تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 269 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدول نیم فصل سال قبل ! جالبه پارسال هم با تفاضل گل دوم شدیم

به امید موفقیت نکونام ...
    تازه بازی هفته دوم رو هم تو آزادی 2-1 باخته بودیم مثل امسال ! بدجوری داره بوی قهرمانی میاد !
    درضمن به امید انتخاب نکونام به عنوان مرد سال فوتبال آسیا ! همونطور که میدونید نکونام بعد از عزیزی اولین بازیکن ایرانیه که از یه تیمه ایرانی ( تیمی که بهش تعصب داره ) به این عنوان میرسه ! انشالله .

2. 8 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با اعلام فتح‌الله‌زاده
    استقلال با هافبک برزيلي قرارداد بست

باشگاه استقلال با هافبک برزيلي براي نيم فصل دوم ليگ برتر قرارداد داخلي بست.

استقلال براي تقويت تيم خود در نيم فصل دوم با يک هافبک برزيلي قرارداد داخلي بست.

به گفته مديرعامل استقلال قرارداد اين بازيکن زماني که زمان نقل و انتقالات بازيکنان خارجي فرا برسد ثبت رسمي مي شود و او مي تواند تا چند هفته ديگر با فرا رسيدن زمان نقل و انتقال بازيکنان خارجي براي استقلال به ميدان برود.

نقل و انتقال بازيکنان خارجي در ژانويه برابر با دي ماه است.

به گزارش فارس

پ . ن : امیدوارم در حد جانواریو باشه و یه لاوره دیگه نگرفته باشند!!

4. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب توپ طلا به بازیکن چینی رسید و بهترین مربی هم مربی سئول شد

اگر اف سی سئول را می بردیم احتمال زیاد امیر خان بهترین مربی آسیا می شد

اما مطمئنم امسال نتیجه بهتری میگیریم

6. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

صد حیف!!!
    اگه الان قهرمان آسیا شده بودیم 100 درصد نکونام بهترین بازیکن آسیا شناخته میشد!
    نکو واسه استقلال و تیم ملیش خیلی زحمت کشیده و بنظرم تو چند وقته اینو اثبات کرده
    Last edited by Iman-Emperatour; 28-11-2013 at 18:44.

8. 11 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

جوانترین 38 ساله دنیا

آخرین عکس کاپیتان در اینستگرام شخصیش ..

حیف شد نکونام توپ طلا رو نگرفت در حالی که حقش بود . هم برای تیم ملی و هم استقلال خیلی موثر بازی کرده بود . بازیکن چینی فقط موفقیت باشگاهی داشت که اونم مدیون مربیش و هم تیمی هاش بود . تو رده ملی هیچ تآثیری نداشته

نکونام اگر توپ طلا رو می گرفت اولین بازیکن ایرانی می شد که از یه باشگاه ایرانی صاحب این عنوان شده !
    Last edited by king of the kings; 27-11-2013 at 18:47.

10. 13 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

-----
    تو سایتها خوندم که قراره واسه خداحافظی فرهاد ،پیشکسوتان یونتوس رو به تهران بیارن تا مثل بازی پرسپولیس-میلان ، استقلال هم دل پیشکسوتان باشگاه رو بدست بیاره.
    به نظر من ، الان ، اصلا این حرکت درست نیست.
    تک تک بازیکنا و کادر فنی از بی پولی چند ساله مینالن. چند تا از بازیکنهای سابق هم هنوز از باشگاه طلبکارن.
    درست نیست که این همه فشار و قهر کردن بازیکنها رو تحمل کنیم، از اون ور کلی هزینه کنیم واسه دعوت از پیشکسوتان یوونتوس.
    هر وقت کمپ باشگاه سروسامون گرفت.طلب بازیکنا پرداخت شد ، اونوقت منطقی هست که بدنبال شاد کردن دل پیشکسوتان باشگاه و نوستالژی بازی باشیم.
    برای فصل بعد لیگ قهرمانان همه انتظار دارن ، بریم فینال . باید به فکر خرید بازیکنهای مطرح و ترمیم تیم باشیم
    Last edited by federrer; 28-11-2013 at 21:12.

12. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

واقعا باعث تاسفه:

گفت‌وگوي لاوره عليه استقلال در صربستان

بازيکن پيشين تيم فوتبال استقلال که ظاهرا با دردسرهايي از ايران خارج شد عليه باشگاه استقلال مصاحبه کرده است.

گوران لاوره که براي استقلال بازي چنداني انجام نداد و نتوانست به لحاظ فني خود را به امير قلعه نويي تحميل کند پس از خروج از ايران در مصاحبه اي با « بليچ اسپورت» يکي از رسانه هاي کشور صربستان مصاحبه اي جنجالي عليه باشگاه استقلال و امير قلعه نويي سرمربي اين تيم انجام داده است.

به نقل از فارس، در اول اين مصاحبه اين رسانه توضيح داده است: لاوره از ايران به خاطر ترس از تاثيري که روي فوتبالش مي توانست بگذارد خارج شد و اين مشکل فقط مي تواند به دست فيفا حل شود.بازيکن پيشين استقلال( يکي از دو تيم خيلي خوب ايران است) تجربه بسيار سختي را سپري کرد. در زير مصاحبه وي را مي خوانيد:

گوران لاوره در ابتداي صحبت هايش گفت: « تا سه هفته ابتدايي که در ايران بودم از نظر ذهني در شرايط خيلي خوبي قرار داشتم. از همان موقع بود که اين مشکلات آغاز شد. وقتي به ايران رسيدم متوجه شدم که ويزاي من به صورت توريستي صادر شده و مدت آن دو هفته است. پس از آنکه هفت ساعت در فرودگاه معطل شدم، مجبور شدم با هواپيما به بلگراد برگردم. اين تازه آغاز مشکلات من با استقلال بود.»

لاوره ادامه داد: « دو ماه پس از اينکه در ايران حضور پيدا کردم مليکا نامزدم به ايران آمد. من آن زمان در هتل زندگي مي کردم و پس از آن آپارتماني را اجاره کردم و به خاطر تاخير در پرداخت پول از سوي باشگاه خودم پول آپارتمان را پرداخت کردم. باشگاه هيچ راننده اي هم در اختيار من نگذاشته بود. مجبور شدم که خودم اين کارها را انجام دهم و هزينه هايش هم خودم پرداخت کنم.»

بازيکن صربستاني پيشين استقلال تصريح کرد:« وقتي در استقلال بودم به همراه اين تيم به کيف رفتيم و مقابل دينامو بازي کرديم. در اوکراين آنها به من گفتند که همه چيز حل شده است اما در ايران اين موضوع کاملا متفاوت بود. آنها بلافاصله پاسپورت من را گرفتند براي اينکه بخواهند ويزايم را تمديد کنند اما پاسپورتم را پيش خود نگه داشتند.»

اين بازيکن خاطر نشان کرد:« بر اساس قرارداد من بايد 50 درصد قراردادم را مي گرفتم اما هيچ وجهي به من پرداخت نشد. ديگر تمرين نکردم چون هيچ پولي به من داده نشده بود. بعد از آن هم قرار شد که 10 درصد قراردادم را بدهند اما باز هم اين وعده عملي نشد.»

لاوره در ادامه اين گفت و گو در خصوص امير قلعه نويي به توصيف عجيبي پرداخته و گفت: « اين تيم 6،7 بازيکني در خود جاي داده که قرار است در جام جهاني برزيل بازي کنند. به اين بازيکنان بين 150 هزار تا 200 هزار دلار بدهکار هستند. امير قلعه نويي که در ايران 5 جام به دست آورده درست همانند «دون کورلئونه»در فيلم پدرخوانده عمل مي کند. او در اوکراين به من گفت که چه انتظارهايي دارد و وقتي به ايران بازگشتيم او با من صحبت کرد. در ان زمان شايد فکر مي کرد براي اينکه من را در ترکيب قرار داده بايد پولي به او بپردازم.»لاوره تاکيد کرد: «الکساندر تاسيچ سفير صربستان در ايران کمک زيادي به من کرد. او تمامي اتفاقاتي که برايم رخ داده بود را مي دانست و تاکيد کرد که پاسپورتم را به من باز مي گرداند و به من گفت که به عنوان يک شهروند صربستان هيچ کس نمي تواند آزادي هاي من را محدود کند. مديرعامل استقلال در ديدار آخري که با هم داشتيم به من گفت پاسپورت تو را فقط به خاطر سفير صربستان پس مي دهم»

اين بازيکن ادامه داد: « زماني که در فهرست مسافران قرار گرفتم نياز به اجازه خروج پليس داشتم. از اين موضوع مي ترسيدم که شايد اين مورد را نداشته باشم. تصور کنيد که يک پليس به مترجم شما بگويد: آيا او فکر مي کند مي تواند از کشور ما خارج شود و پس از آن از ما شکايت کرده و از ما پول بگيرد. تا زماني که سفير صربستان در فرودگاه حضور پيدا کرد و من از کشور ايران خارج شدم هيچ وقت نتوانستم احساس آرامش داشته باشم.»

لاوره اظهار داشت: «اگر کسي از سفارت ايران اين مصاحبه من را مي خواند به آنها هشدار مي دهم که به دولت‌شان و وزارت ورزش اطلاع دهند که فوتبال آنها بيشتر شبيه برده‌داري است. مي دانم که ايران مي خواهد در ورزش پيشرفت کند که يکي از راه هاي پيشرفت آوردن خارجي ها به ورزش کشورشان است. در هر حال با اينکه اين روش را دوست دارم اما مي دانم که در ايران اين روش جواب نمي دهد.»

اين بازيکن در پايان خاطر نشان کرد: « فرهاد مجيدي يکي از اسطوره هاي باشگاه استقلال و فوتبال ايران است که پيشينه حضور در تيم ملي ايران را هم دارد، يک ماه قبل به دليل برخوردهاي مديرعامل باشگاه و بدهي هايي زيادي که باشگاه داشت، او تصميم گرفت به دوران فوتبال خود پايان دهد. اين را هم به شما بگويم که سرمربي نمي توانست محبوبيت و هواداراني که مجيدي داشت را تحمل کند.تعدادي زيادي از بازيکناني که پيشتر براي استقلال بازي کردند نيز عليه اين تيم به فيفا شکايت کردند. موضوع شکايت من از آنها به خاطر علايق شخصي ام نيست. بلکه به خاطر اين است که به حق من ظلم شده و مي دانم که فيفا بايد جلوي اين موضوع را گرفته و آنها را جريمه هنگفتي کند.

در فوتبال ايران به بازيکنان خيلي ارج گذاشته مي شود. ورزشگاه هميشه پر از تماشاگر است و هواداران بيش از شروع مسابقه بيرون ورزشگاه مي خوابند. اين احساس فوق العاده اي است که مردم ايران به فوتبال دارند.»

=============================================

واکنش مدير برنامه‌هاي لاوره به مصاحبه لاوره

مدير برنامه‌هاي لاوره گفت: اگر تلاش‌هاي امير قلعه نويي نبود همان 40 هزار دلار هم به او نمي‌رسيد.

فيض‌بخش مديربرنامه‌هاي لاوره در مورد مصاحبه منتشره شده امروز لاوره در يکي از رسانه هاي صربستان اظهار داشت: بي درايتي باشگاه استقلال باعث شده تا کار به چنين مسائلي بکشد. اگر بابت تحويل پاسپورت اين بازيکن باشگاه استقلال روش ديگري در پيش مي گرفت لاوره دچار احساس بدي نمي شد هر چند که احساس او هم درست نبود.

به نقل از فارس، وي افزود: حتي اين واخر هم لاوره با من بد شده بود و فکر مي کرد که منافع باشگاه را به او ترجيح مي دهم. اين اواخر رابطه خوبي با من نداشت. اکنون هم با واسطه با او صحبت کردم و مي گويد در مورد امير قلعه نويي اين طور صحبت نکرده و مي خواهد در همان رسانه اي که از او اين مصاحبه را منتشر کرده آن را تکذيب کند.

مديربرنامه هاي لاوره تاکيد کرد: خود اين بازيکن مي داند که تلاش هاي امير قلعه نويي بود که باعث شد مشکلش حل شود و از ايران بود. قلعه نويي 40 هزار دلار از دوستش قرض گرفت تا به لاوره بدهد. او مي داند که دليل عدم حضورش در ترکيب به دليل تمرين نکردن در يک ماهي بود که به دليل پول در تمرينات شرکت نمي کرد و از آمادگي به دور شد.

14. 5 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نبود نکونام کاملآ مشخص بود نکونام تو روند بازی خیلی تآثیر داره

آرش برهانی افتضاح بود . فکر کنم دیگه امیرخان بهش بازی نده

اما بدترین بازیکنمون بیک زاده بود . دفاع که اصلآ نمی کنه اصلآ بر نمی گرده . نفوذ هاشم که اکثرآ اشتباس و پشتش خالی میشه . من فکر می کردم تو نیمه اول سریع عوضش کنه ولی 90 دقیقه بهش بازی داد !

تیموریان فقط خوب بود . همه جای زمین بود همه کار کرد .

16. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سه امتیاز حساس رو از دست دادیم ولی واقعا ارش برهانی یه استپ معمولی نمیتونه بکنه؟ فکر کنم حالا حالا ها بیرون بمونه
    ضمن اینکه باید صادقی هم اخراج میشد چون ایمان موسوی داشت تک به تک میشد
    تیم یه جورایی یا بی انگیزس یا حال ندارن بازی کنن .انگار نه انگار سال جام جهانی هست دریغ از یه کم تلاش و دوندگی انگار بازیکنا لیست تیم ملی رو از الان واسه جام جهانی میدونن
    و همچنان تیم بدون بازیساز ....

18. 3 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

آرش واقعا افتضاح بود.پزمان نوری خیلی بهتر شده بود.در کل بازی متوسطی از تیم دیدیم.

20. 3 کاربر از habib mahvare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •