تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 160 از 325 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه حسي دارم فكر ميكنم همه چي فراموشم شده!يه حسي ميگه بدبخت شدم يه حسي ميگه اينو نخون اونو بخون!يه حسي ميگه همش

اسونه ولش كن!چندتا درس رو يكجا نمي تونم بخونم چكار كنم!؟دين و زندگي رو هنوز شروع نكردم!!!چون فكر ميكنم هر موقع شروع كني

هم زوده هم خيلي دير!چون هم خيلي اسون به نظر مياد هم اين كه با ديدن گاج و توضيحات نايابش!فكر كنم هر درس 3 يا 4 ساعت زمان ميبره

خوندنش!
    همه همین حس رو دارند که همه چی فراموششون شده.
    واقعا هم فراموشتون شده
    و شاید الان اگه آزمون بگیرین بین شما که بردار و خط و صفحه رو 50 ساعت وقت گذاشتی تو اول مهر و من که تا حالا تو عمرم نخوندمش فرقی نباشه
    اما تفاوت شما که بردار رو تو مهر خوندی و تست زدی و آزمون دادی و حالا فراموشت شده با من اینه که الان شما شروع کنی به خوندن یکی دو روزه به همون درصد مهر ماهت بر میگردی اما من با 15-20 روز خوندن !!
    که این دوران جمع بندی هم برای همین کاراست دیگه

دین و زندگی فقط کتاب رو بخون و تست های سراسری + آزمایشی سنجش
    تست های تالیفی و خزعبلات گاج و الگو و ... تاثیر معکوس دارن به نظر من
    الان اگه دیر نشده باشه زود نیست برا شروع دینی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال کنابی می گردم که سوالات ده سال کنکورو با پاسح تشریحی یکجا داشته باشه احتصاصی تجربی ام لطفا راهنماییم کنین.

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام دوستان
    من دین و زندگی رو تازه شروع کردم. (یعنی از صفر دارم شروع می‌کنم). به نظرتون اگه از الان، صبح تا شب فقط دین و زندگی بخونم، تا عید تموم میشه؟
    اصلا کسی از شماها تونسته تا حالا دین و زندگی رو در عرض 10 تا 15 روز تموم کنه؟ این کار شدنیه؟
    فکر کنم اگه چکیده‌ی هر درس رو روی یک برگه بنویسم و در نهایت فقط همین برگه‌های خودم رو بخونم خوب باشه.
    42 تا درس بیشتر نیست. من کتاب جامع نشر الگو رو خریدم. حجمش خیلی زیاده. به نظرتون سوالات تالیفی رو بخونم یا ازشون رد بشم؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام دوستان
    من دین و زندگی رو تازه شروع کردم. (یعنی از صفر دارم شروع می‌کنم). به نظرتون اگه از الان، صبح تا شب فقط دین و زندگی بخونم، تا عید تموم میشه؟
    اصلا کسی از شماها تونسته تا حالا دین و زندگی رو در عرض 10 تا 15 روز تموم کنه؟ این کار شدنیه؟
    فکر کنم اگه چکیده‌ی هر درس رو روی یک برگه بنویسم و در نهایت فقط همین برگه‌های خودم رو بخونم خوب باشه.
    42 تا درس بیشتر نیست. من کتاب جامع نشر الگو رو خریدم. حجمش خیلی زیاده. به نظرتون سوالات تالیفی رو بخونم یا ازشون رد بشم؟
    دینو زندگی صبح تا شب؟:|
    بقیه درسا تکلیفش چی میشه تازه فکر نکنم بتونی فقط معارف بخونی روزی سه درس بخون تا وسط عید تمومه
    تو همون نشرالگو درسای مهم رو گفته اونارو زیادتر بخون

5. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hfj

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

سلام دوستان .
    برادر من سال سوم دبیرستان (ریاضی فیزیک) هست و کمی برای انتخاب کتاب های کمک درسی ریاضی پایه و دیفرانسیل سردرگم هست.

تعریف کتاب های خوش خوان ، نشر الگو ، اندیشه فائق و آبی قلمچی رو خیلی شنیده .

لطفاً تجربه تون رو از کتاب ها ذکرشده در اختیار من قرار بدین و همچنین توصیه تون برای خرید هر کدوم از کتاب ها رو هم ممنون می شم اگه بگین .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام
    درس دین و زندگی
    در برخی مباحث نیاز به تکرار داره مثل پیام ایه.و باید چند بار بخونید ایه رو تا وقتی قسمت اخرش مورد سوال بود و در تست نیست بتونید بفمید.
    زمان کافی دارید تا کنکور با یک برنامه به مرور نه با سرعت این درس رو بخونید.
    و مطمئن باشید میشه درصد بالا زد تو کنکور. ..

8. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این دوران زمانی بسیار مهم هست.خیلی از داولبانی که تا امروز سخت تلاش میکردند دست از تلاش میکشند. در مقابل هم برخی ها تصمیم به شروع دارند.
    همینطوریه انگار. چی کار باید کنم که افت نکنم؟؟
    بعدش من هنوز بر اساس کیفیت نمیخونم . آخه کیفیتو نمیشه اندازه گرفت! مثل ساعت... یعنی واقعا اگه جای 8 ساعت 5 ساعت با کیفیت بخونم بهتره؟! من که عذاب وجدان میگیرم اونطوری!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستای من سال قبل ۱ ماه فقط دین و زندگی خوند درصدش هم شد ۷۸!
    خودش می گفت که کم کاری کرده اون دوران،یعنی زیاد انگیزه نداشته!
    فک کنم با ۲۰ روز می شه خوب خوند.یعنی در حد عالی

11. این کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hfj

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال کنابی می گردم که سوالات ده سال کنکورو با پاسح تشریحی یکجا داشته باشه احتصاصی تجربی ام لطفا راهنماییم کنین.
    کانون یه کتاب داره فکر کنم اسمش کتاب زرد هست.سوالات 6-7 سال پیشو داره.
    خودتم میتونی از سایت گزینه 2 دانلود کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    کنکور امسال چه تغییراتی داره؟
    هم از نظر درسی هم از نظر اشل کلی ازمون و انتخاب رشته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •