تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 160 از 328 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

من نمیدونم چرا خانمها تو محیط کار و سر حقوق ماهیانه شان دنبال حقوق و حقوقشان نیستند و با نصف یا یکسوم حقوق آقایان استخدام میشوند!
    دیگه

این هم یک نوع تبعیض دیگه

فکر میکنید خانوم ها راضی هستند به این شرایط ؟ اون خانوم شاید چون مجبوره .سرپرست خانواده هست همسرش مریضه فداکارانه

داره زندگی رو میبره جلو و یا اصلا با همسرش به خاطر موفقیت بیشتر توی زندگی . و یا کمک به همسر برای ارامش مالی و و و . . همیاری میکنه

خودتون این ها رو بیان میکنید اما موقع مهریه بحث های دیگه رو مطرح میکنید

.

2. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برای اشتباهی که خیلی از مردها مرتکب شدن طرف مقابلشون باید جواب گو باشه ؟
    این اشتباهی نیست که مرد ها مرتکب شدن بلکه کلن پروسه ازدواج در ایران مشکل داره و اینکه تصمیم برای ازدواج فقط از طرف مرد نیست بلکه دو طرفه هستش و در این صورت دو طرف اشتباه کردن. حالا سوالی که پیش میاد اینکه چرا فقط باید مرد تاوان این اشتباه رو بده؟!
    مهریه های سنگین هیچ توجیهی نمیتونه داشته باشه و امیدوارم حداقل برای درمان موقتی این مشکل قانونی تصویب بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

ببینیبد دوست عزیز اون جا که اشاره کردم نمیخوام صحبت کنم دلیلش این بود که پست های شما رو که بررسی کرده بودم به این نتیجه رسیده بودم

که نظرات و دیدگاه من و شما با هم بسیار متفاوت هست بنابراین مطمین بودم که در این مورد هم هم عقیده نخواهیم بود کما اینکه ثابت شد ! نظرات من دقیقا

مشابه نظرات دوستانی هست که با شما بحث کردند سر این موضوع !

ببینید بنده مسیول رفتار اشخاص دیگه نیستم بنده فقط مسیول نگرش و دیدگاه خودم هستم بنده هرگز به خودم اجازه ندادم که بر اساس ثروت یک شخص

به اون شخص احترام بگذارم بنابراین هرگز نمیتونم دیدگاه شما رومبنی بر ازدواج بر اساس مهریه و.. قبول کنم اما این که موافق بحث مهریه هستم به دلیل

همین دلایلی هست که دوستان اشاره کردند که قانون برابر نیست و این یک حقیقت هست !

من جسارت نمیکنم که دیدگاه شما اشتباه هست چون این جایگاه و این جق رو ندارم شاید خیلی از دیدگاه های خود بنده هم اشتباه باشه ما در حقیقت اینجا

بحث میکنیم تا ببینیم چقدر دیدگاه ما درست و واقع بینانست و شاید دیدگاه دیگه از دیدگاه ما بهتر باشه بنابراین باید نگرش جدید رو قبول کنیم!

و متاسفانه شبهات شما برای ما قابل قبول نیست و من این 158 صفحه رو کلا مطالعه نکردم اما مطمین هستم راجع به این مساله زیاد بحث شده و هر کس نظر

خودش رو داره .خوشحال میشم که قانون برابری رو اعمال کنه تا شاید این بحث مهریه برای همیشه فراموش بشه

.

هنوزم صحبتهایی که خودتون ارائه دادید و من ازش سوال مطرح کردم ، پاسخ گفته نشده !

" به قول فردوسی پور : تصاویر کاملا گویاس "

قضاوت با خوانندگان.

خب این مرد مورد نظر رو مگه مجبور کردن مهریه ای که توان پرداختش رو نداره قبول کنه ؟ تحت شکنجه بوده برای پذیرش مهریه؟

نه یه کلمه دو حرفی هست که برای استفاده در این جور مواقع ساخته شده ..

همین موضوعات و تفکرات باعث میشه که سن ازدواج بالا بره ،

طرف به قصد اینکه فردی ثروتمند پیدا شه ، یا کسی که حاضر به پذیرش تمامی شرایطش باشه ، ازدواج رو برای خودش به تاخیر میندازه ...

کمی هم به خودش نمیگه که من باید توقعاتم رو کم کنم و پایین بیارم !

عزیز من میگم نمیتونم وارد سایت بشم، شما میگی لینک بده؟!
    گفتم که اسلام در این مورد کاملن بازه، مشکل من با اسلامیه که افراد خاصی میپسندن و درست کردن و دارن به جامعه تحمیل میکنن در حالی که این دقیقن برعکس اصل مواردی هستش که در اسلام وجود داره. راه حل دادم پستای پیشین، مطالعه کن.
    موضوع باز و بی پاسخ موند !
    ارائه ی آماری که درست و نادرستیش در هاله ای از ابهام قرار داره !

برای اشتباهی که خیلی از مردها مرتکب شدن طرف مقابلشون باید جواب گو باشه ؟
    البته باید این مورد رو هم بگم که پسر بخاطر عشق و علاقه ای که به دختر داره ، حاضر به قبول مهریه ی سنگین میشه ، به امید زندگی سالم و بدون دردسر کنار عشقش ...
    اما متاسفانه به فکر بعدش نیست که ممکنه خیانتی در کار باشه و باید این مهریه رو پرداخت کنه !

همچنان اینکه بعد از این خیانت ، دختر باید چه تاوانی رو بده مشخص نیست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

این اشتباهی نیست که مرد ها مرتکب شدن بلکه کلن پروسه ازدواج در ایران مشکل داره و اینکه تصمیم برای ازدواج فقط از طرف مرد نیست بلکه دو طرفه هستش و در این صورت دو طرف اشتباه کردن. حالا سوالی که پیش میاد اینکه چرا فقط باید مرد تاوان این اشتباه رو بده؟!
    مهریه های سنگین هیچ توجیهی نمیتونه داشته باشه و امیدوارم حداقل برای درمان موقتی این مشکل قانونی تصویب بشه.

نه فقط مرد تاوان پس نمیده زن هم تاوان پس میده مهریه رو اجرا میزاره و نهایت زندگی از هم متلاشی میشه به دلیل اینکه اعتمادی

وجود نداره و طلاق برای یک خانوم در این اجتماع بیمار شروع وحشت . گوشه گیری . عدم ارامش روانی و... هست

این دیدگاه رو کنار بزارید که خانوم مهریه میگیره و خوشبخت میشه

مهریه های ستگین باید برداشته بشه و موازی با مهریه های سنگین قانون و جقوق بین زن و مرد باید برابر بشه !

.

6. 4 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به هیچ وجه موافق مهریه سنگین نیستم .

ایشون اشاره کردن که آقایون مهریه سنگین رو قبول می کنن با این تصور که پرداخت کردن مهریه ای در کار نیست و در صورتی که تصورشون اشتباه باشه ، خانم ها مقصر هستن . سوال من اینه چرا آقایی که خودش می دونه نمی تونه مهریه سنگین رو بپردازه قبولش می کنه ؟!

8. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به هیچ وجه موافق مهریه سنگین نیستم .

ایشون اشاره کردن که آقایون مهریه سنگین رو قبول می کنن با این تصور که پرداخت کردن مهریه ای در کار نیست و در صورتی که تصورشون اشتباه باشه ، خانم ها مقصر هستن . سوال من اینه چرا آقایی که خودش می دونه نمی تونه مهریه سنگین رو بپردازه قبولش می کنه ؟!
    اگه واقع بینانه و صادقانه بخوایم ببینیم، بالاخره حتمن وعده ای داده میشه و حرفی زده میشه که اون آقا این تصور رو پیدا میکنه که مهریه ای (لااقل سنگین) در کار نیست و قبولش میکنه. منم با شما موافقم و صرفن اینطور نیست که خانم ها مقصر باشن.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

مگه کسی بخواد بگیره اجازه لازم داره؟
    خیلی هم خوب میگیره! مطمئنا وضعیت مالی خیلی از اقایون اجازه نمیده وگرنه هر4 تا رو میگرفتن خوبشم میگرفتن!
    اجازه کجا بود؟!
    اون مخفیانه هم اشکار بشه زن بیچاره به خاطر ابرو و حیثیت و بچه ها مثلا چه کنه؟چی ازش برمیاد؟
    باید قید همه چیز رو بزنه بچه هاش اواره بشن که طلاق بگیره؟ اونوقت مهریه به چه کارش میاد؟ حالا هرچقدر! چه یکی چه 1000تا!

البته فراموش نشه که اگر یک سری از قوانین و محدودیت ها برای خانوم ها وجود نداشت احتمالا اگر اونها هم بدون اجازه از مرد میخواستن دست به ازدواج مجدد بزنند کسی نمیتونست بهشون چیزی بگه و نباید طوری وانمود کرد که این تمایل فقط از طرف آقایون هستش که همین امر منجر به ارتباط های مخفیانه هم از طرف مرد و هم زن با جنس مخالف شده خارج از اینکه دلایلش چی میتونه باشه .

لازم به ذکر هست هستند مردانی که از همین احساسات و حس وابستگی شدید مادر به فرزند در قبال حق تملک فرزندی که در اصل قانون باید

حضانتش رو به مادر بده در برابر بخشیدن مهریه استفاده میکنند

این حرف شما در مورد تمام مردها صادق نیستش و به هر حال هر قانونی رو شاید یک طوری بشه دور زد مثل این می مونه که بگیم همه خانوم ها از احساسات آقایون برای ازدواج و بعد اجرا گذاشتن مهر استفاده میکنن !!

نمیشه بعضی از حرف ها رو اینجا زد
    ولی این رو هم حساب کنید که اون زن 9 ماه باید چه زجری رو تحمل کنه
    اگر واقعا زن زنه زندگی باشه اگر همه چیزت رو هم براش بزاری بازم کمه
    با این حساب خانوم های که ازدواج کنند و قصد بچه دار شدن رو نداشته باشن زن زندگی نیستند !!

موقعه طلاق به قول دوست قبلی میشه حس وابستگی شدید مادر به فرزند اما موقعه بارداری تحمل زجر !!

11. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه واقع بینانه و صادقانه بخوایم ببینیم، بالاخره حتمن وعده ای داده میشه و حرفی زده میشه که اون آقا این تصور رو پیدا میکنه که مهریه ای (لااقل سنگین) در کار نیست و قبولش میکنه. منم با شما موافقم و صرفن اینطور نیست که خانم ها مقصر باشن.
    ازدواج مسئله ای نیست که تصمیم گیری های مربوط به اون بر اساس وعده و وعید باشه . تصمیماتی که به ازدواج مربوطه همه عقلانی و با اراده و خواست خود فرد هست چون کسی که تصمیم به ازدواج گرفته به حدی از بلوغ فکری و استقلال فکری رسیده که بر اساس معیار عقلی خودش ازدواج کنه. در غیر این صورت اصلا نباید به فکر ازدواج باشه.

اون آقا این تصور رو پیدا میکنه که مهریه ای (لااقل سنگین) در کار نیست و قبولش میکنه
    فکنم بحث رو از صفحه قبل درست دنبال نکردی ..ایشون گفتن :
    البته من با مهریه بالا برای مردی که ثروتمند است (و توان پرداختش را از جیب خودش داره) مشکلی ندارم اما دختری که خودش از طبقه متوسط یا ضعیف جامعه است بعد میاید از یک مرد کارمند که داره حقوق 800.000 تومان در ماه میگیره 500 تا سکه یعنی 500 میلیون تومان پول مهر میخواهد این پول را این مرد چطور باید بدهد؟!
    خب این دیگه چه تصوری باقی می ذاره که طرف خیال کنه مهریه سنگین در کار نیست ؟! این مقدار سکه رو با وجود اینکه می دونه توانایی پرداخت رو نداره قبول کرده.

13. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

البته فراموش نشه که اگر یک سری از قوانین و محدودیت ها برای خانوم ها وجود نداشت احتمالا اگر اونها هم بدون اجازه از مرد میخواستن دست به ازدواج مجدد بزنند کسی نمیتونست بهشون چیزی بگه و نباید طوری وانمود کرد که این تمایل فقط از طرف آقایون هستش که همین امر منجر به ارتباط های مخفیانه هم از طرف مرد و هم زن با جنس مخالف شده خارج از اینکه دلایلش چی میتونه باشه .

این حرف شما در مورد تمام مردها صادق نیستش و به هر حال هر قانونی رو شاید یک طوری بشه دور زد مثل این می مونه که بگیم همه خانوم ها از احساسات آقایون برای ازدواج و بعد اجرا گذاشتن مهر استفاده میکنن !!

با این حساب خانوم های که ازدواج کنند و قصد بچه دار شدن رو نداشته باشن زن زندگی نیستند !!

موقعه طلاق به قول دوست قبلی میشه حس وابستگی شدید مادر به فرزند اما موقعه بارداری تحمل زجر !!
    الان بحث تمایل مطرح نیست! الان این صحبت مطرحه که متاسفانه اقایون تنها دلیل عدم موفقیت در ازدواج رو مهریه میدونن و کلا خودشون رو از هر ایراد و اشکالی مبرا! تنها ایراد و اشکال این بین همانا مهریه هست!
    اینجا ایرانه ما هم داریم با قوانین موجود صحبت میکنیم! اون اقا اگر خیانت خانومش رو ببینه میدونید که میتونه چکار کنه؟ کافیه که ثابت کنه اونوقت زن سنگسار میشه!
    لطفا بگید مرد چی میشه؟ اوووو فوق فوقش اینه که از چشم زنش و نهایتا مادر زنش بیفته!
    اینجاست که بحث حقوق برابر مطرح میشه
    و ایناست که باعث میشه حداقل لطفی که میشه در حق خانومها وجود داره (مهریه) از بین نره!
    علیرغم تمامی سعی و تلاشهای اقایون در سالهای اخیر با اینکه 99% تصمیم گیرندگان اقایون هستند اما نهایتا تونستن الزام به 110 سکه رو تصویب کنن

حالا سوال من اینه این دوستانی که مدعی هستند توان پرداخت 20تا سکه رو هم ندارند بگند که مثلا 200تا با 1200تا چه فرقی داره براشون وقتی که ندارن؟ در هرصورت که معیار پرداخت در صورت بی پولی همون 110تا هست دیگه چرا اینقدر خودتون رو خسته میکنید؟!

بعد یک مسئله دیگه دوستان جالبه همین اقایونی که اینجا شاکی هستن دختر چرا مهریه لازم داره سره شوهر دادن خواهر خودشون که میرسه اون خواستگار بنده خدا رو بیچاره میکنن! تگید نه که واقعا غیرقابل قبوله!

در نهایت من چیزی که دور و برم میبینم و از اطراف ((حالا به موارد خاص و محدود کاری ندارم)) تاکید میکنم در هردو سمت به موارد محدود (از دید من ) کاری ندارم
    نه 14 تا قابل قبوله نه سال تولد دختر!
    من به شخصه ندیدم که در حالت نرمال (منحنی گوس یادتون بیاد داریم در مورد بیشتر افراد جامعه صحبت میکنیم اون حد وسط و نه دو طرف منحنی!) از 110 تا کسی کمتر مهریه کنه!

15. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

اولا تنها دلیل عدم موفقیت در ازدواج مهریه نیست و ما هم همچین حرفی نزدیم ، هزاران مشکل و موانع سر راه جوانان قرار داره... یکیش بحث مهریه اس که مشخص شده برای چی خانم ها بالا تعیین میکنند ( تصوری غلطی که هر چه مهریه بالاتر ، ارزش خانم بیشتر و علاقه ی پسر به دختر بیشتر و ... )
    ثانیا اینکه در صورت خیانت خانم ، سنگسار شدنش چه فایده ای برای مرد داره؟
    درصورت خیانت آقا ، خانم مهریه سنگینش رو طلب میکنه ، اما در مورد خانم چی؟ به آقا چی میرسه؟

ثالثا اینکه فرقی در ازدواج من و خواهر بنده وجود نداره ، کار اشتباه ، اشتباست ...
    یعنی معتقدم ، خواهر بنده هم اگه واقعا عشقش رو واسه خودش میخواد باید مهریه رو بسیار پایین بگیره ولی اگر هدف چیز دیگس که ...
    " آنچه را که برای خود نمی پسندی ، برای دیگران هم نپسند "

من به شخص دوست میدارم ، با کسی ازدواج کنم که من رو واسه خودم بخواد نه سرمایه ی نداشتم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •