سلام.
در مورد رنگ رنگ تیتانیمش قشنگه البته همونطور که خودتون فرمودید این مسئله سلیقه ای هست .برای اینکه مطمئن تر باشید از لحاظ رنگ ، اگر تهران تشریف دارید میتونید برید پاساژ علاءدین و مراجعه کنید به فروشگاه سامتل و اونجا رنگها رو از نزدیک ببینید(نمونه رنگهاش برای تست هست) یا اینکه برید بازار موبایل و به فروشگاه مایکروتل مراجعه کنید و اونجا نمونه رنگهاش رو ببینید اونجا هم هست.(البته شاید زمانی که شما میرید اونجا همین گوشی تمام نمونه رنگهاش نباشه اما تمام رنگها روی گوشیهای مختلفش موجوده و به هر حال میتونید رنگ رو از نزدیک ببینید).
اما در مورد دوم سوالتون به نظر من خیر (البته اینم یه نظر کاملا" شخصیه).من از گوشیهای موجود ، آیفون 4 ، آیفون 5، اچ تی سی وان ایکس ،S2 و S3 رو دارم و به جرات میتونم بگن بهترین گزینه توی این گوشیها همین اس 3 هست .البته من با وان ایکس + کار نکردم و نمیتونم در موردش نظر بدم.(دوستانی که دارن گوشی رو لطفا" کمک کنن).اما یکی از بزرگترین مشکلات اچ تی سی که اکثر گوشیهاش مبتلا به این مشکل هستن مسائل و مشکلات بعد از آپدیته که شایع ترینش ضعیف شدن و یا از کار افتادن وایرلس هست.به هر حال من فکر میکنم بهترین انتخاب همون انتخاب خودتون و اس 3 هست.
.gif)