یه سوال دیگه هم داشتم
ساب ووفرش رو که وصل میکنم صدایی ازش در نمیاد
کارت صدا نصبه ولی چیز دیگه ای باید نصب کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم
ساب ووفرش رو که وصل میکنم صدایی ازش در نمیاد
کارت صدا نصبه ولی چیز دیگه ای باید نصب کنم؟
لطفا راهنمایی کنید لپ تاپ asus s200e هست ویندوز اورجینال آفیس رو چطوری راه اندازی کنم؟ ممنون
سلام دوست عزیز اون دستوری که تو cmd نوشتی تا بدونید چند نفر با این سریال از ویندوز استفاده میکنن را لطفا بگید تا ما هم امتحان کنیم. ممنون![]()
اول cmd را باز كنين
بعد بنويسين:
Slmgr /dlv
بعد يه پنجره باز ميشه كه نوشته همه چي رو..حالا ااگه به اينترنت وصل باشين توي اين قسمت نوشته چند نفر استفاده ميكنن از اين شما ره سريال
كه تو اين عكس 3نفر رو نشون ميده
Sent from my iPhone using Tapatalk
از سايت اسوس دانلود كن داره
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت اما فکر نکنم رو این اطلاعات بشه دقیق حساب کرد چون مال من 1000 رو نشون داد اگه اینطوری باشه که وقتی میخوام ویندوز را آپدیت کنم میکروسافت سریعا به قضیه پی میبره و اجازه نمیداد ولی من بدون مشکل آپدیت میکنم
اصلا فرق ویندوز قلابی و اورجینال چی هست و ما باید از کجا بفهمیم مثلا ویندوزمون اورجیناله؟![]()
به نظرشما الان فروش n550 بیشتره یا n56 ؟
اگه گارانتیت آواژنگ هست الکی وقتتو تلف نکن...اونا هیچ کاری نمیکنن میگن همه دستگاه ها همینجورین!!!!
چیزی نباید نصب کنی.
این مشکل بخاطر کیفیت ساخت فوق العاده این لپ تاپه!!!!!!
یکم سوکتشو باید بیشتر فشار بدی تا کامل بره توهمه این مشکلو دارن اول..مشکل نرم افزاری نیست زوری حل میشه!!!
دوست عزيز ويندوز منم كه الان 8.1 كرك هست آپديت كردم....ويندوز كرك هم آپديت ميشه و ربطي نداره ويندوز قبلي من 7 بود روي نوت بوك قبليم كه كرك هم بود اونم آپديت ميشد ..كامپيوتر خونه هم 7 كرك هست و آپديت ميشه.......
اصل با كرك هيچ تفاوتي ندارن شايد اگه بري خارج و كشوري كه كپي رايت رعايت ميشه فرق كنه اونم شايد،...دوست خود من 15سال كانادا و انگيليس بود ويندوز نوت بوكش هم كرك بود اما هيچ مشكلي نبود...............
اين روش هم چون از خود ويندوز هست فك كنم مطمان ترين راه فهميدن اورجينال و كرك هست...
وقتي روي برچسپ ويندوز سريال نيست يا روي نوت بوك ك معلومه كه اصل نيست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)