تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 626 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

چه خطایی میداد

ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
    میگه دیوایس Synaptic پیدا نشد!
    منم دیگه فعلا بیخیالش شدم و
    بازم ممنون از پیگیریت.

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

میگه دیوایس Synaptic پیدا نشد!
    منم دیگه فعلا بیخیالش شدم و
    بازم ممنون از پیگیریت.
    خوب تعجب نداره.دیوایس شما از نوع Synaptic نیست!! Elan هست.حالا شاید این Elan این قابلیت رو نداشته باشه.

3. 2 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستانی که تا به حال خودشون از سایتی ویندوز 8 64 بیتی دانلود کردن و راضی بودن لطفا بگن که از چه سایتی دانلود کردن.فقط هر کی میتونه جواب بده چون میخوام ببینم بیشتر از چه سایت هایی راضی هستین تا یه نتیجه درست بگیرم چون واقعا من خیلی ویندوز امتحان کردم ولی همه یه مشکلی دارن.
    8پرو سایت سافت 98

ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه سوال خیلی مهم دارم اونم اینکه میخوام ببینم که شما یه فایلو با چه سرعتی کپی (انتقال) میکنین مثلا 100MB رو حدود 15 ثانیه یا شاید بیشتر هم طول بکشه که من یقین دارم که سرعت پایینه.چون من قبل از این, یه لپ تاپ دل 5010 با کانفیگ corei3 m370, ram 4gig,graphic 1 5650 داشتم اما الان که این z500 i7 ram 6gig را گرفتم از لحاظ انتقال و کپی اطلاعاتم هیچ فرقی با قبلیه نداره و یه سوال دیگه هم اینکه خیلی کند فولدرهارو باز میکنه.البته اینم بگم که همه درایورهارو درست نصب کردم و همشون هم بروز هستن و ویندوز هم عوض کردم اما درست نشد.

داره خودمونی میشه MR_KH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    به هر آن کجا که باشد

پيش فرض

خوب تعجب نداره.دیوایس شما از نوع Synaptic نیست!! Elan هست.حالا شاید این Elan این قابلیت رو نداشته باشه.
    Elan هم این قابلیتو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم یه نگاه بندازین

7. 4 کاربر از MR_KH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rasam 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من توی این هفته قصد خرید این لپتاپو دارم اگه به این سوالم جواب بدید ممنون میشم.
    تفاوت CPU مدل 3612 با 3630 یا 3632 خیلیه؟
    من کار گرافیک 2D و رندر و مدلسازی 3D انجام میدم میخواستم بدونم گرافیک مثلاً کانفیگ گرافیک 740 با CPU مدل 3612 خوبه یا بهتره بگردم تا 3632 یا 3630 بلکه هم با گرافیک 635 پیدا کنم؟
    و اینکه فوال اچ دی نبودن این لپتاپ اذیت نمیکنه ؟ من تاحالا لپتاپ نداشتم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان.من الان نزدیک یک ماهه تمام وقت گذاشتم واسه تحقیق کردن لپ تاپ تا بتونم بهترین مدلشو با توجه به قیمتش و کانفیگش و مارکش و بقیه چیزاش انتخاب کنم.اول خیلی دنبال ایسوس بودم که 2تا مدل k55vdوk45vdرو متناسب باقیمت و کانفیگ دونستم اما توی تحقیقاتم به نتیجه ای نرسیدم(یعنی حال نکردم باهاشون).بعد با مدل hp probook 4540sبا سی پیو core i5 آشنا شدم که اونم واسه خودش شاخی هست ما بین لپ تاپ های اچ پی اون رو تقریبا به نتیجه رسیدم که بگیرم ولی طبق آخرین تحقیقاتم منصرف شدم.تا الان که رسیدم به این مدل و واقعا تصمیم دارم بگیرم.خداییش نقصی نداره نسبت به لپ تاپ های دیگه تقریبا ولی خب لپ تاپ که بدون نقص نمیشه!
    من فقط 3 موضوع نگران کننده برام مطرح هست که خواهش میکنم در مورد هر کدوم واضح و شفاف توضیح بدید.
    1-دکمه های کیبود این مدل بستگی به شانست داره که یکیش در بیاد یا نه؟(ضعیف ترین نگرانی)
    2-نور صفحه ی این مدل چطور هست که در نور زیاد،دید کمی داره؟آیا با زیاد کردن نورش میشه در روز و در محیط باز مثلا فیلمی رو راحت نگاه کرد؟(متوسط ترین نگرانی)
    3-چرا واسه ی باتری این مدل اینقدر جواب های سربالا میدین؟عمر باتریش چقده؟چقد شارژنگه میداره(مثلا فقط فیلم بشینی نگاه کنی)؟و آیا بعد از مدتی قدرت شارژ نگه داشتنش کمتر میشه؟(خیلی نگران کننده)
    خواهشا کامل جواب بدین.مطمئنم که اصلی ترین سوالات در ذهن همه ی افرادی که این مدل رو تصمیم دارن که بخرن همین هاست.پس همگی سعی کنید تا جواب همه رو بدین!!!!!
    ممنون از همتون

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

3-چرا واسه ی باتری این مدل اینقدر جواب های سربالا میدین؟عمر باتریش چقده؟چقد شارژنگه میداره(مثلا فقط فیلم بشینی نگاه کنی)؟و آیا بعد از مدتی قدرت شارژ نگه داشتنش کمتر میشه؟(خیلی نگران کننده) خواهشا کامل جواب بدین.مطمئنم که اصلی ترین سوالات در ذهن همه ی افرادی که این مدل رو تصمیم دارن که بخرن همین هاست.پس همگی سعی کنید تا جواب همه رو بدین!!!!! ممنون از همتون
    1. سوال اولت شانسه! صدها لپتاپ لنوو وارد ایران شده خوب 2 3تاش دکمه کیبردش افتاده! لشکر ک بی مرگ نمیشه دادا!! 2.اگه تاحالا لپ نداشتی صفحه راضیت میکنه، اما اونایی ک اپل مک پرو و مک ایر دارن این صفحه نمایش رو فاجعه قلمداد میکنن، من خودم تجربه سونی وایو دارم با اینکه لپتاپ قبلیم مال 2سال و نیم پیش بود اما صفحش از این بهتر بود!!! 3.باطری، دادا وقتی پی زیبایی میگردی بدون این بدنه باریک نتونسته باطری خوبی تو دلش جای بده!! من با لپتاپ خودم که i5 هم هست فقط تونستم تو مرور اینترنت با "وایرلس خاموش" فقط 2ساعت و 35 دقیقه شارژ نگه دارم تا خاموشی دستگاه!! اگه i7 ‎باشه ک مصرف انرژی سی پی یو بیشتر، زود ب زود سی پی یو گرم میشه، زود ب زود دستگاه فن میزنه، و زودترم باطری خالی میکنه!! امیدوارم واضح گفته باشم دادا..
    Last edited by nima snr; 17-07-2013 at 06:50.

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

سلام من توی این هفته قصد خرید این لپتاپو دارم اگه به این سوالم جواب بدید ممنون میشم. تفاوت CPU مدل 3612 با 3630 یا 3632 خیلیه؟ من کار گرافیک 2D و رندر و مدلسازی 3D انجام میدم میخواستم بدونم گرافیک مثلاً کانفیگ گرافیک 740 با CPU مدل 3612 خوبه یا بهتره بگردم تا 3632 یا 3630 بلکه هم با گرافیک 635 پیدا کنم؟ و اینکه فوال اچ دی نبودن این لپتاپ اذیت نمیکنه ؟ من تاحالا لپتاپ نداشتم!
    ‏ اول 3630 با 2.4 دوم 3610 با 2.3 سوم 3632 با 2.2 چهارم 3612 با 2.1 پسوند همشونم با QM هست.. امیدوارم راضیتون کنه جواب..

12. این کاربر از nima snr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام.
    من z500 b دارم.دكمه هاي كم و زياد كردن نور نمايشگر كار ميكرد ولي الان چند روز كه قطع شده يعني وقتي كم و زياد ميكنم مقدارشو نشون ميده ولي نور ثابته و هيچ تغييري نميكنه.چيكار بايد بكنم؟
    Last edited by panjerh; 17-07-2013 at 12:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •