تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 754 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

نه دوست عزیز من الان تقریبا مشکل نویز ندارم.فقط خواستم بدونم کلا اینطوری بهتر است یا هموی روش همیشگی پریز و سوکت و ...
    ببینید هر دو یک خاصیت و یک بدی دارن.
    شما اگه سیم رو بدون پریز از ورودی سیم مخابرات با سیم داخلی ساختمون اتصال بدین با هر بار اتصال یک مقادیر رو نشون میده چون اتصالات از روی اصول کار نیست.ولی پریز و دوشاخه اگر هر بار متصل کنید یا جدا کنید همون مقدایر قبلی رو نشون میده.چون کیفیت پریز و دوشاخه بهتر هست.البته به غیر از دوشاخه هایی که باعث ایجاد نویز میشن

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ببینید هر دو یک خاصیت و یک بدی دارن.
    شما اگه سیم رو بدون پریز از ورودی سیم مخابرات با سیم داخلی ساختمون اتصال بدین با هر بار اتصال یک مقادیر رو نشون میده چون اتصالات از روی اصول کار نیست.ولی پریز و دوشاخه اگر هر بار متصل کنید یا جدا کنید همون مقدایر قبلی رو نشون میده.چون کیفیت پریز و دوشاخه بهتر هست.البته به غیر از دوشاخه هایی که باعث ایجاد نویز میشن
    با هر بار اتصال یک مقدار را نشان میدهد یعنی هر بار یک مقدار جدید برای snr نشان میدهد یا چیز دیگر؟در نهایت به نظرتان به روش پریز و سوکت برگردم یا همینطوری خوب است؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

با هر بار اتصال یک مقدار را نشان میدهد یعنی هر بار یک مقدار جدید برای snr نشان میدهد یا چیز دیگر؟در نهایت به نظرتان به روش پریز و سوکت برگردم یا همینطوری خوب است؟
    ممکنه کیفیت خطتون پایین بیا و نویزتون هم خیلی بالا بره یا برعکس همه چیز ممکنه.ولی به نظر من سوکت بهتره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کیفیت خطت پایین هست ولی خوبه از دفعه قبل بهتر شده و چون دم در رو خوب کردی نشون میده که مشکل از شما نیست از مرکزتون هست

باز بد شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

باز بد شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دم در تست نکردی؟
    ممکنه به خاطر مرکزت باشه(پورت)
    درخواست تعویض پورت بده البته اگه مطمئنی هستی که مرکزت مشکلی نداره درخواست تعویض به شرکت بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان چرا وقتی از اسپیلیتر استفاده می کنم نویزم بیشتر می شه

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

یه مشکلی هست که منو داره کلافه میکنه

اینترنت 9 مگ دارم مقداری روی خطم نویزه . حالا اینا مشکلی نیست

مشکل مودمم هست . مودم وای فای دی لینک 750U سری دو انتن هست مشکلی که دارم میزان SNR خط که بالا پایین میشه روی DOWNSTREAM و UP تاثیر نداره تا زمانی که مودم باید ریستارت کنم تا اونها تغییر کنند

مثلا در یک ساعتی از روز SNR 64 هست با DOWNSTRAM 7800 , و بعدش چند ساعت بعد SNR میشه 112 ولی DOWNSTRAM همونه و تغییر نمیکنه . در ضمن در این حالت سرعت لود صفحات اینترنتی خیلی خیلی کند میشه و با یکبار ریستارت کردن مودم اون SNR 112 میشه 62 , و میزان DOWNSTRAM میشه 10000 به بالا

چرا خود مودم این کار رو نمیکنه که مقادیر رو حل و فصل کنه بدون نیاز به ریستارت مودم ؟ مشکل از مودم منه یعنی ؟ همه مودم ها اینجورن یا سیستم این خرابه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام

یه مشکلی هست که منو داره کلافه میکنه

اینترنت 9 مگ دارم مقداری روی خطم نویزه . حالا اینا مشکلی نیست

مشکل مودمم هست . مودم وای فای دی لینک 750U سری دو انتن هست مشکلی که دارم میزان SNR خط که بالا پایین میشه روی DOWNSTREAM و UP تاثیر نداره تا زمانی که مودم باید ریستارت کنم تا اونها تغییر کنند

مثلا در یک ساعتی از روز SNR 64 هست با DOWNSTRAM 7800 , و بعدش چند ساعت بعد SNR میشه 112 ولی DOWNSTRAM همونه و تغییر نمیکنه . در ضمن در این حالت سرعت لود صفحات اینترنتی خیلی خیلی کند میشه و با یکبار ریستارت کردن مودم اون SNR 112 میشه 62 , و میزان DOWNSTRAM میشه 10000 به بالا

چرا خود مودم این کار رو نمیکنه که مقادیر رو حل و فصل کنه بدون نیاز به ریستارت مودم ؟ مشکل از مودم منه یعنی ؟ همه مودم ها اینجورن یا سیستم این خرابه ؟
    خوب این طبیعی هست که وقتی کیفیت خط پایین بیاد باعث کند و قطعی بشه.دان استریم رو که شرکت برات ست میکنه رو پروفایلت و هر چه قدر هم کیفیتتون پایین بیاد روی دان استریم اثری نداره.بعضی شرکت ها هم هست کامل روی یک عددی ثابت نمیکنن و با هر اتصال قابل تغییر هست.شما باید پهنای باند خطتون رو پایین بیارین تا وضعیتتون بهتر بشه.خط شما رو که روی 9 مگ نبستن رو7.800 بستن هنوز 8 هم کامل نشده البته حدس میزنم به خاطر کیفیت خطتون پایین زدن ولی باز با این حال میتونین بهشون بگین که روی 7 ثابت کنن که خطتو نویزش کمتر بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی میگه من نویز خطمو از کجا باید در بیارم
    مودمم maxnet هست ممنون

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی میگه من نویز خطمو از کجا باید در بیارم
    مودمم maxnet هست ممنون

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتمالا مکس نت هم رو همین تنظیمات هست فکر نکنم منو فرقی داشته باشه.ولی باید یه همچین گزینه هایی پیدا کنی تا این صفحه بیاد.واز مودمت عکس بگیر و بفرست
      محتوای مخفی: --------- 

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •