فقط داخل کریر مود هست همونجا هم اکامپلیشمنت ها رو می گیره چرته به نظرم قبلیه بهتر بود
فقط داخل کریر مود هست همونجا هم اکامپلیشمنت ها رو می گیره چرته به نظرم قبلیه بهتر بود
این کاتالوگش حیفه که ما دسترسی نداریم. من برم یه تقلبی کنم سن یک سری از بازیکنان بزرگ رو بیارم رو ۱۷ سال که زود بازنشست نشن . کریر رو شروع کنیم.
پس چرا ورزشگاه ها بدون تماشاگرن؟! مشکل از چیه؟!
![]()
Last edited by SE13; 09-10-2012 at 01:24.
بچه ها تو ضربه آزاد من نفر سوم رو میارم میخوام از رو توپ بپره نمیشه...همش شوت میزنه...
اینطوری میگریم RB + X بعدش هم A رو می زنم...
همه ورزشگاها اینجورین ؟ خالیه خالی ؟
شاید مشکل از کرکه !
[QUOTE=AlexMercer;7257742]این کاتالوگش حیفه که ما دسترسی نداریم. من برم یه تقلبی کنم سن یک سری از بازیکنان بزرگ رو بیارم رو ۱۷ سال که زود بازنشست نشن . کریر رو شروع کنیم.[/QUگ
کاتالوگ چیه عزیزم؟
تو دقیقه 92 بعد از همه تعویض های ممکن هم بازیکنای ذخیره گرم میکنن که این اصن درست و قشنگ نیست....
مال من که اورجینال خریدم اینطوری نیست و هر تیمی که تعویض هاش تمام میشه بازیکنانش هم دیگه گرم نمی کنن...این رو به شخصه چک کردم و برام جالب بود...
دوستان این سوپر گلی که امروز با کوئنکا (قدرت 78) تو Ultimate Team زدم رو داشته باشید، می خوام ببینم کسی تا حالا تونسته چنین گلی بزنه یا نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای تو روح این EA! تازه فهمیدم وقتی می زنی گل رو سیو کنی یا رو سرور EA آپلود کنی، درست از همونجایی که هستی به بعد رو سیو می کنه نه تمام Replay رو! یعنی هرچی گل سیو کرده بودم چند ثانیه شادی پس از گل بود!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)