تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 379 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به طور کلی اعتقاد دارم جواب اون دسته آدمهای "توهم توطعه" ای که هنوز به اون سطح از رشد فکری و درکی نرسیدن که بخوان یه بازی با ریت M بازی کنن رو نباید داد
    حالا اینی که همچین آدمی که به این سطح از رشد نرسیده، چرا میره این بازی رو میخره؟؟
    و بعد هم وقتی میخره چرا میاد انقدر مسرانه در موردش اظهار نظر میکنه؟؟؟
    نمیدونم،

اما خب از اونجایی که بحثی مطرح شد و در مورد روند داستان بازی و زندگی شخصی مایکل صحبتهایی شد،
    و من اون موقع به یه نکات خیلی واضحی اشاره نکردم، اما امروز توی بازی نکات جدیدی اضافه شدن، لازم دیدم یه توضیحاتی بدم

اولا اینکه به هر حال مایکل یه آدم "خوب" نیست
    توی تریلر رسمی بازی مایکل رو اینجوری معرفی کرده بود:
    یه سارق موفق بانک و یه پدر خانواده ناموفق!
    مطمئنا ما قرار نیست از این شخصیت که توی یه "چیز خوب"، "ناموفق" هست و توی "یه چیز منفی"؛ "خیلی موفق" برای خودمون الگو سازی کنیم
    یعنی حداقل من که فکر نمیکنم بخام همچین کاری بکنم

محتوای مخفی: اما 
    اما صرفا در مورد اینکه چرا همسر مایکل بهش Cheat میکنه و با مربی تنیسش میره،
    توی ماموریت اولی که تروور میاد خونه مایکل و جلوی خانواده مایکل رو در رو میشن،
    قبل از وارد شدن تروور، مایکل داشت با همسرش بگو مگو میکرد،
    و همسرش بهش گفت من به تو وفادار بودم، تا وقتی که تو رو با یدونه ST*ripper پیدات کردم

به طور کلی مایکل با مشکلات خانوادگی خیلی زیادی رو در رو هست
    دخترش، همسرش، پسرش، همگی توی زندگی شدیدا مشکل دارن

=========================
    داستان بازی واقعا چند لایه و بدون نقصه
    واسه منی که سواد انگلیسی کافی ندارم و خب بخش زیادی از دیالوگها رو نمیفهمم هم خیلی لذت آوره که داستان بازی رو پیگیری کنم
    ببين دوست عزيز اگه منظورت با منه كه نمدونم شما رشد فكري رو تو چي ميبيني...!؟ ولي به نظر من يه چيزايي تو بازي كاملا با دليل گذاشته شده .منم ميدونم كسي قرار نيست از اين بازي الگو برداري كنه ولي باز هم تاثير گذاره(حتما براي من وشما اين طوري نيست). تو همين تايپك از زماني كه بازي منتشر شده برو بشمار ببين چند نفر گفتن عاشق شخصيت ترور ن پس همچين بي تاثيرم نيست.(فقط خواهشا به كسي بر نخوره بازم منظورم اين نيست كه روي اونا تاثير گذاشته) .بحث كشت و كشتار و سرقت جداست چون تا حالا خيلي تكرار شده و چيزي نيست كه كسي بخواد ازش الگو برداري كنه. اين موضوع تو بدترين فيلماي آمريكايي(فيلماي سطح اول) هم حتي به اين راحتي بيان نشده كه تو اين بازي به خيلي راحت بهش پرداخته شده. در ضمن رده سني بازي هاي كامپوتري هم بيشتر بين سنيني كه الگو برداري و فانتزي به اوجش رسيده كه ميانگين اين سن تو سطح فيلم بيشتره.
    Last edited by mojtaba_tanha; 24-09-2013 at 08:41.

2. 3 کاربر از mojtaba_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

@ پارسا یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نقدت کامل و عالی بود ، خیلی ممنون

+

بعد از ظهر یه روز کاری با محو شدن تو افق کنار دریا و گوش دادن به صدای موج های آب

4. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

ببين دوست عزيز اگه منظورت با منه كه نمدونم شما رشد فكري رو تو چي ميبيني...!؟ ولي به نظر من يه چيزايي تو بازي كاملا با دليل گذاشته شده .منم ميدونم كسي قرار نيست از اين بازي الگو برداري كنه ولي باز هم تاثير گذاره(حتما براي من وشما اين طوري نيست). تو همين تايپك از زماني كه بازي منتشر شده برو بشمار ببين چند نفر گفتن عاشق شخصيت ترور ن پس همچين بي تاثيرم نيست.(فقط خواهشا به كسي بر نخوره بازم منظورم اين نيست كه روي اونا تاثير گذاشته) .بحث كشت و كشتار و سرقت جداست چون تا حالا خيلي تكرار شده و چيزي نيست كه كسي بخواد ازش الگو برداري كنه. اين موضوع تو بدترين فيلماي آمريكايي(فيلماي سطح اول) هم حتي به اين راحتي بيان نشده كه تو اين بازي به خيلي راحت بهش پرداخته شده. در ضمن رده سني بازي هاي كامپوتري هم بيشتر بين سنيني كه الگو برداري و فانتزي به اوجش رسيده كه ميانگين اين سن تو سطح فيلم بيشتره.

دقیقا همینطوره که شما میگی.
    به خاطر اینکه تو کشور ما کسی به این مسائل که از مهمترین مسائل هستن دقت نمیکنه. هیچ نظارتی توی کلوپ ها نیست . چه بچه ی 5 ساله بگه GTA میخوام چه ادم 50 ساله فرقی نمیکنه. جالبیش اینه همه به اون 50 ساله گیر میدن
    فقط کافیه یه مرحله از بازی داخل باشه دیگه تمومه.زمین وزمان رو بگردی بازی نیست در صورتی که این بازی از صد تا بازیای دیگه تاثیر گذار تره و تاثیر بدتری هم داره و این مساله رو هم بازی سازا فهمیدنو خوب میدونن. البته ناگفته نمونه این تاثیر روی نوجوانای 19 . 20 ساله بیشتره چون توی ذهنشون هزاران سول درباره آینده و زندگیه حالا یکی با چشم باز بازی میکنه ولی یکی نه

6. این کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

@ پارسا یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نقدت کامل و عالی بود ، خیلی ممنون

+

بعد از ظهر یه روز کاری با محو شدن تو افق کنار دریا و گوش دادن به صدای موج های آب

هی یاد بازی kane & lynch بخیر

8. این کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

منم امروز بازی رو تموم کردم،واقعا عالی بود و 100% بهترین بازی که امسال بازی کردم،شخصیت پردازی،صداگزاری،داستان،گی م پلی و ... همه عالی بودن،توی پست های قبلیم به انداز هکافی از بازی تعریف کردم و دیگه چیزی نمیگم
    اگرم بخوام به بازی امتیزا بدم هموطنور که توی پست قبلیم گفتم امتیاز بین 9.4 تا 9.7 به بازی میدم...........
    +
    پارسا و آرمین :
    (سوال در مورد آخر بازی)
      محتوای مخفی: the big score 

اخر بازی از the big score چقد گیر هر کدوم از کاراکترهاتون اومد؟!
    برا من به هر کدوم 35 ملیون رسید،سهم crew هم 75 ملیون شد.روش دوم رو انخاب کردم(اونی که با مته از زیر زمین میریم توی گاوصندوق)
    اگه اشتباه نکنم کل پول های موجود توی بانک 400 ملیون بود،با روش دوم 200 ملیون برداشتیم،اگه از روش اول برم کل 400 تا رو میشه برداشت؟
    +
    من C ر وانتخاب کردم اخر بازی،البته هر 4 تا پایان رو دیدم،اصلا نتونستم کنار بیام که یکی از کاراکتر ها رو بکشم :|
    وقتی هم رفتم مایکل رو بکشم و آماندا بهش زنگ زد گفت تریسی تو کالج قبول شده و بعد مایکل فرانک رو دعوت کرد برای شام اینجوری شدم

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    - اینکه شما صرفا آزادی عمل رو کافی میدونید و میگید ماموریت لازم نیست ،نظر شماست ... من با شما مخالفم. مثلا مگه فرودگاه که توش ماموریت داره ، ازش بعدا نمیشه توی آزادی عمل استفاده کرد ؟ چرا جاهای دیگه رو اینطوری استفاده نکردن. بعدشم ، RDR رو مثال میزنید ، مگه اون درست بوده اصن ؟
    نظر شخصی نیست دوست عزیز،این فکته در مورد بازی های جهان باز،وسعت بازی رو نمیشه بخاطر نگونجوندن ماموریت ها زیر سوال برد،کما اینکه با قرار دادن ماموریت های زیاد خواه یا ناخواه تکراری میشن و کسی میلی به انجامشون پیدا نمیکنه!(فرعی ها)جالبه خودتم گفتی که تکراری میشن و از این موضوع گلایه داشتی بعد میگی ماموریت ها کم بودن!
    RDR رو مثال زدم به دو دلیل:
    اول: چون بهترین عنوان این سبک تو چند سال اخیر بوده و همگان این رو تصدیق میکنن و پس میتونیم بعنوان یه الگو ازش مثال بیاریم.
    دوم: چون بازیه خود راکستاره و ما میتونیم امضا یا کلا روش این شرکتو رو بفهمیم و اون اینه که لذت بردن از آزادی ای که برای گشت و گذار در نظر گرفته شده از اولویت های مهم این شرکته،امضای راکستار free roaming بودن بازی هاشه زیر سوال بردنش یک مقدار آماتور بودنه!

توی GTA V شما حتا یدونهinvisible wall مشاهده نمیکنی و آزادی فوق العاده بالایی داری،یدونه Loading حتا در حد نیم ثانیه توی این وسعت وحشتناک دیدی تا حالا؟ اینا همه در راستای لذت "آزادی" طراحی شده نه انجام ماموریت!در نتیجه صحبت از نبود ماموریت ها نظری ورای واقعیت های راکستاره و اون چیزی نیست که میلیون ها گیمر میخوان!

اون مثالتم از زاویه قائمه تو حلقم

- شما comet رو اوایل بازی میبینید ؟ این محدودیت نیست ؟ شما ماشینهای اگزاتیک رو میتونی اول بازی از جایی بدزدی ؟
    یعنی میگی اول بازی همه ی امکانات و آیتم ها و هرچ چیز دیگه ای قابل دسترسی باشه؟ بنظرت این محدودیته؟
    بیشترین لذت بازی ها همین پیشروی تو بازی و رسیدن به المان های مختلفه و هیچ شرکت حرفه ای از اول بازیش همچین خطای بزرگی رو انجام نمیده! به این موضوع میگن ایجاد انگیزش برای ادامه ی بازی و از مهم ترین بخش های یه بازی محسوب میشه که شما میگید نباید اینطور باشه و اون رو محدودیت قلمداد میکنید!!!!!!!
    مثلا همین نقشه ی بازی که به تدریج باز میشه از بهترین لذت های این دست از عناوینه،حالا بیای دستی دستی اینو نابود کنی

- شما خودت داری حرف منو تایید میکنی که ماموریتها آسون بوده. من دیگه لازم نیست حرفی بزنم چون خودتم قبول داری ... این چه توجیهیه که چون حساب شده ست دزدی، باید آسون باشه ؟؟؟ آخه خداییش این حرفه میزنی ؟
    الانم میگم داداش،چندوقت پیش یه دزدی میلیون دلاری از یه فروشگاه جواهرات در عرض چند دقیقه شده بود و آبم از آب تکون نخورده بود!
    خب وقتی پشت یه نقشه فکر و نبوغ باشه صد در صد راحت تر صورت میگیره تا اینکه بصورت درگیری مسلحانه و تن به تن باشه دیگه،این کجاش عجیبه؟ O-o

این راحت بودن هم باز عجیبه،من توی بعضی از مراحل چندین و چندبار میمیرم و گزینه یSkip نمایش داده میشه،اگه بازی اینقد آسون بود دیگه نیازی به گزینه ی Skip نبود(مثل IV) چون همه میتونستن به راحتی بازی رو جلو ببرن.

یادمون نره که خیلیا از سختی بالای IV مینالیدن و شاکی بودن،حالا آسون شدن بازیو یه نوع توهم میدونم که بخاطر سختی بالای IV بوده!

دوستان یادمون باشه که این بازی جدید اومده و با هیجانی که الان درگیرش هستیم صحبت نکنیم ... صحبتهای هم رو بشنویم و به صرف اینکه "داستان فراگیره و وسعت زیاده" همینجوری نمره نپاشیم واسه بازی ... ما اگه کم بخوایم ، کم بهمون ارائه میکنن بازیو ... مصرف کننده همیشه باید خواسته هاشو بگه.
    کسی با هیجان صحبت نکرده،صحبت های همو هم شنیدیم و داریم پیش پا افتاده ترین کاربرد فروم یعنی بحث کردن رو انجام میدیم و نیازی نیست کسی جبهه بگیره و صد البته با صحبت کردن در مورد نکات منفی و ضعف ها میتونیم از بازی لذت ببریم و مخالف دوآتیشه ی بدون نقص دونستن یه بازی هستم و اکیدا مثل دوستانی که فرصت انتقاد از یه بازی رو نمیدن عمل نمیکنم.گرچه با شاهکار و گل سر سبد دنیای گیم طرفیم...

پس برچسب نزن و در راستای بحث جلو برو و حاشیه درست نکن! ممنون....

11. 6 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

@Turok-71

برچسب زدن رو خودت شروع کردی

این فکته در مورد بازی های جهان باز،وسعت بازی رو نمیشه بخاطر نگونجوندن ماموریت ها زیر سوال برد
    میشه این فکت رو از یه منبعی ، موسسه ی فکت سازیی ، شرکت اعلام فکتی چیزی به من نشون بدی ؟
    من میبرم زیر سوال! من میگم کمپ نظامی به اون عظمت چرا تنها تاثیرش اینه که روش پرواز ممنوعه ؟! این واسه یه همچین بازی با همچین کانسپی خنده دار نیست؟ من میگم زندان ساختن که چی بشه؟ فایده ش چیه؟

کما اینکه با قرار دادن ماموریت های زیاد خواه یا ناخواه تکراری میشن و کسی میلی به انجامشون پیدا نمیکنه!(فرعی ها)جالبه خودتم گفتی که تکراری میشن و از این موضوع گلایه داشتی بعد میگی ماموریت ها کم بودن!
    اگه شما رسوندن ِ یک آدم رو (وقتی یهو جلو پات سبز میشه) سر قرار رو ماموریت میدونی ، یا اینکه یکی کیف یکیو دزدیده بری پس بگیری ماموریت میدونی ، که اصن من حرفی ندارم در این زمینه !

RDR رو مثال زدم به دو دلیل:
    اول: چون بهترین عنوان این سبک تو چند سال اخیر بوده و همگان این رو تصدیق میکنن و پس میتونیم بعنوان یه الگو ازش مثال بیاریم.
    دوم: چون بازیه خود راکستاره و ما میتونیم امضا یا کلا روش این شرکتو رو بفهمیم و اون اینه که لذت بردن از آزادی ای که برای گشت و گذار در نظر گرفته شده از اولویت های مهم این شرکته،امضای راکستار free roaming بودن بازی هاشه زیر سوال بردنش یک مقدار آماتور بودنه!
    همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
    اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد.

حتا یدونهinvisible wall مشاهده نمیکنی و آزادی فوق العاده بالایی داری،یدونه Loading حتا در حد نیم ثانیه توی این وسعت وحشتناک دیدی تا حالا؟ اینا همه در راستای لذت "آزادی" طراحی شده نه انجام ماموریت!
    اصن این لودینگ و اینویزبل وال چه ربطی داشت ؟ Skyrim هم اینطوری بود شما خودتو کشتی سرش ؟

بیشترین لذت بازی ها همین پیشروی تو بازی و رسیدن به المان های مختلفه و هیچ شرکت حرفه ای از اول بازیش همچین خطای بزرگی رو انجام نمیده! به این موضوع میگن ایجاد انگیزش برای ادامه ی بازی و از مهم ترین بخش های یه بازی محسوب میشه که شما میگید نباید اینطور باشه و اون رو محدودیت قلمداد میکنید!!!!!!!
    اولا" شما هِی از آزادی و Motoی راک استار حرف میزنی، ولی اینکه اول بازی یک سری چیز نباشه ، آزادیه ؟ اون موقع که بحث free roaming میکنی ، باید جواب این قسمتم داشته باشی. من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
    شما که آماتور نیستی ، شما که فن ِ دو آتیشه نیستی مثلا و داری منطقی بحث میکنی ، مطمئن باش اگه از اولش همه چی باز بود نمیگفتی میخوام در راستای بازی پیشرفت کنم و اینا. خلاصه که این قضیه در راستای بازی با اون حرف خودت اصلا" نمیخونه.

مثلا همین نقشه ی بازی که به تدریج باز میشه از بهترین لذت های این دست از عناوینه،حالا بیای دستی دستی اینو نابود کنی
    اتفاقا" این آزادیه. یعنی اینکه من نخوام به تدریج باز بشه. قبل از هر ماموریتی ، برم کل شهر و حومه رو بگردم. این درسته. نه اینکه یه اتوبان رو توی قبلیا میبستن تا برسی به یه مرحله ای و اتوبان باز بشه. من با هواپیمای هنگر McKenzie تقریبا" کل ِ نقشه رو باز کرده بودم خیلی زودتر ... شما به تدریج دوست داشتی ، من یهویی ... به این میگن آزادی. حالا شما چون به تدریج دوست داری باشه ، داری در مدح و ستایش روشی که خودت رفتی ، حرف میزنی.

خب وقتی پشت یه نقشه فکر و نبوغ باشه صد در صد راحت تر صورت میگیره تا اینکه بصورت درگیری مسلحانه و تن به تن باشه دیگه،این کجاش عجیبه؟
    آقا میخوای اصن انقدر نبوغ بذارن که شما پشت ِ فرمون یه بوق بزنی بعد 200 ملیون پول بگیری ؟ چطوره هان ؟ میخوای اصن بوق رو هم نزن. نبوغ به حدی بالا میره که حسابت به صورت خود به خود پر میشه! آقا من اصلا" حال نمیکنم اینطوری ، شما حال میکنی آسون باشه ؟؟ من حال نمیکنم ... اصن کشت و کشتارش چلنجی نداشته باشه ، پلیسارو سه سوت جا بذاری ... شما میذاری به حساب نبوغ ؟ من نمیذارم.

یادمون نره که خیلیا از سختی بالای IV مینالیدن و شاکی بودن،حالا آسون شدن بازیو یه نوع توهم میدونم که بخاطر سختی بالای IV بوده!
    این شد یه حرف منطقی ، شاید با مقایسه با اون بشه همچین توهمی زد ... ولی نه تا این حد آسون.

* منم میگم با شاهکار و گل سر سبد طرفیم. واسه همین نقدش میکنم. شما از یه آدم مزخرف انتظار بالایی نداری. ولی وقتی روی یه آدمی خیـــــلی حساب باز میکنی و قبولش داری ، ازش انتظار یه سری چیزارو نداری و کمترین حرکتش شاخکاتو تیز میکنه. بحث GTA هم بحث همون آدمه س که روش حساب باز کردی.

@علی Leon :
    علی من یادم نمیاد دقیقا" الانم روشن نیست نگاه کنم. راستی منم C رو انتخاب کردم. حتی حاضر نیستم اونیکی ها رو نگاه کنم. چطوری تونستی ؟

13. 9 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چه جالب بیابون و جنگل و اینا هم داره مثله SA ... نسخه های دیگه فقط تو شهر بودن مثله IV ... ولی فقط تو شهر باشه حال نمیده
    چه جالب شکار هم داره : دی

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

ببخشید بدون کفش می پرم وسط بحثتون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من در مورد یه تیکه از حرفتون که گفتید "همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
    اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد.
    "
    فکر می کنم شما دیدگاهتون در مورد بازی های اوپن ورلد و فری روم فرق میکنه.خب در خیلی از بازی ها می بینی وقتی بازی تموم میشه دیگه نمی تونی ادامه بدی ولی جی تی ای با ایده ای که وجود آورده باعث شده بعد تمام شدن بازی باز هم بتونی بازی کنی که این خودش تحول بزرگی است و باعث شده گیمر هایی مثل من که همیشه از تمام شدن بازی ها ناراحت میشدم اینبار با وجود اتمام بازی هم بتونم از بازی لذت ببرم و حتی برای اینکار هم اومدن ماموریت هایی فرعی قرار دادن و خیلی چیزا مثل گنج که مجبور بشین شهرو بگردید.خب اگه از این کارا خوشتون نمیاد یعنی اینکه از سبک اوپن ورلد خوشتون نمیاد و اینطوری بازی دیگه ای رو امتحان کنید که مجبور نشید توش همین جوری بگردید.من خودم عاشق این سبکم و شخصا لذت می برم از گشتن و یافتن مکان های ناشناختهیا همین آهنگ ها و رادیویی که گذاشتن که تعدادشونم زیاد است می تونید در گذر از کوه ها و مناطق سرسبز با ماشین گوش بدید و لذت ببریدو صد البته اینا میچسبه بعد اینکه بازی رو تموم کردی و می تونی بازی رو بیشتر مورد کنکاش قرار بدی

16. 3 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لعنت به راک استار ۲ بار بازیرو بردم عوض کردم بازم اجرا نشد ... دیسکه اول کپی میشه اما با دیسکه دوم مشکل دارم ... دیگه اعصاب نموند برام همش رو لودینگ میمونه و یدفه ریستارت میشه روی هارد هم نمیتونم کپی کنم دهنم سویس شد لعنت به راک استار همیشه یه بامبولی در میاره (الان مشخصه اعصاب ندارم یا بازم بگم ؟) ترو خدا یکی یه راهی بگه من دیگه از مغازه دارا نا امید شدم ... کسی از اهواز داریم اینجا که روی فت اجرا کرده باشه من بیام ازش بگیرم رایت بزنم ؟
    منم مشکل تورو دارم داداش روی لودینگ گیر میکنه هی رستارت میشه .... من از یه سایتی برنرمکس خریدم صبر کن تا پس فردا به دستم برسه اگر سالم بود آدرس میدم تو هم ازشون بخر اوکی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •