تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 720 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با تشکر از شما

وسواس من نسبت به وضوح تصویرش هست چون متاسفانه توی یکی از شهرهای جنوبی زندگی میکنم اینجا کسی نداره که ببینم ولی یکی از اشنا ها پلاسما ال جی داره ( مدل نمیدونم) ولی تصویر بنظر یکم ماته
    یه وسواس دیگه هم دارم که تصاویری که از پنل این تی وی توی اینترنت دیدم میشه گفت زیاد جالب نیست البته قبول دارم توی عکس خیلی تفاوت با اصل جنس وجود داره
    دوست عزيز من الان بعد از طي 100 ساعت اوليه كه كنتراست و باقي تنظيمات زير 50 بود در مد سينما از اون دارم استفاده ميكنم و تصويرش عاليه , رنگها زنده و شاداب و برايتنسش هم خيلي خوبه , اما باز خودتون بايد ببينيد, هر چند من نديده خريدم و از انتخابم هم بسيار راضيم.
    البته من با تيونر ديجيتال كانالهاي داخلي رو ميبينم براي همين كيفيتش خيلي خوبه.
    ديگه سورس HD بماند !!!

2. 2 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز خسته نباشید من چند وقت پیش فکر میکنم یک ماه میشه تو یه پست در مورد صدای بدنه v20 یه مطلبی نوشته بودم منتها حتی دوستانی که تعدادشون کم هم نبود و این مشکل رو داشتن و اون موقع به من پیام خصوصی داده بودن دیگه این موضوع رو مطرح نکردند.
    متاسفانه در بعضی اوقات که فضای خونه خیلی ساکت هست بخصوص شبها یه صدایی مثل انقباض و انبساط بدنه تلویزیون که قبلا در تی وی های crt هم وجود داشت توی v20 شنیده میشه.

بعضی از دوستان گفتند که میز رو جابه جا کنید که البته من این کار رو انجام دادم ولی درست نشد.

این مشکل تا موقعی که هوا سرد نشده بود و بخاری گازی روشن نبود وجود نداشت اما الان وجود داره و بسیار هم محسوس هست
    دوستان اگه به این مورد برخورد کرده و حلش کردن لطفا راهنمایی بفرمایند
    با تشکر
    دوست عزیز من تقریبا باهاش کنار اومدم و بهش اهمیت نمیدم . این مورد مال 10 تا 15 دقیقه اول روشن شدن تلوزیون و بعد از خاموش شدنشه . که به نظر می یاد مربوط به گرم و سرد شدن پنل باشه چون وقتی که جریان برقم قطعه و TV رو از برق کشیدم بازم شنیده میشه. نمی دونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه ولی وقتی بیشتر دقت می کنم می بینم این طور صداها رو حتی از مونیتور PC یا فریزیر و دستگاهای دیگه هم می شنوم. اگر ماله شما دایمیه با نمایندگیش تماس بگیرید و ازشون بخواهید TV رو چک کنن شایدم مربوط به هیت سینک باشه . دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن لطفا راهنمایی کنن .

4. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مـــشــــهــــــــد

پيش فرض

این لینک مشکل داره دانلود نمیشه :

http://www.4shared.com/file/kWt7H0Eb/HDTV_tester.html

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این لینک مشکل داره دانلود نمیشه :

http://www.4shared.com/file/kWt7H0Eb/HDTV_tester.html

شاید به خاطر فیلترینگ باشه از این آدرس دانلود کنید از مسیر regular download . حجم فایل فقط 14k واسه همین صفر نشون میده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by naamre; 02-03-2011 at 07:38.

7. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من میخوام فردا برم یه v20 50 بخرم .
    میخواستم ببینم موقع تحویل دستگاه و تست باید به چه چیزایی دقت کنم ؟
    یه چیزایی در مورد پیکسل سوخته هم خوندم اون رو چجوری باید تشخیص داد ؟
    دوستانی که v20 دارن چه سینمایی گذاشتین کنارش ؟
    ر.س.ی.و.ر چه مدل و مارکی بگیرم که بالاترین کیفیت رو بهم بده ؟
    سلام

در مورد چگونگی بررسی و تست تلویزیون که یکی از دوستان پاسخ شما را دادند.

اما برای این مدل یعنی V20 ، سینمای خانگی پاناسونیک بخواهید دو مدل 2010 با تلویزیون شما ست یا به قولی هماهنگ هستند . اگر سینمای خانگی دی وی دی بخواهید مدل PT-980 و اگر سینمای خانگی بلوری مد نظر دارید مدل BT-735 با تلویزیون V20 هماهنگ هستند به خصوص برای ویرا لینک و برگشت صدا . به گفته شرکت بانیان هر دو مدل وارد و عرضه شده اند اما هنوز از مدل BT-735 در فروشگاه ها خبری نیست!!!

در مورد رس.یور هم بسته به بودجه شما به ترتیب دریم باکس مدل 800 SE با قیمت حدود 600 هزار تومان و ویو پلاس مدل Solo با قیمت حدود 350 هزار تومان و در آخر ایکس کروز مدل 400 HD با قیمت حدود 200 هزار تومان بهترین گزینه های فعلی می باشند اما در بین این سه مدل بنده ویو پلاس سولو را به شما پیشنهاد می کنم.

9. 4 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت baaranak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام جناب ALUCARD از شما به خاطر راهنماييهاي بجا و دقيقتون واقعا متشكرم.2 تا سوال داشتم كه اگر لطف كنيد و جواب بدهيد ممنونتان ميشوم. 1 اول اينكه يه مدل خوب از HD مديا پلير براي V20 معرفي كنيد كه تمام يا اكثر فرمتهاي صوتي وتصويري را پخش كند. 2 دوم يه مدل سينماي خانگي خوب تا 4000000 تومان بدون توجه به ماركش به من معرفي كنيد . باز هم از شما وتمام دوستاني كه ما را ياري ميكنيد متشكر و ممنونم.

در آغاز فعالیت baaranak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان سلام .آيا بعد از گذشت حدود 200 سايت از كاركرد V20S محدوديتها كمتر شده يا باز هم بايستي از مدهاي سينما يا ديناميك با كنتراست پايين استفاده كرد يا نه . اگر بعد از گذشت 200 ساعت از عمر اين TV باز هم نياز به تنظيمات خاصي دارد و يا مواردي را بايد رعايت كرد لطفا راهنمايي كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ایا میتوان در قسمت منوی مخفی v20s زبان فارسی را فعال کرد؟جالبه که در این 160 صفحه فقط اموزش ساعت کارکرد v20 وجود دارد و هیچ بخش اموزشی در مورد این تلویزیون وجود ندارد.فکر کنم اگر تاپیکی برای اموزش این تلویزیون پر طرفدار ایجاد بشود خیلی مفید خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مـــشــــهــــــــد

14

سلام

در مورد چگونگی بررسی و تست تلویزیون که یکی از دوستان پاسخ شما را دادند.

اما برای این مدل یعنی V20 ، سینمای خانگی پاناسونیک بخواهید دو مدل 2010 با تلویزیون شما ست یا به قولی هماهنگ هستند . اگر سینمای خانگی دی وی دی بخواهید مدل PT-980 و اگر سینمای خانگی بلوری مد نظر دارید مدل BT-735 با تلویزیون V20 هماهنگ هستند به خصوص برای ویرا لینک و برگشت صدا . به گفته شرکت بانیان هر دو مدل وارد و عرضه شده اند اما هنوز از مدل BT-735 در فروشگاه ها خبری نیست!!!

در مورد رس.یور هم بسته به بودجه شما به ترتیب دریم باکس مدل 800 SE با قیمت حدود 600 هزار تومان و ویو پلاس مدل Solo با قیمت حدود 350 هزار تومان و در آخر ایکس کروز مدل 400 HD با قیمت حدود 200 هزار تومان بهترین گزینه های فعلی می باشند اما در بین این سه مدل بنده ویو پلاس سولو را به شما پیشنهاد می کنم.
    بودجم برای ----- کمه تا 150 چی میشه گرفت ؟ و چه چیزایی رو از دست میدم ؟
    کانال های hd رو باز کنه و hdmi داشته باشه کافیه !
    Last edited by a.a1371; 03-03-2011 at 00:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بودجم برای ----- کمه تا 150 چی میشه گرفت ؟ و چه چیزایی رو از دست میدم ؟
    کانال های hd رو باز کنه و hdmi داشته باشه کافیه !
    البته اینجا بحث ----- ممنوعه دوست من!!!
    ولی بهترین اسمشو نبر تو رنج قیمتی شما ISTAR 20000-HD هست!!! که خیلی عالیه!!
    یکسالم شرینگ مجانی داره!!! قیمت 160!!!

15. این کاربر از anastasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •