حیف شد کیروش حداقل بازیکن سالاری را برداشته بود
حتما نقشه فدراسیون اینکه فرکی را بیارن
حیف شد کیروش حداقل بازیکن سالاری را برداشته بود
حتما نقشه فدراسیون اینکه فرکی را بیارن
سر قضیه جهانبخش و آزمون که میخواستشون واسه دو بازی دوستانه ولی به زور ازش گرفتن بردنشون تیم امید
سر بحث هایی که با علیرضا اسدی ، دبیرکل جدید، جایگزین نبی، پیش اومد
...
Last edited by Iloveu-ALL; 21-03-2015 at 21:53.
این مربی کارنامه اش نشون میداد از سر ایران زیاده.همون بهتر که بره وقتی زیر ساخت نداریم , بازیکن رده A نداریم(لیگمون اینقدر جذابه استادیوم هاش تا خرخره پره) ,کارشناس و مربی ها داخلی ضدش هستند , به ضرب تیم دفاعی صعود کنیم ,همین مربی ها تو برنامه زنده بگند از ارژانتین 10 تا میخوریم.بعد بیان پست سرش حرف بزنن بگند ما با مربی ها ایرانی هم همین نتایج می گرفتیم(دوران کریمی,دایی,مهدوی کیا نه الان که در حد اونا نداریم) .طرف اینقدر حرفه ایی که تمامی این چند سال جواب منتقدین رو نمیداد تا این سال اخر.
همون بهتره بره این حقوق رو یک جورایی بین قشر مستعف و از خدا ترس مربی ها با دانش بالای ایرانی که در کلاس های مربی گری َاروپا تحصیل کردند خرج بشه.خدا رو چه دیدی ایرانم شد المان.امید داشته باشید.امسال سال بزه این از اولین بز بیاریش
یادمه قبل از اینکه علی دایی بشه سر مربی تیم ایران امد تو برنامه 90 (فکر می کرد خودش مربی نمیشه) گفت هر کسی لابی اش قوی تر باشه اون مربی میشه.اخر شب خودش مربی شد مونده بود چی بگه از خوشحالی.بعد گندش در اومد بله اقا با دستور بالا مربی شد و تصمیم سیاسی بوده نه ورزشی.جالبیش اینجاست که بر کناریش هم دستور سیاسی بوده نه ورشی
اگه این اختلافات نبود کیروش عمرا اگه فوتبال ایران رو ول میکرد آخه کجا اینقدر بهش حقوق میدن ؟
ولی هر چی بود خوب بازیکن سالاری رو حذف کرده بود و حواشی وحشتناک رو از تیم ایران دور کرده بود.
کفاشیان: کیروش اصرار دارد به تیم دیگری برود
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، علی کفاشیان با اشاره به مشکل ممنوع الخروجی کی روش و رفع این مشکل، اظهارکرد: فدراسیون پس از قطعی شدن مالیات موظف بود این مبلغ را پرداخت کند. هرکاری کردیم که بدون دغدغه این مشکل حل شود، متاسفانه این اتفاق نیفتاد. به هر حال تلاش های خود را ادامه دادیم تا کی روش به جمع ملی پوشان بپیوندد و مشکل مالیاتی را رفع کنیم.
وی در پاسخ به اینکه آیا کی روش کماکان سرمربی تیم ملی است یا خیر؟ گفت:تصمیم گیری در مورد کی روش برعهده کمیته فنی فدراسیون فوتبال است که ریاست آن برعهده من است. سرمربی تیم ملی از حدود یک و نیم ماه پیش نارضایتی هایی داشت و از مسائل پیش آمده ناراحت بود، اما طی آخرین مذاکره اصرار کرد که بعد از دو بازی پیش روی تیم ملی از این تیم جدا می شود.
رییس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه نمی توان به زور کی روش را در تیم ملی نگه داشت، اظهارکرد: فدراسیون از عملکرد کی روش رضایت داشت و به همین دلیل هم قصد تمدید قرارداد او را داشتیم، اما کی روش اصرار دارد که از تیم ملی جدا شود و حدود 95 درصد هم تصمیمش را گرفته است.
کفاشیان در مورد اینکه آیا فدراسیون تمایلی به ادامه همکاری کی روش نداشت یا خود او راغب به ادامه کار در تیم ملی نبود؟ گفت: اگر فدراسیون تمایلی به این کار نداشت بعد از جام ملت های آسیا قراردادی چهار ساله امضاء نمی کرد، کی روش پس از جام ملت ها نارضایتی هایی دارد. فدراسیون مایل به ادامه همکاری است ولی کی روش تمایلی به ادامه کار ندارد. برای ما سخت است که پس از چهار سال همکاری با کی روش که از فوتبال ایران شناخت کافی به دست آورده است به دنبال مربی داخلی یا خارجی دیگری برویم، آن هم زمانی که در آستانه رقابت های انتخابی جام جهانی قرار داریم.
وی افزود: امیدوارم کی روش نظرش را پس از بازگشت تیم ملی از اردوی اتریش و سوئد تغییر دهد و فدراسیون آماده همکاری با اوست.
رییس فدراسیون فوتبال در پاسخ به اینکه آیا کی روش استعفای کتبی داده یا خیر و اینکه اعلام کرده از فدراسیون خسارتی نمی گیرد، تصریح کرد: خیر استعفای کتبی داده نشده است و کی روش درخواست کرده با یک تفاهم دوجانبه جدایی انجام شود. اگر بحث خسارتی هم در پیش باشد این سرمربی تیم ملی است که باید خسارت بدهد. ما در این تفاهم می خواهیم موضوع خسارت را رفع کنیم چراکه اگر یک مربی بخواهد به کار خود ادامه دهد باید با تمام وجود کارش را دنبال کند و من الان این روحیه را در کی روش نمیبینم.
===
معلوم نیست چه خبره ! دوباره بازی کی کی بود من نبودم شروع شده. کیروش میگه اونا نخواستن و نذاشتن، حالا کفاشیان میگه کیروش نخواسته !
حالا باید صبر کرد و دید در نهایت چه کسی این وسط حرف راست رو میگه.
تبریک میگم بهشون...نقشه ی عالی ای برای کیروش کشیدند..
از یه طرف برو برو از یه طرف خودت برو
کفاشیان باید از فدراسیون بره![]()
خوب با این همه تکنولوژی انتظار بشکن وبرقص هست؟؟
اگه کیروش خواسته بره ..تازه فهمیده چه فدراسیون گل بلبلی داره فوتبال ایرانکیروش هرکاری هم کنه براتیم ملی بازم این فوتبال مدرن نیزه هیچ تفاوتی نمیکنه هروقت تونستن مثل المان ساله دیگه تکنولوژیه خط دربازه رو وارد کل لیگ و زمینا کنن چون ازاده هرکشوری میتونه داشته باشه
اونوقت ازکیروش انتظار داشته باشن
یا برن 2تا ورزشگاه ازادیه دیگه بسازن اونوقت انتظار ازکیروش داشته باشن
خارجی ها دروغ نمیگن اونم ادمی مثل کی روش؟؟
اونوقت کفاشیان واعضاش همه فرشته شدن راست میگن؟؟؟
بنظرم خوده کفاشیان هم دوست داره کیروش بمون،اینا همه نقشه وزارت ورزش ک از همون اولم مخالف بود با کیروش و چوب لای چرخش میذاشتن
به نظر من این حرفایی که زده همش سیاه بازیه
کیروش از خداشه که سرمربی باشه.
حتی اوایل کفاشیان هم همش میگفت که تا انتها از کیروش حمایت می کنیم اما معلوم نیست که چرا نظرش برگشت.
اینم از مصاحبه کیروش با ایسنا:
توی فدراسیون (و البته وزارت ورزش) خیلی ها هستن که شدیدا مخالف حضور کیروش به عنوان سرمربی تیم ملی هستن.کی روش در پاسخ به این سوال که کفاشیان اعلام کرده 95 درصد خود کی روش تمایل به رفتن داشت،گفت: من هیچ وقت نگفتم می خواهم بروم و هیچ موقع این درخواست من نبود بلکه اجبار پیدا کردیم تا این تصمیم را بگیریم. چرا که دیگر به این روش کار کردن مقدور نیست. زیرا یک روز رئیس فدراسیون، شما را به خاطر کاری که انجام می دهید تحسین می کند و روز دیگر از سوی دبیر کل مورد تضعیف قرار می گیرید. این نوع رهبری فدراسیون نمی تواند به تیم ملی در مسیر موفقیت کمک کند. این خواسته من نبود، آنها مرا مجبور کردند که به این نتیجه و درک برسم که باید مسیر خروجی را در پیش بگیرم. زیرا یک روز به طبقه چهارم رفتم و یک احساسی داشتم و طبقه سوم آمدم و یک احساس متفاوت دیگر برایم بازگو شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)