سلام حميد جون سيم كارتش چيه اين ارور هم اپراتور رو پيدا نميكنه كه خط بده...
موفق باشيد!![]()
سلام حميد جون سيم كارتش چيه اين ارور هم اپراتور رو پيدا نميكنه كه خط بده...
موفق باشيد!![]()
سلام.سلام حميد جون سيم كارتش چيه اين ارور هم اپراتور رو پيدا نميكنه كه خط بده
فقط روي سيم كارن همراه اول اين مشكل هست.
من متوجه نشدم شما چي فرموديد.
ببخشيد.
دوست عزيز اين گوشي كلوپ داره برو تو كلوپ خودش مطرح كن بهتره ميدونم اينجا هم ميشه چون كاربراي زيادي ميخوان اين گوشي رو اپديت كنن تو كلوپ خودش
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
يعني دكل هاي همراه اول رو جستجو ميكنه پيدا نميكنه كه تا برقراري تماس ايجاد بگيره به خاطر اينه كه اون ارور رو ميده...
موفق باشيد!![]()
خوب فقط ارور رو ميده مشكلي با تماس نداره.
كاري ميشه كرد؟
راستي ميشه سريالش رو به سريال اصلي گوشي تغيير داد و توي سايت همراه اول ثبتش كرد با شماره سريال اصل؟
براي سريال اصلي هم برو تعميرگاه هايي كه از هك سر در بيارن بگو برات با باكس سريال اصلي كنن
موفق باشيد!![]()
درسته همین فریمور گوشیته که قدیمیه اگه آپدیتش کنی خیلی از مشکلاتت برطرف میشه مخصوصا کیفیت عکاسیش خیلی بالا میره[/quote]
مرسي از راهنماييت حالا ميشه بگي چطور آپديت كنم فقط نگو سرچ كن كه هيچ كاري حرصي تر
از اين نيست!
اصلا آپديت كردن فايده اي هم داره ؟ چون همونطور كه گفتم اولش برنامه ها درست كار ميكرد
ولي بعد از يه مدت خراب شد من هم نفهميدم علتش چيه؟
راستي تو حافظه گوشي هم نصب نميشه در كل وقتي نصب رو ميزنم ميگه كار انجام نشد
لطفا يه توضيح مختصر مفيد واسه نحوه آپديت بده...[/quote]
دوست عزیز مثل اینکه اینجا بعضی ها صداشون در امدو منهم وقت درست و حسابی ندارم که آموزش کامل آپدیتو بزارم و از انجایی که شما از سرچ کردنهم خوشتون نمیاد من تو یه سایت دیگه آموزش کامل آپدیت گوشیهای سونی اریکسون را نوشتم ازتون میخام یه سر به اینجا بزنید با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.گوشی من w810 است.مشکلی که دارم با smsهای زیاد و حجم کم است.تعداد زیادی از آنها را حذف میکنم ولی بازم ارور میده که بیشتر از 95 درصد حجم گوشی برای sms پر است.بعضی وقت ها که sms ها را حذف میکنم بازم نمایش داده میشوند.و نیاز است که دوباره delete کنم .
اين كه مشكل نيست مسج هاي 2 يا 3 پارتي رو پاك كن...
و بقيه مسج ها رو تو پيام هاي ذخيره شده يا نمونه ها ذخيره كن
موفق باشيد!![]()
ممنون دوست عزيز.پس شدني هست؟براي سريال اصلي هم برو تعميرگاه هايي كه از هك سر در بيارن بگو برات با باكس سريال اصلي كنن
آخه يم مقدار ضايع هست برم گوشي نو رو بگيرم و بلا سرش بيارم.توي شيراز ما هم كسي رو نميشناسم وارد باشه.همه بي اطلاع هستن.خودم نميتونم كاري كنم؟
نيازي به هك داره يا فقط برگردوندن سريال اصلي با باكس كافي هست؟
ممنون از اين كه وقت ميگذارين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)