش به خاطر همین اشتباه مجبور شدم یه بازی رو سه بار دانلود کنم که دو گیگ از حجمم تلف شد و هر بار که بازی اجرا میشد یا گوشی روشن میشد بازی و گوگل پلی سرویس کرش می شدند . در نهایت در کمال نا امیدی گوگل پلی سرویس رو پاک کردم و از پلی استور آپدیت کردم و دیدم در کمال تعجب بازی کار کرد .

شما هم اگه گوگل پلی سرویس رو از بازار دانلود کردین حذفش کنین دیتا رو هم پاک کنین ب
    از پلی استور آپدیت کنین

شاید به عنوان آخرین راه جواب داد

11. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •