سلام دوستان
این نسخه پی سی کی میاد آخه؟؟؟ ما که نصف جون شدیم
سلام دوستان
این نسخه پی سی کی میاد آخه؟؟؟ ما که نصف جون شدیم
دوستان اوایل تو یکی از کلیپهایی که از تغییرات گیم پلی فیفا منتشر می شد، این نکته اومده بود که بازیکنا تو فیفا 13 پاس عرضی که می اومد با روی پا و بی دقت شوت می کردن، ولی تو فیفا 14 خیلی قشنگ و هدفمند با بغل پا توپ رو می زنن. ولی من هرچی بازی می کنم تا حالا چنین چیزی رو تو بازی ندیدم. کسی با چنین موردی برخورد داشته؟
خیلی رو اعصابه که مهاجم CPU پاس عرضی و موقعیت عالی رو با یه ضربه روی پای مسخره می زنه بیرون! حتی بهترین مهاجما و در بالاترین سطح!
Last edited by FCBarcelona.ir; 03-10-2013 at 17:56.
به قول کامیار اناتم هیچ وقت فیفا نمیتونه یه شبیه ساز کامل بشه که واقعا هم واسه هر بازی صدق میکنه این مطلب . دیگه اولین شرط برای شبیه ساز بودن فیفا اینه که وقت هر نیمه 45 دقیقه بشه . خوب هیچ وقت همچین اتفاقی نمیفته . چون گیمه و اگه اینطوری بشه که دیگه خسته کننده ترین بازی میشه .
توی دنیای واقعی میانگین هر 5 تا 10 دقیقه یک موقعیت خطرناک گل به وجود میاد . حالا توی فیفا اگه بخواد این زمان کاهش پیدا کنه با فرض زمان 6 دقیقه برای هر نیمه میرسه به 30 ثانیه تا 1 دقیقه که یه موقعیت پیش بیاد . دیگه شما سرعت بازی رو ببین که چقدر بالا میره . هر 1 دقیقه توپ از جلوی دروازه خودی میرسه به دروازه حریف که اصلا با واقعیت جور در نمیاد . در حالی که سرعت کلی بازی واقعیه و روی دور تند نیست . پس هیچ وقت فیفا شبیه ساز نخواهد شد .
کامیار اناتم این موردها رو برای بازی انلاین گفت . در مقابل cpu که نسبتا طبیعی تر بازی میکنه نسبت به human این موارد دیده نمیشه . چون Cpu هدفش بازی کردن به روش واقعی و گل زدنه نه فقط گل زدن به هر قیمتی . توی انلاین که دیگه اکثرا همه بازی کثیف میکنن و واقع گرایی واسشون مهم نیست و هدفشون فقط بردنه .
من خودم از چند وقت پیش دیگه خیلی سمت انلاین نمیرم و همین فیفا 14 رو هم با این حرفا ، قضایا ، داستانا که مطرح شده فکر نکنم ارجینال بگیرم .
کسی نمیتونه جواب ما رو بده......
خواهشا![]()
اومده ولی کرک نشده... فعلا نمیتونید بازی کنید مگه ارجینال بخرید
تو فیفا 9 از وسط زمینم شوت میکردی توپ تو دروازه بود ، یادمه ولی یه سوال :
وضعیت سانتر چطوره؟راحت میشه توپ رو برد کنارها و سانتر کرد؟
غیر از مثال مربوط به یونایتد و سیتی فاصله تیم ها خیلی زیاده برادر . بارسلونا کجا آلمریا کجا یا اینتر کجا و اون تیم دیگه کجا
بازی مربوط به سیتی و یونایتد هم در کل دوران رویارویی این دو تیم چند بار اینجوری شده ؟ مشحضا خیلی کم بوده
حرف من سر دو تا تیم با قدرت های نزدیک به هم یا برد تیم ضعیفتر از تیم قوی تره . روی کاغذ مادرید از پی اس جی قوی تره . پی اس جی نه دفاع داره نه دروازه بان و نه هافبک دفاعی در مقابل تیم مادرید . فقط تیاگو سیلواش خوبه
و فقط به واسطه خط حملش میاد و برنده میشه و فقط هم سانتر !
تایمینگ و این حرق ها رو ولش کن بابا مگه فوتبال واقعی داری بازی میکنی ! ( روی ضربات سر منظورمه ) فیفا 12 و 13 و 14 دفاع روی ضربات سر اگه قرار باشه که سانتر ارسالی رو مهاجم بزنه مدافع های تیم ماست هم نمیتونن بخورن و مهاجم بلند میشه و ضربه سر رو میزنه
بار ها شده تو این سه نسخه داشتم بازی بازی میکردم و حریف با Ultra Defensive بازی میکرده . تو این حالت موقع کرنر فقط دو بازیکن داخل محوطه جریمه شما هستن . حریف سانتر میکنه و یکی از همون دو نفر میپره و سر رو میزنه و گل میشه . و 7-8 تا بازیکن شما تو محوطه جریمه ماست هم نمیخورن . حالا اگه بگیم با 5-6 نفر بیاد یه چیزی . نه دو نفر !!!! اونم در مقابل 7-8 تا بازیکنت !!!
برای خودمم پیش آمده که اینجوری گل بزنم حتی بدون اینکه بازکنم بپره و سر بزنه !!! سر جاش واستاده و سر میزنه و گل میشه . بقیه هم نگاه میکنن و پلک میزنن فقط
این حرف تایمینگ و ... روی ضربات سر مثل این میمونه که مثلا یک تیم منتخب جهان داشته باشی تو فیفا و بهترین بازیکن ها رو داشته باشی اما بعضی هارو در پست اصلیشون نزاری و بعد یکی بیاد بگه اینجوری تیمت نتیجه نیمگیره چون فیفا شبیه سازه فوتبال واقعی هست و بازیکن ها در جای درست استفاده نشدن ! در صورتی که فیفا اینجوری نیست و اگه در پست هافبک دفاعیت مهاجم هم بزاری نتیجه میگیری . نتیجه خوب هم مییری
مثلا در سیستم 4-2-3-1 نوک حمله رونالدو بزاری چپ و راست بیل و ریبری بزاری پشت مهاجم هم بالوتلی . بعد برای هافبک دفاعیت بهترین ها در این پست رو داری : مثلا رامیرس و یحیی توره ولی روی نیمکت ذخیره روبن و پاتو و نیمار و روبینیو و Eto'o و هالک و امثالهم رو هم داری . بعد اگه بجای رامیرس و یحیی توره ترکیبی از بازیکن های دیگرو بزاری در پست هافیک دفاعی حتما تیمت خیلی قوی تره تا وقتی که از همون دو تا بازیکن با پست تخصصیشون استفاده کنی !
میگی نه بیا امتحان کنیم . من تیممو اینجوری میچینم که غیر از دروازه بان و 4 تا دفاع همه پست های دیگه رو با مهاجم پر میکنم و شما هم همرو تخصصی بچین . بعد معلوم میشه کدوم تیم قوی تره
قضیه تایمینگ و چیزای دیگه در مورد ضربات سر هم همینه تو فیفا . روش خاصی برای دفاع ضربات سر از کرنر و سانتر نیست قانون هم نداره و فقط باید پشت سر هم دکمه بزنی و دعا کنی که مهاجم سرو نزنه و دفاع تو سر بزنه
شده که با مارسلو نزارم ابراهیموویچ سر بزنه اما تو یک بازی مسی دو بار سر گل زد بین راموس و په په و دروازه بان ! قانون نداره ! شانسه و شانس
Last edited by Kamyar_AnathemA; 03-10-2013 at 19:46.
کاملا تاییدتون میکنم
مخصوصا با این خارجی ها بازی میکنی خیلی مسخره هستند نه که بازیشون قوی باشه (بنده فیفا 12 رنکم 1 بوده به دلیل اینترنت بد فیفا 13 هم رنک سیزن هم 2 بود ) ولی خب فقط یه روش رو بلد باشن همون رو انجام میدن قبلا فکر کنم 12 یا نسخه 13 بود با ایبراهیمویچ سر میزدی تمام
اتفاقا دیروز هم بنده پیش دوستم تو کلوپش بودم دونفر داشتن فیفا بازی میکردم دقت کردم تو چند بازی که پیششون نشسته بودم توپ های هوایی پشت مدافعان رو خیلی راحت رد میکرد یکیشون هردو بازیشون در یه حد یه خورده یکشون قوی تر بود ولی خدایش خیلی راحت پاسهای هوایی رو رد میکرد بازم تکرار میکنم هردو نفر بازیشون در فیفا واقعا خوب بود به یکیشون گفتم بره پاریسن ژرمن بیاره لامصب این کاوانی و ایبرا عحب غولی هستن طرف با لوکاس و لاوازی سانتر میکرد بعد کافیه رو موقعیت باشن این دو مهاجم اصلا شرف ندارن راحت گل میکنن مثل کانگورو پرشت میکنن
خدایش این سنگینی توپ هم یه مشکلی داره این مشکل اینه بعضی از توپ ها یه زره شدیدتر میگیری دیگه اصلا نمی ایسته هی میره تا به اوت میره شوت ها هم فقط کافیه با یه نفر شوت زن یا یه زره شوتش قوی باشه بزن صدرصد دروغه ولی 90 درصد از پشت 20 تا 25 متر راحت گل میشن
شما دوستان کافیه بازی رو در سطح مولتی بازی کنید ببینید چی هست یه جورایی هست من میگم نسخه 13 بهتر بود
بازیکنهای مثل کریس رونالدو و نیمار و مسی که بیشتر سرعتی و دریبلر هستن خیلی به سختی درمیرن بارها شده و بازی کردم یه بازیکنی مثل مسی و نیمار حدود 2 تا 3 قدم از بازیکن حریف جلوترن طوری که اصلا بازیکن حریف نمیتونه بهش حتی دست بزنه که بگیرتش ولی یهو مثل جت میاد و میگریتش بابا وجدانا مسی و نیمار یا کریس اینطورین تو واقعی؟
درسته که سختر شده ولی نه به شلی مثل نسخه 13 که اراده میکردی در میرفتی نه به این سختی این نسخه که مدافعان خیلی سریع جاگیری در این مواقع انجام میدن و سریع بازیکن پا به توپ رو میگرن
شما دوستان تیمی مثل بارسا رو بیارید چند پاس سریع بدی مثل تی کی تاکا خوشون ولی یه کم توپ از پاهاشون در میره برای کسی مثل اینیستا و مسی وژاوی نباید اصلا اینطوری باشه بازیکن سی پی یو در یه نبرد کوتاه میتونه بگیره
خلاصه باید خودم بشینم انلاین رو یه چند بازی برم با چند حریف خوب ببینم چی ها کم وکاست داره امشب هم به لطف خدا پینگ در کمال ناباوری اومده زیر 110 خدایا فقط امشب رو اینطوری باشه تا فردا صبح خودمو میکشم اینقدر بازی میکنم
خدایش بنده خیلی فیفایی هستم ولی نمیدونم چی شده این بار یه کم شاکی هستم خداروشکر انلاین پسس رو برداشتن
انشالله بتونم باهاش راه بیام
شاید ایراد از من باشه !!!!>یا نه><
Last edited by khelane; 03-10-2013 at 19:43.
یکی به ما میگه این پینگو چجوری اندازه گیری کنیم بره فیفا؟ از چه سروری؟؟
اصلا همه حرفای دوستان درست، ولی سر زدن مهاجم رو سر مدافعو اصلا قبول ندارم.
تایمینگ هد زدن خیلی مهمه، قلقش (یا غلقش یا هرچی) که بیاد دستت و دقیقا تو زمان درست بزنی، حریف کرواچ هم که باشه نمیتونه سر بزنه.
تو کرنرم همینطوره.
پشت سر هم زدن فایده نداره، خودم امتحان کردم.
تو 14 بخصوص، دفاعای خودی همیشه به مهاجمای حریف برتری دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)