تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 232 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

والا قبلش هم یکی از اشناهای ما این گوشی مارو انداخت زمین ممکنه از اون باشه؟؟
    حالا اگه میشه لینک این ابنبات ژله ای رو بده بی زحمت طریقه ریختنش رو هم اگه میشه لطفا بگو به ما چون راستیتش اولین بارمه که میخوام همچین کاریو انجام بدم...مشکلی نداره که اولین بارمونه؟کار تخصصی ای هستش؟
    سلام .

دوست عزیز این لینک مستقیم از آخرین رام رسمی ایران.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکلی هم نیست که خودتون بخواهید برای بار اول اینکار رو انجام بدید .شما فقط باید برنامه اودین و رام رو دانلود کنید و با ادین اینکار رو انجام بدید .فکر میکنم توی انجمن آموزشش باشه میگردم اگه بود لینک میدم اگر هم نبود بصورت خلاصه خدمتتون عرض میکنم در حدی که بتونید به راحتی اینکار رو انجام بدید.فعلا" رام رو دانلود کنید.

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام .

دوست عزیز این لینک مستقیم از آخرین رام رسمی ایران.

مشکلی هم نیست که خودتون بخواهید برای بار اول اینکار رو انجام بدید .شما فقط باید برنامه اودین و رام رو دانلود کنید و با ادین اینکار رو انجام بدید .فکر میکنم توی انجمن آموزشش باشه میگردم اگه بود لینک میدم اگر هم نبود بصورت خلاصه خدمتتون عرض میکنم در حدی که بتونید به راحتی اینکار رو انجام بدید.فعلا" رام رو دانلود کنید.
    ممنون اگه میشه لینک برنامه اودین رو هم بزار...خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز برنامه اودین رو از پیوست پست دانلود کنید.برنامه USB Driver موبایل سامسونگ رو هم از لینک زیر دانلود کنید.

ابتدا درایور رو نصب کن بعد برنامه اودین رو از حالت زیپ خارج کن و اونو اجرا کن.سپس گوشی رو خاموش کن و بعد دکمه کم کردن صدا همراه با دکمه هوم (همون دکمه وسطی زیر صفحه نمایش) رو با هم بگیر و گوشی رو روشن کن.به محض روشن شدن گوشی دکمه پاور رو رها کن اما دو کلید دیگه رو نگه دار تا گوشی به یه صفحه بره به نام دانلوددینگ که یه علامت خطر زرد رنگ وسطش هست.با کلید زیادکردن صدا برو به صفحه بعدیکه وسطش بزرگ نوشته دانلودینگ حالا گوشی رو با کابل یو اس بی وصل کن به کامپیوتر یک خانه سمت چپ نرم افزار اودین باید زرد رنگ بشه.
    اگه زرد شد فایل رام رو که از زیپ خارج کردی (2 تا فایل توش هست یکیش در حد کیلو بایته ویکیش هم حدود یک گیگ حالا گزینه PDA توی اودین رو بزن و فایل بزرگ رو انتخاب کن و استارت رو بزن صبر کن تا کار اودین تموم بشه و گزینه Pass رو بهت بده گوشی خودش ریست میشه و بالا میاد و کار تمومه.

نکته مهم :به تیکهایی که درون اودین خورده و یا جاهایی که تیک نخورده کاری نداشته باش و بزار بصورت دیفالت بمونه.
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

5. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام به دوستان گل

۲ تا سوال داشتم میخواستم با حوصله جوابم رو بدین . ممنون

۱. میدونم زیبایی و انتخاب رنگ سلیقه ای هست ولی به نظرتون زیبا ترین رنگ این گوشی برای یه پسر کدوم هست . مثلا من خاکستریش رو خیلی دوست دارم ولی از نزدیک ندیدم و یا میترسم زود دل ادم رو بزنه . اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم .

۲. ایا اگه تا ۲ تومن هزینه کنم فکر میکنید گزینه ی دیگه ای باشه که واقعا بیشتر ارزش خرید داشته باشه و شما هم بهش فکر کرده باشین ؟ ( گوشی ، نه فبلت مثل نوت ۲ )

مثلا وان ایکس +

چون از کیفیت ساخت و اینترفیس اچ تی سی بیشتر خوشم میاد و دارم از ایفون ۴ به یک گوشی جدید سوویچ میکنم . لول

ممنون
    Last edited by ravani_13; 17-04-2013 at 12:27.

داره خودمونی میشه phoenix69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام.

توی تنظیمات کیبوردتون دوباره میتونید تنظیمش کنید.
    دقیقا توی قسمت تنظیمات غیر قابل فعال کردن شده و نمیشه به نظرتون چی کار کنم؟؟؟

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام من یه کابل MHL خریدم هر کاری میکمنم تصویر نمیده کابل این گوشی با کابل نوت فرق میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز منم مثل خودتم به نظرم هم خاکستریش قشنگه هم سفیدش
    اما سفید یه خورده تو چشم تره موقع تو دست بودن که من شخصا خوشم نمیاد اما هر کدومو که واقعا دلت میگه بگیر اگه میتونی صبر کنی یکی دو ماه به نظرم اس 4 رو بتونی با دو و خورده ای بخری که ارزش داره واقعا اما قیمت 1600 اس تری هم وسوسه کنندس با توجه به اینکه هیچی کم نداره

Sent from my GT-I9001

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام به دوستان گل

۲ تا سوال داشتم میخواستم با حوصله جوابم رو بدین . ممنون

۱. میدونم زیبایی و انتخاب رنگ سلیقه ای هست ولی به نظرتون زیبا ترین رنگ این گوشی برای یه پسر کدوم هست . مثلا من خاکستریش رو خیلی دوست دارم ولی از نزدیک ندیدم و یا میترسم زود دل ادم رو بزنه . اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم .

۲. ایا اگه تا ۲ تومن هزینه کنم فکر میکنید گزینه ی دیگه ای باشه که واقعا بیشتر ارزش خرید داشته باشه و شما هم بهش فکر کرده باشین ؟ ( گوشی ، نه فبلت مثل نوت ۲ )

مثلا وان ایکس +

چون از کیفیت ساخت و اینترفیس اچ تی سی بیشتر خوشم میاد و دارم از ایفون ۴ به یک گوشی جدید سوویچ میکنم . لول

ممنون
    سلام.

در مورد رنگ رنگ تیتانیمش قشنگه البته همونطور که خودتون فرمودید این مسئله سلیقه ای هست .برای اینکه مطمئن تر باشید از لحاظ رنگ ، اگر تهران تشریف دارید میتونید برید پاساژ علاءدین و مراجعه کنید به فروشگاه سامتل و اونجا رنگها رو از نزدیک ببینید(نمونه رنگهاش برای تست هست) یا اینکه برید بازار موبایل و به فروشگاه مایکروتل مراجعه کنید و اونجا نمونه رنگهاش رو ببینید اونجا هم هست.(البته شاید زمانی که شما میرید اونجا همین گوشی تمام نمونه رنگهاش نباشه اما تمام رنگها روی گوشیهای مختلفش موجوده و به هر حال میتونید رنگ رو از نزدیک ببینید).

اما در مورد دوم سوالتون به نظر من خیر (البته اینم یه نظر کاملا" شخصیه).من از گوشیهای موجود ، آیفون 4 ، آیفون 5، اچ تی سی وان ایکس ،S2 و S3 رو دارم و به جرات میتونم بگن بهترین گزینه توی این گوشیها همین اس 3 هست .البته من با وان ایکس + کار نکردم و نمیتونم در موردش نظر بدم.(دوستانی که دارن گوشی رو لطفا" کمک کنن).اما یکی از بزرگترین مشکلات اچ تی سی که اکثر گوشیهاش مبتلا به این مشکل هستن مسائل و مشکلات بعد از آپدیته که شایع ترینش ضعیف شدن و یا از کار افتادن وایرلس هست.به هر حال من فکر میکنم بهترین انتخاب همون انتخاب خودتون و اس 3 هست.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دقیقا توی قسمت تنظیمات غیر قابل فعال کردن شده و نمیشه به نظرتون چی کار کنم؟؟؟
    سلام.

اگر مشکل حذف اطلاعات روی گوشی رو ندارید بهترین و سریع ترین راه وایپ کردن گوشی هست.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام.

در مورد رنگ رنگ تیتانیمش قشنگه البته همونطور که خودتون فرمودید این مسئله سلیقه ای هست .برای اینکه مطمئن تر باشید از لحاظ رنگ ، اگر تهران تشریف دارید میتونید برید پاساژ علاءدین و مراجعه کنید به فروشگاه سامتل و اونجا رنگها رو از نزدیک ببینید(نمونه رنگهاش برای تست هست) یا اینکه برید بازار موبایل و به فروشگاه مایکروتل مراجعه کنید و اونجا نمونه رنگهاش رو ببینید اونجا هم هست.(البته شاید زمانی که شما میرید اونجا همین گوشی تمام نمونه رنگهاش نباشه اما تمام رنگها روی گوشیهای مختلفش موجوده و به هر حال میتونید رنگ رو از نزدیک ببینید).

اما در مورد دوم سوالتون به نظر من خیر (البته اینم یه نظر کاملا" شخصیه).من از گوشیهای موجود ، آیفون 4 ، آیفون 5، اچ تی سی وان ایکس ،S2 و S3 رو دارم و به جرات میتونم بگن بهترین گزینه توی این گوشیها همین اس 3 هست .البته من با وان ایکس + کار نکردم و نمیتونم در موردش نظر بدم.(دوستانی که دارن گوشی رو لطفا" کمک کنن).اما یکی از بزرگترین مشکلات اچ تی سی که اکثر گوشیهاش مبتلا به این مشکل هستن مسائل و مشکلات بعد از آپدیته که شایع ترینش ضعیف شدن و یا از کار افتادن وایرلس هست.به هر حال من فکر میکنم بهترین انتخاب همون انتخاب خودتون و اس 3 هست.
    سلام

ممنون از وقت و حوصله ای که گذاشتی ، اره واقعا هرچی خوب فکر میکنم الان با قیمت ۱.۵۰۰ گزینه ی بسیار خوب و با ارزشی هست

در مورد رنگ ، خودتون کدوم رنگ رو دارین و نشده پشیمون شده باشی ، البته پشیمون که نه ، منظورم اینه مثلا رنگ دیگه بعد خرید بیشتر به دلت نشسته باشه

و در کل از نظرت ۲ رنگی که زیباتر میبینی برای این گوشی کدوم هست ، من به شخصه خاکستری و بعدش سفید

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •