مشكل شما چيه بگو م كمكت كنمنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل شما چيه بگو م كمكت كنمنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل شما usb flash هستش درايور رو خوب نصب نكردي يعني نصب نشده بعضي موقع حتي سي دي خود گوشي رو ميزاري نميشناسه از چند تا درايور مختلف استفاده كن يكي ميشناسه جاي ديگه هم يكي مشكل رو داشتش چند تا درايور مختلف دادم بهش درست شدش
گوشي شما مشكل هنگ كردن هم داره يا كند شدش؟!!! يه بار ريست كن درست نشدش يه بار فرمت كن چون رم گوشي ويروس ميگيره هم اين مشكلات پيش ميادش
اين مشكل غير از اينكه براي لاك بودن گوشي هستش براي اينم هستش كه اگه چينج شده باشه اينجوري ميشه
پلاگين رو گوشي شما جوابگو نيستش بايد ببري بيرون با باكس انجام بدن ولي بايد مطمئن باشي كه لاك هستش چون اين پيغام هم شبكه اي هستش هم اينكه سريال گوشي پريده
بله براي گوشي شما هم صدق ميكنه ميتوني تغييرات انجام بدي طبق آموزش
خودت فلش كردي؟؟؟ اگه پريده پس چينج بوده چون الان اينقدر تو كلاه برداري پيشرفت كردن سريال گوشي رو يكي ميكنن شما تو خيال خودت ميگي اصله ديگه غافل از اينكه با يه بار فلش سريال ميپره من گوشي زياد تعمير ميكنم ديدم
حواستون باشه احتمالا براي شما هم همين بوده چون سريال اصل موغعي ميپره يه سخت افزار داره اون عوض بشه يا اسيب ببينه
آقا يكي به داد ما برسه.
من گوشيمو بصورت زير فلش كردم
اول فايلهاي main و fs رو با برنامه gslide پردازش كردم.بعد توسط xs++ اول فايل fs رو فلش كردم.بعد هم cda رو فلش كردم.آخر سر هم فايل مين رو فلش كردم.
ولي حالا 15 دقيقه هست كه گوشي رو روشن كردم و ميگه please wait.
مشكل از كجاست؟
كشتي مارو با اين درايو هات همه اينا تو sek750i.pl و topsony هست.مثله پيام بازرگاني همه جا تبليغ ميكني.
يكيشو آپلود كردم پدرم در آومد.اولش ميگيد خطري نداره كمكتون ميكنميم و...
ولي از صبح دارم سوال ميپرسم يكي نيست جوابمو بده.
من که گفتم مشکل من با Reset حل شد.پس خودم امتحان کرده بودم.در ضمن نمیدونستم فایلهای سیستمی با Reset پاک میشن.مگه اینکه فایلLayuot رو بوسیله پچ به حافظه گوشی انتقال داده باشی.نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by iman_s; 26-05-2007 at 02:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)