بالاخره از بارسلونا پیشنهاد گرفتم![]()
بالاخره از بارسلونا پیشنهاد گرفتم![]()
اگه از پچ های قبل از 2.2 استفاده می کنید ایراد از پچه. اما در غیر اینصورت ایراد از بازیه و اگر نسخه skirdrow دارید باید کرکش رو نصب کنید تا درست شه و اگر هم میخواید از اول باید نسخه reloaded رو نصب کنید.
اگه منظورتون اون چراغاست که خاموشه باید بازی کنید تا روشن شن. مثلاً توی لیگ قهرمانان هر مرحله که بری بالا یه چیزی براتون باز میشه و چراغش روشن میشه.
دوست گرامی. من حتما درخواست و پیشنهاد رو امتحان کردم که میام و میگم کسی به من پیشنهاد نمیده. Agent من هم(الان بازی را ندارم) فکر کنم نفر سوم هست. که نباید هم خیلی بد باشه. متوسط هست.
حتی پورتو و بنفیکا هم درخواست من رو قبول نکردن. چه برسه به تیم های دیگه. تیم ما تازه توی رنکینگ 36 هست فکر کنم. جای بدی هم نیست.
اینکه ما قهرمان باشگاه های اروپا شدیم و سوپرکاپ گرفتیم اینا هیچ ارزشی پس نداره فقط این ارزش داره که من Agent خوبی داشته باشم! گلزدن به رئال مادرید توسط بازیکن من توی سوپرکاپ مهم نیست مهم Agent هست! من همیشه عاشق این If های کونامی هستم!!
Last edited by pcsoft; 15-12-2012 at 17:52.
نه منظورم اون نیست عزیز
ببینید اونجا که ایتم و قدرت با gp واسه بازیکنتون میخریدو میگم مثلا 50 تا جیپی میدین 1 قدرت بهتون اضافه میکنه
بعد باید این قدرتو بذارید واسه بازیکنتون
اون جایی که میرید قدرتو بذارید واسه بازیکن جا واسه 3 تا قدرت داره و یه کفش که یکی از خونه هاش قفل هست اون چجوری میشه باز کرد؟؟؟؟؟![]()
خدايي الان اومدم همين سوالو بپرسم...خدا حيرت بده كارمو راحت كردي!!!!!!!!
بچه ها کی تو مستر و بیکم لجندش کفشای بازیکنا همشون مشکیه؟؟؟؟؟؟چطوری درست میشه؟؟؟رو اعصابهههه
باید از پچ رسمی 1.02 کونامی استفاده کنید.
البته اگر میخواهید به همراه پچ های Pes Edit استفاده کنید باید صبر کنید تا کیت سرور هماهنگ با نسخه 1.02 بیاد که هنوز نیومده ، طرفی که این کار رو میکرده فعلا گم و گور شده میگن رفته مرخصی ماه دیگه میاد![]()
منظورت از پچ رسمی کونامی چیه؟من الآن پچ 2.5 pes edit رو نصب دارم![]()
منم دقیقا همین سوال رو دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)