اونطوری ک خرجت میشه تو مایه های ۵۰۰تومان.
اونطوری بهتره نانو بیم میشه امادیگه در این حد خیلی هزینش میره بالا.
بنظرم همون نانو بیم رو بگیر راه اندازیش هم آسونه.
اونطوری ک خرجت میشه تو مایه های ۵۰۰تومان.
اونطوری بهتره نانو بیم میشه امادیگه در این حد خیلی هزینش میره بالا.
بنظرم همون نانو بیم رو بگیر راه اندازیش هم آسونه.
اخه من کلا با این شکل نانوبیم مشکل دارم .شکل غلط اندازی داره و من به دلایلی نمیخام از این رادیو هایی که دیش هستند استفاده کنم .
راستی ارش ایمان نظرتون راجب این چیه ؟ قدرت نانوبیم رو داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پاور رو کم کردم اوردم رو ۲۰ سیگنالم خیلی بهتر و پایدارتر شد :thumbup:
راضی هستین از سرویس 1 مگ الماس ؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه اتفاق عجیب :
الان حدود 4 روزه که سیگنال من از فارا که قبلا 72 بود به 67 رسیده یعنی بهتر شده و از طرفی سیگنالم از راصد که 77 بود به 81 رسیده .اول فکر کردم باد لوله یا رادیو رو تکون داده ولی لوله رو اوردم پایین رادیو که محکم سرجاش بود لوله رو هم هر چقدر چرخوندم بهتر از این نشد یعنی این بهترین حالتش هست .تنظیمات رو هم که اصلا دستکاری نکردم همون قبلیها هستن به نظرتون چه چیزی باعث شده سیگنالم از یه شرکت ضعیف تر و از یه شرکت دیگه قویتر بشه ؟
اگر واقعا باد لوله رو تکون نداده و چند روزه به این شکل شده احتمالا رادیو های شرکت تکون خوردنالبته خیلی بعیده ولی غیر ممکن نیست
![]()
اخه یه دکل هم از اذرخش اومده که قبلا در هیچ جهتی پیداش نمیکرد.
اره خدا رو شکر پایداره
از ۷عصر تا ۷ صبح میزارمش رو دانلود خیلی بصرفه هست
پینگ هم یکی دو روزه اومده پایین
از ماه اینده شاید ۲ مگ گزاشتم
Last edited by parham_7; 01-11-2014 at 20:02.
میگم این Noise Floor هم مثل ccq توی سرعت و پینگ تاثیر میزاره ؟ اگه تاثیر میزاره مثلا از چقدر نباید کمتر یا بیشتر بشه و نرمالش چقدر باید باشه که اثر نذاره ؟
یه مدت که ازش استفاده نشه آدم میشه
قبل از ساعت 7 عصر نباید از 3 مگ بیشتر بشه چون حداکثر 3 مگه اما برای من تا 800 میرفت الان حدود 550 میده .نمیدونم چرا یهو از این رو به این رو شد
حیف که امروز اخرین روزه میترسم فردا شارژ کنم دوباره سرعت بترکه .خودم حدس میزنم چون امروز اکثر مردم در حال عزاداری و نضری و اینا هستن دکل خلوته همین که استفاده کنن سرعت و
پینگ دداغون میشه .به هر حال من دیگه از فارا نمیگیرم تا وقتی که مطمئن شم مشکلش حل شده .همین که فهمیدم مشکل از من و رادیوم نیست کافیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)