تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 175 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه Alberto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا اخه این چه زندگیه واقعا؟؟؟؟
    این چند وقته روزی 2-3 بار میرم بازار و میام ولی ..... امان از دست این گرونی
    تا الان 6-7 ماه منتظر شدم کمه کم ولی خبری نشد از ارزونی
    الان چندین ماهه که سیستمم داغونه دیگه هر لحظه امکان مرگ ابدی رو ازش انتظار دارم
    میخوام این دمه اخری قبل از ورود به ارشد یه چند ماهی تا یه سالی کلی بازی کنم و میخوام که با بهترین کیفیت بتونم اینکارو بکنم
    از طرفی میخوام بعدا اینو با خودم اینور اونور ببرم واسه همین نمیتونم سیستم ببندم
    با این وضع دوووولار هم که فقط با بودجه 4 میل هیچ چیزی گیر نمیاد که بتونم باهاش حال کنم
    کنسول های بازی هم که فقط 2میل پوله دستگاه رو میدی و باید 200 هم واسه هر بازی پیاده بشی
    راستی این n550 با گرافیک 4 گیگ و 12 گیگ رم هم اومده و قیمتش 1000 دولاره ولی میفروشنش 4.7 میل
    فول اچ دی y510p هم که گیر نمیاد
    فکر کنم شما همون y510p رو بگیری بهتره چون سیستم بدرد گیم می خوره بعد هم اگه قیمتا تغییری کرد با سیستم جدید تر عوض کنی .
    4.7 میل پول دادن برای یه لپتاپ که 3.5 بیشتر نمی ارزه ( به نظر من ) اونم تازه با اومدن سری های جدید بعد یه چند ماه قدیمی به حساب میان ، معقول نیست الان .
    منم همینطور با یه لپ تاپ قدیمی سر می کنم و سیستم هم که نمیشه جا به جا کرد . سیستم هم احتمال انهدام داره و تاحدودی جواب کارمو میده خدارو شکر ولی یه لپ تاپ به روز لازم دارم .
    بیشتر از 3 -2.5 هم نمیتونم هزینه کنم . نهایتا اگر قیمتا پایین نیاد منم برم سراغ Y510p .
    یه خبری البته شنیدم ( گوش شیطون کر ) تا دو سه ماه دیگه دلار 10 تا 15 درصد پایین میاد .
    بعضی فروشند ها هم میگن که شرکتا شروع کردن به عرضه محصولاتی که تو انبار از ترس گرون شدن نگه داشته بودن که این خودش نشان از بهبود وضع اقتصاد و کاهش هزینه تولید و . . . داره .

2. این کاربر از Alberto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

فکر کنم شما همون y510p رو بگیری بهتره چون سیستم بدرد گیم می خوره بعد هم اگه قیمتا تغییری کرد با سیستم جدید تر عوض کنی .
    4.7 میل پول دادن برای یه لپتاپ که 3.5 بیشتر نمی ارزه ( به نظر من ) اونم تازه با اومدن سری های جدید بعد یه چند ماه قدیمی به حساب میان ، معقول نیست الان .
    منم همینطور با یه لپ تاپ قدیمی سر می کنم و سیستم هم که نمیشه جا به جا کرد . سیستم هم احتمال انهدام داره و تاحدودی جواب کارمو میده خدارو شکر ولی یه لپ تاپ به روز لازم دارم .
    بیشتر از 3 -2.5 هم نمیتونم هزینه کنم . نهایتا اگر قیمتا پایین نیاد منم برم سراغ Y510p .
    یه خبری البته شنیدم ( گوش شیطون کر ) تا دو سه ماه دیگه دلار 10 تا 15 درصد پایین میاد .
    بعضی فروشند ها هم میگن که شرکتا شروع کردن به عرضه محصولاتی که تو انبار از ترس گرون شدن نگه داشته بودن که این خودش نشان از بهبود وضع اقتصاد و کاهش هزینه تولید و . . . داره .
    والا N ماهه که دارند می گن دلار میاد پایین دلار میاد پایین . هنوزم خبری نیست

به نظر من شما که این همه دندون رو جیگر گذاشتین ، 1 ماه دیگه هم روش ، مدل ها جدید وارد بازار می شن . البته بعضی هاشون وارد شدند .

اونایی هم که بیشتر می خوان صبر کنن ، به نظر من بعد عید بسیار وقت مناسبیه

4. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alberto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه صبرم اندازه داره . شاید یکی لازم داره . البته مدلهای بالای 3 و 4 تومن بیشتر بدرد گیم می خوره و کسایی ام که کار تری دی انجام میدن کمتر پیش میاد بخوان روی لپ تاپ حتما کار کنن ( یه خاطر اندازه نسبی کوچکتر )
    کار طراحی روی لپ تاپ یه اضطرار محسوب میشه . نه صفح کلید و نه نمایشگر اجازه کار حرفه ای رو نمیده . عمدتا ترجیح میدن هزینه روی هارد ssd که کلی تاثیر روی سرعت و پنل بزرگتر کنن .
    Last edited by Alberto; 10-01-2014 at 22:54.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سامسونگ هم که همیشه کارای عجیب و غریب می کنه !

مدل جدید آلترابوک سامسونگ با نام ATIV قابلیت عجیبی داره که همه رو شگفت زده می کنه : صفحه نمایش با رزولوشن QHD+ !!!!!

مدل ATIV book 9 plus از صفحه نمایش 13.3 اینچی با رزولوشن باور نکردنی 3200x1800 پیکسل بهره می بره .
    همچنین این لپ تاپ قابلیت ویژه ای داره به نام Superbright که از صفحه نمایش های سری قبل حدود 75 % روشنایی بیشتری داره و امکان دید تا زاویه 178 درجه نیز ممکنه !!!!!!

همچنین بدنه این لپ تاپ قابلیت انعطاف پذیری بسیاری داره .
    مانند سری قبل این لپ تاپ به سنسور هوشمند نور برای کیبورد مجهزه . طوری که در شب Keyboard backlit روشن می شه !

البته قیمت این لپ تاپ نیز کم نیست . حدود 1800 دلار !!!!!

سایر مشخصات

پردازنده : Intel 4th generation i7 4500U
    رم : 8 گیگابایت
    کارت گرافیک : intel 4400
    هارد : 256 گیگابایت SSD

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این سری های جدید که قراره بیان کدوم ها هستن؟
    من شاید واسه خرید لپ تاپ به اندازه کل این تحریم ها منتظر شدم که حدود 3-2 سالی داره میشه
    ولی اگر مدل های جدید با گرافیک و مشخصات بهتری بیان و دولار هم بیاد پایین کمی من تا تابستون هم حتی صبر میکنم
    چونکه اکثر استفاده من بازی هستش من هم لپ تاپ قدیمی داشتم که چند ماه پیش بعد از حدود فک کنم 8-9 سال این ورایی سوخت و انداختمش بیرون
    گرافیکش 64 بود فک کنم و رمش یه 128 با یه 256 بود و هارد 40 چه روزگاری داشتم با این
    الان سیستمم هم هاردش نیم سوز داره و همچنین بدسکتور و بقیه مشخصاتش همه قدیمی ماله 5 ساله پیشه

الان دارم با تبلت بازی میکنم یه دونه نوت 10 اینچی گرفتم البته خیلی ادم رو سرگرم خودش میکنه با بازی های رنگ و بارنگش ولی خوب من دیگه یه سنی ازم گذشته و خجالت میکشم بازی های بچگونه انجام بدم
    عشقم باز هایی مثل wow,dota , skyrim , و البته بازی های گرافیک بالای روزه
    ولی مشکل اینه که همین 2-3 تا بازی هم گرافیک 750 لنوو و ایسوس نمیتونن رو اولترا اجراشون بکنن که واقعا مایه تاسفه

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از ge60 2oc راضی ام
    فقط کلید w s بعد از یک ماه خراب شد
    صفحه کلیدش ضعیفه واقعا

Sent from my iPhone 6Gs using Tapatalk

10. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از msi هستش اره؟فوله اچ دیه؟
    خر گرافیک ترین بازی که باهاش اجرا کردی چی بوده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماد...

اره دادا از msi هست
    صفحه Fhd انتی گلیر هست

راستش از صبح تا شب cs 1.6 انلاین بازی میکنم کانتر استریک خیلی فاز میده
    این ترم همه ی درسا رو میفتم :پی از صبح تا شب کانتر و وارکرافت بازی میکنم

خر گرافیک ترین بازی که نصب کردم nfs 14
    Last edited by mehrabooni; 11-01-2014 at 01:16.

13. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه من بجای روحانی بودم،وزیر اقتصادمو از بین بروبچه های اینجا انتخاب میکردم بعضی از دوستان قیمت ارز با طلا رو تا ۲۰ سال اینده دقیق پیش بینی میکنن :پی دمشون گرم

Sent from my iPhone 3Gs using Tapatalk

15. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هه هه با کانتر هم دورانی داشتیم با اون مگسیش و خروسیش

ببین اگه بتونی این 2-3 تا رو هم چک بکنی خیلی اقایی کردی در حق من
    من هر لپ تاپ که بتونه این 2-3 تا بازی رو با بهترین کیفیت اجرا کنه رو میگیرم
    dota 2 , skyrim و مخصوصا دوتا 2 که اگه یه بار گذری هم بهش نیگا کنی ازش جدا نمیشی و شاید تنها بازی که میتونه جایگزینش بشه wow هستش که اون رو البته اکثر لپ تاپ ها میکشن البته هنوزم کانتر و جنرال و وارکرفت جایگاه خودشون رو توی قلب من دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •